Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Het is een top bedrijf, altijd vriendelijk en willen je graag helpen. Ik blijf hier altijd terug komen.
3 December 2021
Soleiman
Almere
Flevoprint heeft altijd de juiste oplossing en gelukkig ook voor een prima prijs !
1 December 2021
peter alvares
almere
Heb mijn A5 flyers bij hen laten drukken en ben erg blij met de communicatie, het meedenken en hun servicegerichtheid. Het is een klein bedrijf en je wordt nog echt als klant gezien door hen. Helemaal top!
17 November 2021
Dee
Almere
s'Morgens gevraagd of het mogelijk was en dezelfde dag kant en klaar keurig verzorgd opgehaald. Prima geholpen.
8 November 2021
Adrie
ALMERE
Ik werk al een lange tijd samen met dit bedrijf. Tevreden over de kwaliteit, leveringstijd en de prijs.
28 October 2021
Robert
Almere
Ze zijn top altijd mijn wens in vervulling
21 September 2021
Ileen Etman
Almere
snelle service en er wordt meegedacht
20 September 2021
Sabine Bulder
14 September 2021
Angela
ALMERE
Altijd klantgericht ! Niets is te veel !!!
9 September 2021
Irma
Almere
Geen wens is te veel, Mirte en haar collega’s staan altijd voor je klaar. En niet onbelangrijk, het werk wordt petfect afgeleverd tegen een prima prijs.
8 September 2021
Sylvia
Almere
Zocht voor mijn overleden zoon een mooie doek en frame voor op zijn graf en FlevoPrints heeft iets moois voor mij kunnen maken
7 September 2021
Max van Haastert
Almere
Als beginnend ondernemer ben je op zoek naar een drukker die met je meedenkt, je adviseert en je kent. En dat gevoel heb ik zeker bij Flevoprints. Daarom kom ik steeds bij hen terug en belangrijk... de prijzen zijn altijd netjes en transparant.
22 August 2021
Anneke
Almere
Ontwerp en vormgeving zijn zeer professioneel! Snelheid is subliem!
23 July 2021
Rien Sr. Bruinzeel
Almere
Super fijne printshop! Altijd goede kwaliteit en gezellige, vakkundige service!!
15 July 2021
Juliette
Muiderberg
Het was zeer makkelijk om mijn product te bestellen. Ik via de mail contact op genomen met Flevoprints en vroeg hun naar de specificaties van mijn product, zij boden mij duidelijk aan wat hun te bieden hadden en stuurden hierbij ook de bijhorende prijzen. Makkelijk en snel!
14 July 2021
Jermaine
Almere
FlevoPrints verzorgt al enige tijd ons druk en printwerk. Altijd helemaal naar wens, proefdrukken geen probleem. Altijd op tijd en accuraat !
23 April 2021
peter alvares
almere
Ik word altijd goed en vriendelijk geholpen en ben héél tevreden!
22 April 2021
Juliette
Muiderberg
Zeer goede en vriendelijke service. Producten altijd binnen een week geleverd!
24 March 2021
Erwin
Almere
werd goed en snel geholpen . bij he vaststellen van het ontwerp veel steun gehad aan de vakkennis van mirte.
23 March 2021
harry
almere
Vriendelijk personeel, waarvoor niets teveel is. Ze denken met je mee en geven goede tips. Ook de prijzen zijn prima en het drukwerk is snel beschikbaar.
12 March 2021
Sylvia van der Steeg
Almere
Sinds kort laat ik alles drukken bij Flevoprints...ze denken echt mee, checken goed of het klopt. Goede prijzen...
9 September 2020
Anneke
Almere
Erg blij met dit bedrijf. Levert altijd snel kwalitatief goed drukwerk met vriendelijk personeel. Mirthe is een topper!
1 November 2019
Ruben
Almere
Pluspunten
Zeer behulpzaam!
20 December 2018
Susanne
Almere
Pluspunten
Wij laten al ons drukwerk verzorgen door Flevoprints. Goede kwaliteit, komen afspraken na en vriendelijke mensen.
27 September 2018
Vereniging van Postzegelverzamelaars Almere
almere
Pluspunten
Zeer behulpzaam. Ook als je zonder afspraak komt, helpen ze je meteen. Printkwaliteit is goed.
31 August 2018
M. Ras