Voldoet aan alles wat je van een winkel mag verwachten

Al meerdere keren een bestelling geplaatst, altijd netjes verzonden, keurig op tijd. Blij met de producten.

Steeds prachtige collectie en super service. Nog nooit teleurgesteld geweest bij een bestelling!

Altijd geweldige service!

Guts en Gusto heeft goede kwaliteit kleding, gaat mee met álle trends en de klantenservice is top!

Leuke kleding en goede service

De kleding is super. De service is top. Snelle reacties voor vragen en retourneren gaat makkelijk

Leuke kleding, goede service

Gemakkelijke site waar je kleding kan shoppen. Mocht er iets mis zijn kan je heel snel in contact komen.

Top Service

Voor het eerst besteld en pakketje was supersnel geleverd. Alle items zijn top, zeker aan te raden :)!

Altijd nieuwe en leuke items beschikbaar. Snelle en vlotte service! Altijd zeer tevreden over mijn aankopen.

Mooie producten voor een mooie prijs

Hippe en mooie kleding voor een mooie enbetaalbare prijs! Het pakketje ontvangen is elker keer weer een feestje, je ziet dat er tijd en aandacht aan besteed is.

Leuke kleren

Ik heb hier al enkele keren kleren besteld en alles was altijd goed geleverd en mooi ingepakt. De kleren zijn mooi, zoals op de foto, en passen perfect volgens mijn maat.

Helemaal top

Laatste jaren koop ik steeds vaker mijn kleding bij Guts&Gusto en ik ben zeer tevreden ermee. Elke keer is het een feestje om je kleding uit te pakken. Ze pakken het leuk in en doen altijd een leuk kaartje erbij.

Mooie kleding en snelle levering

Een leuke webwinkel en leuke kleding besteld. Helaas paste de sandalen mij niet, maar kreeg snel en goed contact met de klantenservice.

Altijd iets leuks!

Een hele ruime keuze uit fijne/betaalbare kleding

Mooie kleding

Altijd snel geleverde goede kwaliteit

Fan van het eerste uur!

Al sinds jaar en dag shop ik op regelmatige basis - en héél graag - op de website van Gutsgusto. Een hele vlotte service, goede klantendienst en telkens weer kledij die perfect past. Ik ben fan!

Snel verzonden, behulpzaam en oplossingsgericht bij mogelijke problemen.

Super mooie en verzorgde pakketjes + snelle levering

Mijn ervaring bij Gust&Gusto is super goed. Dit omdat het gemakkelijk is om te bestelen, mooi ingepakt is en ook altijd snel thuis bezorgt wordt. Gust&Gusto is voor mij echt een van de beste winkels waar ik mij goed en vertrouwt in mijn vel voel tijdens het winkelen. Blijf zo verder doen!

Handige website, vlotte levering dag nadien en bij problemen steeds goed geholpen.

Goede webshop met super leuke fashion items!

Webshop is goed en overzichtelijk ingericht. Prima verzending- en retourvoorwaarden. Goede klantenservice. En het aller belangrijkste: hele leuke, betaalbare items.

Top kwaliteit en mooie kleding.

Ik ben super blij met alle aankopen die ik heb gedaan bij guts en gusto. Ben recent een paar maten kleiner geworden en heb hele mooie nieuwe kleding gevonden die heerlijk en mooi zitten.

Top webshop

Heel vaak nieuwe collectie, heel vaak sales. Zeer snelle verzending en gemakkelijke retours. Ik ben fan!

Super leuke kleding en goede service

Al vaker kleding besteld op deze site! Altijd snelle levering en goede kwaliteit kleding

Tevreden

Leuke kleding en spoedige levering

Altijd snel bezorgd en top kwaliteit kleding!

Meerdere malen bij Guts & Gusto besteld en altijd tevreden! Goede prijs / kwaliteit verhouding en snel verzonden. Alleen retourneren is ingewikkeld omdat je eerst moet mailen ipv gewoon een retourlabel krijgt.

Goeie kwaliteit

Ik vind hier altijd de leukste kleding voor elke gelegenheid! Maten zitten eigenlijk altijd goed. Soms alleen beetje zoeken met broeken dat ligt aan het stretch gehalte.

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!