Altijd goede kwaliteit.

Het enige wat ik jammer vind is dat de broeken niet in grotere maten zijn. Verder is eigenlijk alles wat ik bestel bij jullie goed en goede kwaliteiten.

Geweldige webshop

Leuke kleding, altijd netjes geleverd en de maten vind ik ook nice

Leuke kleding, goede service

Erg leuke kleding. Krijg veel complimenten

Kwaliteit volle kleren.

Ik vind bij jullie altijd wel iets. De kwaliteit van deze kleren is altijd top!

Mooie kleren en snelle levertijd

Meerdere malen online besteld en ook in de winkel in Utrecht geweest. Supermooie kleren van goeie kwaliteit!

Goede service en goede mode

De service is goed en ze komen na wat er op de site staat. De kleding is altijd erg leuk.

Fijne webshop met leuke items!

Elke keer als ik op de webshop kijk zie ik wel weer leuke items voorbij komen :)

Geweldige webshop!

Super snelle levering en prachtige kledij. Heel tevreden!

Fantastisch!

Overzichtelijke site. Helaas eindig ik altijd met veel meer items in mijn mandje dan nodig, maar alles is ook zo leuk!

Toffe kledij

De kledij is tof, Origineel en van goede kwaliteit. Online kopen gaat super vlot. Binnen de dag of 2 dagen wordt alles thuis geleverd als een cadeautje. Het pakket is mooi ingepakt met leuke versiering en een kaartje er bij met een toffe quote.

Zoveel leuke kleding!

Altijd leuke kleding te vinden in de mooie winkels en online. De kleding is van mooie kwaliteit!

Goede ervaring, snelle levering! Leuk persoonlijk kaartje erbij, top!

Mooie kleding voor een goede prijs.

Het is mooie kleding voor een goede prijs, service is ook goed. Alleen jammer dat je nog moet betalen voor retouren.

TOP!

Erg fijne kleren en uitstekende service. Tot nu toe altijd de volgende dag al in huis! Een feestje om te bestellen hier :)

Super leuke outfits met topkwaliteit!

Altijd zeer mooi op tijd met de levering! Jullie outfits zijn echt amazing! Doe zo verder X Lisa

Super service mooie items

Altijd op tijd geleverd super mooie items en uiterst vriendelijke klantenservice die snel reageert! De persoonlijke touch bij de bestelling vind ik altijd zo leuk!

Uitstekende producten en goed contact bij vragen!

Ik heb al meedere keren bij guts & gusto besteld, de prijs en kwaliteit verhouding is top! De kleding is goede kwaliteit, valt goed naar maat en blijft super mooi na meerdere malen wassen. Bij vragen of het retourneren van producten krijg je super snel antwoord en word het goed geregeld. Top bedrijf met mooie producten

Erg goed

Leuke webshop met leuke kleding. Snelle levering en een fijne retour policy.

Super fijne webshop

Fijne webshop, goede service en mooie kwaliteit kleding.

Superleuke winkel met goede service!

GutsGusto is een hippe winkel met unieke stijlen. Ze verkopen fantastische kleding voor een normale prijs. Pas je iets niet of valt het artikel tegen? Retourneren kan heel gemakkelijk! De service is perfect!

Zeer mooie producten en betaalbaar

I GutsGusto kwam langs via fb . Heb meteen een paar mooie enkellaarsjes besteld, deze kwamen de volgde dag al bij mij aan huis, dus top, ze lopen perfect, materiaal voelt top net sloffen aan je voeten. Ik heb ze meteen in alle kleuren bijgekocht. Echt top. Zeer tevreden over GutsGusto

Leuk persoonlijk pakketje

Ik heb een leuk jurkje bij guts en gusto besteld. Je ontvangt het pakketje super snel en word mooi ingepakt met een persoonlijk kaartje erin. Ik ben super tevreden.

Snelle levering en toffe kleren

Vlotte levering, leuke kleedjes!

Snel bezorgd en snelle servicz

Pakketjes worden snel bezorgd. Snel antwoord op mails zowel voor vragen als retour.

Ongelofelijke fijne winkel

De service vind ik echt fantastisch. Op mails wordt zo snel gereageerd en ook nog is super vriendelijk en klantgericht!

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!