Leuke winkel, goede service!

Ik heb al heel vaak iets besteld bij Guts&Gusto en ik ben altijd erg tevreden over zowel de producten als de goede service. Snelle verzending en bij problemen wordt er ook snel naar een passende oplossing gezocht. Ik ben een tevreden klant!

Zeer tevreden!

Snelle bezorging! Goede kwaliteit en makkelijk om terug te sturen!

Fijne webshop

Leuke webshop met kwalitatief goede producten en zeer snelle en nette levering.

Ik vind jullie echt een hele fijne winkel met super mooie kwalitatieve kleding!

Mooie prijzen voor goede kwaliteit en veel leuke kleren

Ik heb al een aantal keer wat online besteld en iets in de winkel gekocht in Enschede. Leuk personeel en fijne prijzen voor de kleren. De kleren zijn echt mijn smaak, er zit bijna nooit wat bij wat ik niet leuk vind. Wel vind ik het jammer dat de retourkosten voor de koper zijn, dit hebben natuurlijk meer bedrijven. Ik zou sneller weer wat bestellen als de retourkosten gratis zijn.

Leuk en goed!

Snelle verzending iedere keer en de kleding is naar verwachting. Af en toe wel een beetje aan de dure kant, maar vaak is dat het waard!

Ik kom al jaren bij Guts & Gutso, al bij het eerste winkeltje in Deventer. Altijd mooie en kwaliteit kleding. Ook het personeel is altijd zeer vriendelijk en denken graag met je mee. Tegenwoordig koop ik meer online, maar ook hier is de service super! Wanneer er iets niet helemaal goed is gegaan, krijg je snel contact met een medewerker en wordt er met je mee gedacht! Het leuke vind ik dat je bij je bestelling altijd een klein kaartje vindt met een persoonlijk berichtje. Dat maakt Guts & Gusto zo leuk! Snelle levering, mooie kwaliteit kleding, geweldige klantenservice... Echt top en zeker een aanrader!

Fijne, snelle webshop

Fijne webshop met snelle levering en mooie producten.

Helemaal super!!

Erg tevreden over de service en de kleding die ik gekocht heb.

Fijne winkel!

Leuke en uitgebreide collecties! Goede kwaliteit en als je online besteld is het altijd mooi verpakt met een leuk kaartje. Het wordt tijd dat er een winkel in Maastricht komt :)

Snel geleverd en goede kwaliteit!

Fijne goede kwaliteit blouses

Altijd leuk om online te shoppen

Goede service als er dingen niet helemaal kloppen. Mooie spullen die goed op maat vallen en vaak leuke kortingen!

Snelle levering en hele leuk betaalbare kleding.

Een cadeautje om uit te pakken

Super leuke kleding. Helemaal mijn smaak!

Leuke winkel!

Snelle levering, top kwaliteit en leuke kleding!

Geweldige kleding en snelle verzending

Jullie kleding is zo leuk en de verzending is altijd super snel. Als ik wat leuks zoek; dan kijk ik altijd eerst bij Guts & Gusto.

Naast de leuke kleding, is het bij G&G ook echt top dat het de volgende dag altijd binnenkomt. Topzaak!

Super leuke kleding voor een goede prijs

Leuke kleren die je niet in andere winkels vindt. Ik slaag hier altijd wel. Zijn het niet voor kleren dan wel voor schoenen. Love it!

Leuke collectie, goede kwaliteit en snelle levering. Kan nooit wachten totdat mijn pakketje is geleverd en ook nog met een persoonlijk kaartje erbij!

Supersnel en een feest om uit te pakken!

De pakketjes zijn de volgende dag in huis en het is een feest om uur te pakken!

Top, snelle levering en super leuke collectie!

Top, snelle levering, betaalbaar en super leuke collectie!

Goede, snelle en duidelijke service

Goede, snelle en duidelijke service

Leuke kleding!!

Veel leuke verschillende kleding

Super service!

De producten zijn van goede kwaliteit, worden snel geleverd en vallen bijna altijd goed in de smaak!

Super en snel geleverd

Snelle bestelling, leuke site en snelle levering

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!