Goede kwaliteit en goed service

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de artikelen. Ruime keus, goede service en snelle levering

Kwalitatieve kleding!

Ruim aanbod aan mooie kleding die goed past.

Geweldige kledingzaak!

Wat een top winkel is dit zeg. Snelle verzending, mooie pakketjes en ook nog eens prachtige ingepakt altijd. Bestel/koop al vele jaren met plezier kleding hier en dit hoop ik nog vele jaren te doen. :) Kan er geen filiaal geopend worden in zwolle? ;P

Geweldig! 1 nadeel..

Prachtige kleding. Jammer dat je zelf de kosten voor een retourpakketje moet betalen.

Fantastische kleding voor iedereen!

Snelle levering en altijd gigantisch fijn zittende kleding . Het valt soms wat groter uit voor mij die 1,63m is… maar zelf voor ieder is er wat aan mode van nu! Goede kwaliteit en gaat lang mee. Veel van mijn totale outfits komen hier vandaan en blijf complimenten krijgen. Heel blij met jullie!

Fantastisch!

Altijd leuk kleding en een redelijke prijs.

Super blij mee

Pasvorm en kleur perfect

Ik heb meerdere bestellingen gedaan bij jullie en echt super!

Uitstekend!!!

Altijd leuk om een pakketje van Guts en Gusto te ontvangen…. Zit altijd leuk ingepakt en wat vooral een pluspunt is, is dat het altijd snel bezorgd word!!!

Snel, efficiënt en klantvriendelijk

Leuke kleren, aardige klantenservice die met je meedenken. Maar het beste: toen ik op een avond 2 aparte bestellingen plaatste omdat ik iets vergeten was, hebben ze de pakjes samengevoegd en de overige verzendkosten terug gestort op de rekening. Hier brengen ze je keurig van op de hoogte via email. IBeter voor milieu en portemonnee! :) De enige reden voor - 0.5 ster is omdat retourneren €5 kost.

Goede ervaring

Fijne winkel. Ik loop hier graag jurkjes. Retourneren zonder probleem.

Mijn favoriete kleding winkel

Er zijn weinig winkels/webshops waar ik zo goed slaag als hier. Vind hier altijd alles waar ik naar op zoek ben. Daarnaast ben ik niet erg lang en toch zijn de jeans perfect voor mijn maat!

Super goede en mooie kwaliteit kleding! Snelle levering!

Ik bestel met regelmaat via jullie site. Gweldige kleding van mooie kwaliteit. Wat je besteld is ook wat je krijgt. Ik beveel jullie aan! Toppie!

Goede ervaringen

Goede klantenservice

Erg goede klantenservice! Vriendelijk en professioneel.

Top winkel.

Leuke betaalbare kleding.

Toffe kleding!

Fijne, overzichtelijke website.

Geweldige klantenservice

Kwalitatief hele goede en leuke kleding. Prijs-kwaliteitverhouding is top! Zeer goede en vriendelijke klantenservice. Het enige wat ervoor zorgt dat ik minder bestel zijn de retourkosten. Verder zeer tevreden.

Leuke winkel

Leuke winkel met mooie kledingstukken. Online bestellen is ook zeker aangeraden want het wordt snel geleverd en heel goede retourdienst!

Leuke kleding

Leuke kleding, goede service en een goede prijs-kwaliteit verhouding

Enorm tevreden

Ik ben zeer tevreden over mijn aankopen bij Guts & Gusto.

Ontzettend leuke en goede kwaliteit kleding!

Veel keuze, goede service en altijd leuk ingepakt. Voelt als een cadeautje!

Topaanbod

Gevarieerd aanbod in een makkelijk-in-gebruik-webshop. Helaas nog niet ‘live’ in een winkel geweest. (Ik woon in België) De collectie wisselt regelmatig en er zijn vaak leuke acties! Ik ben fan!

Snelle service en betaalbaar

Wanneer je het besteld is het de volgende dag in huis wat enorm leuk is! Daarnaast zijn de prijzen betaalbaar wat het ook nog eens leuk maakt. Het enige jammere is de hoge verzendingskosten en kosten om terug te sturen.

Superleuke kledij en accesoires

Ik vind altijd wel leuke dingen bij Guts&Gusto die je nergens anders vindt. Snelle levering en goede service.

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!