Leuk verpakte dozen en hele snelle levering. Fijn contact als je iets wilt weten.

Snelle levering, fijne prijsjes, mooie kwaliteit

Veel keus, van kleding tot accessoires tot schoenen. Altijd on trend, fijn geprijsd en goede prijs/kwaliteit. De plek voor iets betaalbaars nieuws voor elke gelegenheid

Heel tevreden met alles .

Ik heb jullie ondtekt via mijn dochter en ben nu ook fan. Zelfs met mijn maatje meer vind ik steeds wel iets leuks.. Word zéker vervolgd.

Altijd heel blij met de kleding

Meestal bestel ik mijn kleding bij Guts & Gusto online. Eigenlijk ben ik altijd tevreden met de kwaliteit en al helemaal met de service. De kleding is altijd mooi ingepakt en super snel geleverd.

Zeer betrouwbaar en goede kwaliteit

Een groot deel van mijn kledingkast is afkomstig van guts en gusto. Ik vind de collecties altijd erg leuk en van goede kwaliteit. Ook de bezorging is erg snel en retourneren in de winkel gaat ook makkelijk.

Goede kwaliteit en service.

Goede kwaliteit producten. Snelle service. Zeer behulpzaam en goed contact. Ze denken met je mee.

Ik shop graag bij Guts & Gusto, leuke items en snelle levering! Toen er iets mis was met een item werd ik meteen super vriendelijk geholpen en kreeg ik gelijk mijn geld terug in de vorm van een waardebon. Super fijn!

Leuke kleding voor een goede prijs.

Zowel mijn dochter als ik vinden jullie kleding erg leuk. Prijs kwaliteit verhouding is zeer goed.

Leuke kleren met veel verschillende stijlen. Altijd, nette levering met een leuk hand geschreven kaartje.

Top site!!! En snelle service ♥️

Heb al veel prachtige stuks besteld , super van kwaliteit!!! Stijlvol, ik krijg telkens heel veel complimenten xxx

Mooie kleding en goede service!

Altijd weer erg blij met mijn kleding van guts & gusto! Daarnaast ook erg tevreden over de service.

Wordt altijd fijn geholpen

Vriendelijke medewerkers en wordt altijd snel geholpen. Ook makkelijk om iets te retourneren als dat nodig is.

Goede service, leuke kleding

Ze zijn erg vriendelijk. Ik vind de kleding in de meeste gevallen ook heel leuk. Van mij mogen er iets minder gekke printjes, maar dat is smaak. Een petite lijn zou geweldig zijn.

Mooie kledinglijnen

Mooie kledinglijn met kleding voor elk moment, events en alledaags. Soms is de stof minder, scheurt snel.

Mooie unieke kleding

Mooie kleding, snel geleverd en altijd leuk ingepakt :)

Super goed! Goede service en snel geleverd.

Veel keuze, voor elk persoon wel wat. De service is top en het retouren kan gemakkelijk! Wel een nadeel dat dit moet door een mail te sturen en er geen online retour formulier is. Altijd enthousiast voor guts&gusto!

Heel snelle levering, heel goede kwaliteit

Supersnel geleverd en heel goede kwaliteit

Leuke kledij en accessoires tegen een faire prijs

Al regelmatig gekocht en heel tevreden van.

Erg leuke en kwalitatieve items

Zijn altijd erg snel met bezorgen, wat altijd ontzettend fijn is. Hebben goeie items en kwaliteit is erg goed. Personeel is erg vriendelijk en daarnaast hebben ze garantie, dus je kan altijd terug naar de winkel met eventuele problemen.

Fantastisch en zo leuk verpakt, het is steeds weer een kadootje ❤️

Super leuke kleding voor een leuke prijs en hoe je het pakketje krijgt! Echt heel leuk

Prima service in alle opzichten

Goede service Snel Vriendelijk Fijne kleding

Goeie service

Gutsgusto heeft ene goeie klanten service. Wel vind ik soms de kleding minder kwaliteit maar dat komt bijna nooit voor

Snelle levering en mooie artikelen! Altijd als een cadeautje ingepakt

Leuk aanbod van kleren en is van goede kwaliteit. Snelle levering en snelle reactie op de mail. Nog nooit problemen gehad.

Snelle levering, vriendelijk personeel Leuke vrolijke kleding , aanbod in winkel helaas wel minder keuze dan online. Kwaliteit is wat wisselend maar over het algemeen prima!

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!