Heldere uiteenzetting

Duidelijke uiteenzetting van de Atex "stof". Veel informatie gekregen! Cursusleider bracht de stof goed met veel voorbeelden

• Zijn de leerdoelen voor deze cursus behaald? Ja

Goede uitleg door leraar en veel geleerd.

Leraar die rustig en duidelijk alles uitlegt. Veel stof om binnen 1,5 dag te verwerken Prettig om zowel praktijk als theoretische voorbeelden te bespreken/zien.

• Zijn de leerdoelen voor deze cursus behaald? Nee

Duidelijk, ondanks de vele informatie

Trainer was zeer ervaren. Veel informatie, maar goed te doen. Wel af en toe verder in de details dan nodig was naar aanleiding van een vraag van een mede cursist. (dus geen stof voor de beginnerscursus). Belangrijk om dan ook even aan te geven dat het om stof uit de gevorderde cursus gaat. Faciliteit was goed, ook al vond ik de corona maatregelen in het bedrijfsrestaurant niet ok. De 1,5 meter werd niet gewaarborgt. Soms wat gehorig van de naastgelegen ruimte.

• Zijn de leerdoelen voor deze cursus behaald? Ja

Te veel info om dit in twee dagen achter elkaar tedoen, met examen er achteraan.

Zelf niet vaak met Atex omstandigheden te maken. Zelf betere ervaring met NCOI (overzichtelijke lesstof) Nu heel veel info gehad in twee dagen achter elkaar. Vraag stelling examen was niet altijd in Jip en Janneke taal. Proefexamens E learning en boek waren goed te doen. Dit laatste examen niet. Dit komt ook dat wij anderhalve dag achterelkaar les en aansluitend examen hebben gehad. docent Rene Ubbink (een vakidioot) gaf wel goed les, alleen heb ik meer tijd nodig om de lesstof volledig te beheersen.

Goede cursus maar het examen vond ik slecht

Heel veel geleerd in de cursus, docenten waren duidelijk en stonden open voor vraag en uitleg. Wel was het appart dat ik een boek heb gekregen en werd verteld dat ik het boek niet van te voren hoefde door te nemen en we daar eigenlijk niks uit gebruikt hebben. Maar het wel terug kwam op het examen! En in het examen werden ook vragen gesteld over onderwerpen die wij helemaal niet hebben behandeld! Dit vond ik erg slecht. Ik beveel de cursus zeker aan maar het examen moet aangepast worden deze wijkt te veel af van de cursus.

super

prima cursus, eentje die niet onderschat mag en kan worden. Gelukkig een zeer bekwaam en vakkundig docent met een geweldige opbouw in zijn uitleg. Helemaal super :)

Positieve cursus atex

De cursus is mij goed bevallen Vandaag was een kleine groep 3 deelnemers Daardoor veel inter actie en 1 op 1 gesprekken 2dagen achter elkaar is wel iets te kort Zo konden wij maar 1 proef examen maken. Er waren er 4 beschikbaar. Die konden we niet maken. Dus de tijd en zelf studie moet goed worden ingedeeld.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Intressante cursus en goeie docent

1. Receptionist en cursushouder konden mij niet direct vertellen waar de Atex cursus zou plaatsvinden. Heb hierdoor 20 minuten bij de receptie gewacht. Informeer receptie over de cursus en cursus locatie. 2. Koppel examen vragen meer aan de praktijk. De docent vertelde gelukkig veel praktijk informatie. Echter sloten de vragen hier soms iets minder op aan.

Pluspunten

2 daagse ATEX basiscursus (module 001) gevolgd in Nieuwegein. Prima basiscursus met zeer vakbekwame docent. Voor het opdoen van de basiskennis is deze cursus zeer aan te raden. Het lesmateriaal (boek Basiskennis ATEX, uitgeverij Vertoog) mag en kan verbeterd worden!

Pluspunten

Communicatie was goed. Leraar was goed

Boekwerk zitten onvolkomenheden in Echte examen was moeilijker dan de oefen opgaven

Pluspunten

Goede uitleg.

1,5 dag is rigenlijk te kort. 2 hele dagen voor de cursus. En het examen de dag erna.

Wilmersdorf 50

7300 AG Apeldoorn