Persoonlijke en snelle levering!

Guts en Gusto heeft fijne en snelle levering, ook het contact verloopt persoonlijk en snel!

Super snelle bezorging!

Pakketje snel bezorgd en genoeg tijd om te retourneren.

Leuke kleren, toffe accessoires en zeer goede service!

Al meerdere keren kledij en accessoires besteld. Alles wordt snel geleverd. Als een item niet past, kan ik het makkelijk terug zenden. Leuke en overzichtelijke webshop! Moderne kledij waar ikzelf veel inspiratie van haal!

Leuke items, betaalbaar, toffe acties en altijd vlot verzonden!

Ik winkel graag bij Guts & Gusto, als vollere vrouw. Veel webshops gaan aan mijn neus voorbij door bijvoorbeeld teveel one size artikelen te verkopen. Iedere vollere vrouw weet namelijk dat one size niet geldt vanaf maat 40. Guts weet ook voor ons leuke en betaalbare kleding online te gooien en altijd vlot te verzenden. Vergeet vooral de schoenen niet; de kwaliteit is echt super! Ik ben fan!

Online shoppen is nog nooit zo leuk geweest!!

Samen met mijn zus en mama shoppen we de volledige winkel leeg!

Top! En snel :)

Altijd snel bezorg en leuk verpakt! Maakt het net wat persoonlijker. Kleren zijn ook super!

Altijd goed

Wat ik ook bestel op de site het zit altijd goed en het is altijd mooi!

Super!!!

Ik ben nog nooit teleurgesteld door jullie en koop al mijn kleding bij jullie!

Geweldig!

Altijd snelle levering en mooi verpakt. Service is altijd goed, maar bijna nooit nodig omdat er nooit problemen zijn. Zeker een aanrader!

Snelle levering en mooie artikelen.

Wauw

Zeer leuke kledij!

Super fijne winkel

Super fijne (web)winkel met onwijs mooie kleding. Al meerdere keren wat items besteld en het heeft me nog nooit teleur gesteld. Mooie, betaalbare kleding van goede kwaliteit. Ik raad deze winkel zeker aan!

Leuke kleding en goeie service!

Ik vind dat Guts & Gusto altijd leuke kleding heeft en een goeie service als je online bestelt. Een echte aanrader!

Al vaak iets besteld bij Guts en Gusto. Erg leuke kleding en van goede kwaliteit. Steeds erg blij mee. Ook de website is gebruiksvriendelijk en heeft een mooie uitstraling.

Door de snelle levering kan ik al het moois snel aantrekken.

Guts&Gusto heeft een overzichtelijke site, beschikt over een snelle levering en heeft hele toffe stuks in de aanbieding. Van accessoires tot een mooie avondjurk, ik heb van elke categorie wel een stuk in mijn kast!

Enorm snelle en goede service

Ik bestel graag bij guts en gusto omdat ik de kleding leuk vind en betaalbaar . Wat ik heel erg fijn vind is de klantvriendelijkheid en de snelle service .

Snelle levering en goede service

Pakketje wordt snel geleverd Kleding meestal van goede kwaliteit Snelle reactie van klantenservice bij problemen

De leukste hippe en betaalbare items!

De leukste hippe en betaalbare items vind ik bij Guts & Gusto! Ook zijn er regelmatig leuke kortingsacties. Wanneer je bestelt heb je je pakketje de volgende dag in huis, kortom echt een aanrader!

Super fijne winkel

Fijne winkel en snelle levering. Mooie kleding en goede kwaliteit

Snel geleverd. Goede service. TOP

Altijd goede ervaringen gehad. Snelle levering, als er vragen zijn wordt dit snel beantwoord ook. Ik heb niets slechts te zeggen!

Super goed

Goede service, goed kwaliteit

Mooie en goede kleding!

Leuke kleding, overzichtelijk website, ik ben fan!

Zeer tevreden!

Ik ben zeer tevreden over guts en Gusto. Zeker de klantenservice is top, ik word altijd snel en goed geholpen. Ik bestel vaak want de kleding blijft leuk. Enige jammere is dat het wel langzaamaan duurder is geworden dan dat het was.

Unieke kledij aan zachte prijsjes

Altijd leuke, unieke maar toch populaire kledij en accesoires! Fijne uitstraling en zeer klantvriendelijk! Feeling fashionable and with more self esteem.

Super leuke zaak met fijne webshop!

Super leuke kleding en een hele fijne webshop! Kan het iedereen aanraden. Je ontvangt je bestelling ingepakt als een kado’tje.

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!