Zeer leuke kledij en top service

Zeer veel keuze. Altijd goede kwaliteit en vriendelijke klantenservice. Ook zeer snelle verzending.

Orgineel, kwaliteit en heerlijke stofjes

Prachtige kleding in mooie materialen en voor een leuke prijs.

Mooie kleding

Goede pasvorm

Fantastisch!

Door een vriendin van mij ken ik Guts & Gusto en sindsdien koop ik bijna al mijn kleding hier! Genoeg keuzes qua chique kleren, casual, vrouwelijk, stoer, alles! Wat ook heel fijn is, is dat de maten echt kloppen. Ik heb vaak het probleem dat bij elke winkel de maat anders valt. Ook bij dezelfde winkel kan maat snel anders zijn per product. Bij Guts & Gusto heb ik dit probleem nooit gehad! Wel koop ik als er staat oversized een maat kleiner, maar dat is meer omdat ik zelf het niet te oversized wil hebben. Samengevat ben ik echt super tevreden met Guts & Gusto en ik raad het bij iedereen aan! Enige nadeel vind ik dat je moet betalen om te retourneren. Gelukkig heb ik tot nu toe nog niets terug gestuurd! Dat zegt ook al genoeg ;)

Guts en gusto heeft altijd kleding die ik zo mooi vind en daarbij is het altijd de dag erna super leuk verpakt binnen! Goeie service!

Toffe kleding, snelle levering

GutsGusto levert altijd heel snel en de kleding is heel mooi. Prima prijs/kwaliteit verhouding.

Leuke kleding!

Leuke kleding, veel kleur en vrouwlijk!

Goed!

Zéér snelle levering en vriendelijke klantenservice. Leuke collectie waar ik graag in rondloop! Jammer dat de retourkosten voor eigen rekening zijn (maximaal 5 euro), maar anderzijds ook wel weer te begrijpen. Ik blijf hier zeer zeker klant!

Prettige service

Leuke kleding, soms is de prijs-kwaliteit verhouding iet wat scheef. Retour procedure moet ook makkelijker kunnen denk ik

Super!!

Top zaak! super leuke kleding, top service online! Snelle levering en altijd zo leuk in cadeauverpakking verpakt. Word je toch vrolijk van! Jammerr dat er nog geen winkel in Maastricht ligt naar wie weet in de toekomst?!

Altijd leuk dat het zo leuk ingepakt is, echt een cadeautje voor jezelf. En service is verder ook heel goed.

Hippe kleding van mooie kwaliteit

Bij Guts&Gusto kun je zulke leuke (kleding)items kopen! Heel erg blij mee! Het enige minpuntje vind ik dat je je bestelling niet kosteloos kunt retourneren.

Altijd geweldig

Goed assortiment en prima service

Conform verwachting

Mooie kleding en goede service

Brede keus voor mooie kleding, daarnaast een goede service en kleding snel in huis.

Snelle levering, goed product

Fijne winkel met goede klantenservice

Ik heb meerdere malen kleding besteld bij Guts&Gusto en dit wordt altijd snel verzonden. Ik wilde graag een broek die niet meer leverbaar was in mijn maat online. Ze hebben deze broek voor mij weten te bemachtigen vanuit een filiaal en heb hem alsnog gekregen! Kleding is van goede kwaliteit.

Snelle reactie, goede service

Vragen worden via email altijd snel beantwoord. Goede ervaringen, leuke kleding.

Superleuke kleding

Makkelijkte bestellen en leuke tips voor styling

Altijd een feestje!

De site is leuk en het is een feestje als je bestelling binnen komt. Zo leuk ingepakt altijd, dat maakt het extra leuk om je bestelde kleding uit te pakken.

Snelle service en hippe kleren

Ik reeds verschillende keren besteld bij Guts&Gusto en ben nog nooit teleurgesteld geweest! De one size maten vallen soms niet zoals gewenst, maar voor de rest niets op aan te merken.

Ontzettend fijne winkel, zowel online als in real life!

Kleding, schoenen èn oorbellen, ik schaf het graag aan bij Guts & Gusto. Stuk voor stuk goede kwaliteit en helemaal van nu. Alles wordt keurig netjes verstuurd en ontvang ik met "cadeautjes"-gevoel, love it!

Super snelle levering!

Leuke winkel en de medewerkers zijn zeer vriendelijk!

Amazing!

De kledingstukken die ik van Guts&Gusto heb gekocht zijn mijn favoriet! Het is een van mijn favoriete sites.

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!