Goede kwaliteit en service

Snelle levering met mooie producten

Prachtige kleren, uitstekende kwaliteit.

Zeer tevreden over zowel de kleren als de snelle service.

Zeer vriendelijke en snelle service

Wanneer ik bij Guts & Gusto bestel is de levering steeds erg snel en correct! Het enige nadeel is dat je niet gratis kan retourneren.

Super winkel met goede kwaliteit kleding en goede service

Super fijne winkel waar ze echt bereid zijn om je te helpen. Als er wat mis is met de kleding wordt dit ook zonder problemen opgelost. Vriendelijk personeel dus fijn om te winkelen! Ook goede prijs kwaliteit verhouding ;)

Leuke kleding, goede service.

Kleding is leuk en betaalbaar. Levering is snel en eventuele problemen snel opgelost.

Fijne service en kwalitatief

Altijd een fijne service en mooi ingepakte pakketjes. Het materiaal van de kleding, schoenen en accessoires die ik bestel zijn altijd van goede kwaliteit. Onesize kleding is erg prettig, omdat ik momenteel aan het afvallen ben, dus ik dan geen nieuwe kleding hoef te kopen.

Heel erg tevreden!

Al vaak kleding besteld bij Guts & Gusto. Super leuke collectie en de kleding past vaak goed. Als er een keer iets niet past en ik het terug stuur, vind ik de service echt heel goed! Snelle reactie met retourlabel en ook het geld wordt heel snel terug gestort. Ook leuk dat er sinds kort kleding wordt verkocht wat geschikt is als je zwanger bent.

Blij mee

Super mooie kleding. Goeie service ook. Wel lang wachten voor retour.

Fijne service!

Fijne service toen ik iets te laat mijn pakket retour had gestuurd. Ik kreeg toen een tegoedbon inplaats van het geld op mijn rekening.

Positieve ervaringen, leuke kleding

Ik heb positieve ervaringen met Guts en Gusto. Ze zijn altijd goed te benaderen en reageren snel op mails. Kleding is altijd leuk verpakt, al mag dat van mij ook met minder papier.

Goede kwaliteit snelle verzending

De kwaliteit van de kleding is eigenlijk altijd goed en de producten worden snel verzonden. Ook zijn de foto’s op de site representatief van hoe de producten eruit zien

Fantastisch!

Mooie kwaliteit en altijd voor een mooi prijsje!

De leukste kleren op één dag geleverd

Mijn go-to website als ik nieuwe kleren nodig heb, telkens met leuke ideeen om te combineren met laarzen of andere accessoires. Alles wordt geleverd op één dag, dus de volgende dag kan je er al van genieten

Top kleding en service!

De kleding heb je snel in huis en de retourservice is ook prima! De kleding is van goede kwaliteit en heel leuk!

Persoonlijk kaartje Snelle levering Mooi ingepakt Mooie kleding

zeer goed

mooie kleren, goede kwaliteit

Goede service en kwaliteit

Snelle levering, goede prijs-kwaliteit

Fantastisch!

Altijd veel keuze en goede kwaliteit!

Meestal goed

Regelmatig dingen gekocht bij guts, meestal heel tevreden maar niet altijd. De kwaliteit van schoenen vind ik altijd top en ook voor een fijne prijs. Laatst daarentegen wat truien gehaald die 40-45 euro per stuk kosten en na enkele keren dragen/wassen beginnen ze al te pluizen. Daardoor wel teleurgesteld.

Heel leuke kleding en top service bij problemen

Wat een kwaliteit en mooie producten! Leuke diversiteit en toffe sale items

Super leuke kleding en heel snelle en vriendelijke klantenservice!

Veel leuke kleding op Guts en Gusto. Goede kwaliteit ook en als er eens iets aan de hand is komen zij altijd met een vriendelijke en passelijke oplossing. Laatst 2 broeken besteld, waarvan eentje niet open ging en de ander al meteen kapot was, waarschijnlijk een fabriekfoutje. Vervolgens meteen 25% van het aankoopbedrag teruggestort gekregen. Top service.

Mooie kleding en goede service

Aantal kleding stukken besteld. Mooie items. Aantal items terug gestuurd. Snelle reactie van de klantenservice en retour bon ontvangen. Paar schoenen in andere maat vlug opgestuurd gekregen, na het toesturen van het verzend bewijs.

Altijd snelle levering en leuke kledingstukken

Bestelling altijd de dag nadien in huis als je bestelt voor 21 uur. Altijd leuke kledingstukken.

Fijne (web)shop

Hele fijne winkel én webshop! Foto's zijn goed te zien hoe het kledingstuk staat. Wat ik wel mis zijn de ervaringen van de klant hoe het zit. Zeker als je het online wilt bestellen is dat fijn om te lezen. Verder hebben ze altijd hele leuke kleding!!

Hele fijne winkel, zeer tevreden

Fijne winkel, kleding is een super goede kwaliteit. Ook online bestellingen zijn snel thuis geleverd. Kortom, zeer tevreden!

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!