Heel goede customer service en zeer snelle levering

Ik raad de webshop zeker aan

Top service & communicatie!

Altijd suuuper mooie collecties, snelle levering & vlot retourproces! Ik bestel altijd heel graag bij Guts & Gusto!

Mijn nieuwe favoriete site gevonden!

Zeer fijne verpakking van de producten, gewoon opgevouwen zonder al die plastic zakjes. Kleren zijn van echt goede kwaliteit en zien er leuk uit. Ook kei snelle levering dus wat mij betreft echt top!

Altijd top levering en kwaliteit.

Ik ben zo te spreken over Guts&Gusto. Mooie kleding, kwalitatief goed en super snel geleverd.

Positief

Een hele mooie site die heel veel mooie zaken te bieden heeft voor een redelijke prijs. De kwaliteit is heel goed. Ik ben heel tevreden over de kleren. Ik koop hier vaak opnieuw

Top service!

Het jurkje wat ik wilde was online uitverkocht. Ik heb Gutsgusto een mailtje gestuurd met de vraag of ik het jurkje toch nog kon krijgen. Erg snel reactie dat het jurkje nog in de winkel hangt en ze mij deze kunnen opsturen. Het zou iets langer kunnen duren met verzenden, maar kreeg dezelfde dag nog mail dat ie onderweg is. Echt top service! Heel blij mee.

Topjurkjes

Leuke jurkjes voor alle gelegenheden

Snelle en persoonlijke service en goede kwaliteit

Tevreden met de service en kwaliteit van Guts en Gusto. Wordt snel geleverd, mooi verpakt en persoonlijk gevoel erbij.

Fijne en unieke winkel!

Ik shop regelmatig met plezier bij Guts en Gusto. Leuke kleding met net een beetje meer!

Hippe spullen en snelle en correcte levering

Helemaal mijn ding. Ik vind geregeld nieuwe spullen die ik mooi vind. Als ik iets bestel heb ik het de volgende dag dus top!

Super communicatie en service

Erg aardige mensen altijd in de winkel en als iets online niet goed is of mis gegaan staan ze direct klaar om te helpen. Super geregeld!

Supertoffe winkel

De stijl van Guts&Gusto vind ik megaleuk. De kleding is van goede kwaliteit. Ze hebben snelle bezorging. Alleen maar goede ervaringen!

Super leuke, betaalbare kleding!

Onwijs leuke site met steeds nieuwe items! (Enige nadeel is dat dat niet heel best is voor m’n portemonnee). Verder is ook de klantenservice echt top! Ik blijf hier zeker bestellen!

Een woord is al genoeg: Geweldig

Geen slecht woord te zeggen. Ik hou van guts en gusto. Snel geleverd, goede kwaliteit, leuk ingepakt, heeeele leuke kleren. Soms zijn dingen snel niet meer op voorraad, dan wil ik meerdere dingen en moet ik iets anders later bestellen en heb ik weer nieuwe verzendkosten. Buiten dat echt top.

Mooie kleding

Goede klantenservice en fantastische outfits!! Ik zal er zeker vaker shoppen.

Hele fijne site, met snelle verzending! Op het moment dat er toch iets verkeerd blijkt te gaan lossen ze het snel en goed op. Ben mega tevreden

Fantastisch!

M’n nieuwe go-to store als ik op zoek ben naar iets nieuws.

Super fijne webshop

Snelle verzending, fijn retourproces en snelle reacties op emails. Bestelling zit perfect en is echt zoals op de foto!

Toffe kleding, fijne website, en goede klantenservice.

Altijd goede ervaringen gehad met de webshop. Toffe kleding, in het bijzonder de collectie met zwangerschaps kleding die je ook na je zwangerschap nog kan dragen, echt heel fijn! Goede klantenservice die binnen een dag reageert.

Heel mooie dingen gevonden op de site.

Geweldig!

Alle artikels komen heel verzorgd aan tot bij je huis!

Vlot en inorde

Al meerdere dingen besteld. Alles verloopt vlot. Enige min punt is dat je moet betalen bij retourzending. Anders geen opmerkingen. Ook een goede klantenservice

Snel en goede kwaliteit

Snelle levering. Goede kwaliteit producten.

Super fijne klantenservice

Henrike heeft me heel fijn geholpen met mijn vraag. Ontzettend bedankt en ik kom zeker een keer terug.

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!