Mooie spullen, snelle levering en fijne service

Ik bestel echt heel vaak, zoveel leuke spullen! En de service is echt goed! Ik blijf voorlopig lekker shoppen en bestellen!

Leuke winkel die niet zo standaard is!

Vriendelijk personeel, online pakketjes zijn altijd met een persoonlijke boodschap.

Snelle levering en super kleding!

Fijne winkel om te shoppen

Leuke kleding

Goede kwaliteit, leuke stofjes, altijd wat nieuws, snelle levering

Fijne winkel, veel aanbod.

Veel aanbod, mooie spullen, snelle levering en goede service.

Leuke winkel en webshop!

Blij met deze winkel in Leidschendam. Ook de webshop heeft een snelle levering. Tevreden klant :-)

Goede service/ kwaliteit en altijd vriendelijk

Guts en Gusto heeft mij tot nu toe nog niet teleurgesteld. Retourservice zou fijn zijn als dat iets goedkoper/ gratis kon, maar zelfs dat heb ik er voor over. Meeste kledingstukken zijn nog steeds mijn favoriet.

Word je gewoon altijd blij van!!

Regelmatig leuke nieuwe items, altijd on trend, goede prijs - kwaliteit verhouding, snelle levering in mooie ingepakte pakketjes. Love it!

Kwaliteit, levering, retouren.. super!

Ik bestel regelmatig bij Guts, en ik heb alleen maar fijne ervaringen. Goede levering, makkelijk retourneren en tot nu toe altijd goede kwaliteit geweest.

Leuk!

Goede levering, verzenden en retouren zou gratis mogen van mij. Aangezien er geen winkel bij mij in de buurt zit, is het niet handig om te retourneren in een winkel.

Fantastisch bedrijf

Het is altijd alsof je een persoonlijk cadeautje krijgt toegestuurd En de verzending is altijd super snel

Elke bestelling is weer een feestje!

Guts & Gusto is ondertussen één van mijn favoriete merken geworden. Helaas zit er geen winkel bij mij in de buurt en bestel ik daarom vaak online. En elke bestelling is weer een feestje om te mogen ontvangen! Mooi ingepakt, een lief persoonlijk berichtje, een leuke kaart erbij, geweldig! Echte aanrader dus!

Goede kwaliteit en klantenservice!

Toen er iets ontbrak bij de levering, is dit heel snel opgelost! Ook zijn het mooie en kwalitatief goede kleren!

Fijne winkel met goede spullen

Fijne winkel met goede spullen

Snelle service, mooi verpakt en items die voldoen aan je verwachting!

Ik bestel regelmatig items bij Guts en Gusto. Met name kleding. Ik vind de kleding mooi van materiaal en het blijft ook mooi na een aantal wasbeurten. De service is super snel en mooi en persoonlijk verpakt.

Super maar,

Mijn mooie rooien pak gaf toch af na dat ik hem gewassen had! Het bloesje die ik er onder droeg is nu na meer maals weer schoon en wit te proberen verknalt.-.- Maar het pak zit super! Echt blij mee

Erg leuke winkel

Ik bestel hier regelmatig. Vind de kleding erg leuk en zit altijd goed.

Super leuke winkel

Altijd vriendelijk geholpen en via webshop snel in huis

Goeie producten en snel binnen

Altijd goed

Altijd leuke en nieuwe dingen in de winkel. Eenvoudig te bestellen en snel in huis. Laatste 2 keer alleen geen track and trace ontvangen.

Mega leuke kleding en goede service

Kleding is van goede kwaliteit en mega leuk. Bezorging is er vaak bin 2 dagen. Helemaal top

Toppers

Alles perfect in orde

Gewoonweg fantastisch

Super leuke kleding!!! Leuk voor speciale gelegenheden, maar voor alledaags.. Ik wordt super enthousiast van de style, kleuren en materialen. Niet kopen/bestellen bijna geen optie. De service is ook super goed!! De bestelling is ook super snel binnen en super leuk verpakt, met altijd een persoonlijke touch!

Fijne overzichtelijke winkels en webshops

Fijne winkel met draagbare en hippe items! En ook een groot voordeel, geen overload aan items online

Fijne en leuke winkel!

Pakketjes komen altijd optijd binnen. Mooie en goede kleding.

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!