Top!!!

Snelle en vlotte levering. Top kwaliteit en mooie kleren.

Supere klantenservice!

Van de week laarsjes besteld bij Guts&Gusto die na een keer dragen al kapot zijn gegaan. Gelijk contact opgenomen met de klantenservice betreft de garantie. Er werd snel op mijn mails gereageerd en binnen een dag had ik een nieuw paar laarsjes binnen met een paar oorbellen als excuses. Dankjewel voor de goede service!

Goede kwaliteit / prijs

Altijd leuke kleding die uniek is van andere websites. Prijs kwaliteit vind ik erg goed Blijft lang mooi

Geweldige shop, vriendelijke mensen

Werd goed geholpen bij mails.

Fijne winkel maar retourbeleid kan makkelijker

Het retourbeleid is wat omslachtig dat je een mail moet sturen voor je retourlabel. Ook jammer dat je niet gratis kan retourneren.

In één woord, top!

Bestelling lopen altijd soepel, snel in huis en de kleding is echt mooi. Inmiddels al heel wat guts gusto items rijker!

Altijd een fijne aankoop!

Goede kwaliteit, snelle levering, duidelijke communicatie.

Top service en super kwaliteit

Ik heb alleen maar goede ervaring met Guts & Gusto.

Leuk, hip en klantvriendelijk merk!

Voor elke gelegenheid iets leuks te vinden. De bestellingen zien er altijd leuk uit met een kaartje en stickers. Ook is het vrijwel altijd de volgende dag al in huis.

Erg leuke kleding, van goede kwaliteit, leuk en persoonlijk ingepakt. Ze reageren snel en zijn zeer vriendelijk. Ik zou Guts & Gusto zeker aanraden.

Leuke kleding en goeie service

De kleding wordt snel geleverd en altijd leuk ingepakt. Een feestje om te bestellen bij GutsGutso en om de kleding te dragen

Geweldige winkel

Altijd goede service en mooie producten. De webshop is ook heel fijn, maar als je even in het echt wil winkelen word je ook altijd goed geholpen.

Enkel positieve ervaringen: snelle levering, goede dienst na-verkoop, enz.

Top webshop en klantenservice!

Bestel hier regelmatig kleding/sieraden/home, heel tevreden over de kwaliteit. Mocht ik vragen hebben of evt wat willen retourneren, direct persoonlijk mail contact. Heel fijne shop ervaring!

Leuke kleding, helaas valt het meeste klein uit en grotere maten zijn er niet.

Ik vind de stijl van de kleding erg leuk. Vandaar dat ik er ook vaak bestel. Echter heb ik cup c en bij bijvoorbeeld de WE een maat L qua broekmaat. Bij jullie pas ik de L en XL vaak niet. Ook passen veel tops niet vanwege mijn boezem. Dit vind ik erg jammer. Ik zou deze winkel zeker aanraden bij mensen die in een andere winkel maat S of M hebben.

Zalig shoppen

De mails die je ontvangt zijn gericht en informatief, ook geen overdaad aan mails in je inbox. Mobiele site is heel gemakkelijk in gebruik, je kan makkelijk filteren, heen en terug gaan van menu naar artikel. De pakjes zijn mooi verzorgd ingepakt met een leuk gepersonaliseerd detail. Tot nu toe was alles van uitstekende kwaliteit en kreeg ik al veel complimenten over de aangekochte kledij, oorbellen en kussen.

Prachtige kleding, goede service

Prachtige kleding, goede service

mooie kleding

mooie kleding, zit altijd goed

Toffe items, prima prijs & snelle levering

Jullie hebben altijd leuke items. Van kleding tot schoenen en accessoires. Daarnaast zijn de prijzen ook prima (niet overdreven duur), is de levering snel en retourneren prima te doen.

Fantastische winkel!

Ze verkopen er erg leuke kleding, hebben leuke acties, het verzenden is super en altijd leuk verpakt. Het retourneren gaat trouwens ook goed! En de service is ook erg netjes en je krijgt een snelle reactie!

Goede kwaliteit en service

Bestellingen van GutsGusto zijn van goede kwaliteit en de bezorg service is ook snel.

Veel leuke kleding!

Klantenservice reageert heel snel!

Veel leuke kleding!

Klantenservice reageert heel snel!

Super kleding met persoonlijke noot geleverd

Leuke, diverse kleding. Ruim opgezette winkels en duidelijke website. Wanneer kleding online besteld wordt het altijd met een persoonlijke touch naar je toegestuurd.

Heel mooi

Hele mooie kleren. Onderscheidend tov andere shops. Snelle klantenservice, maar je moet zelf wel alert zijn niet afgewimpeld te worden met een “quick fix” als je een probleem met een item hebt.

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!