Hoi Erjan, balen zeg en ook vreemd. Deze feedback hebben wij niet eerder gehad op de extra lange t-shirts. Als dit het geval is moeten we daar natuurlijk even beter naar kijken. Zou je ons misschien foto's van de t-shirts kunnen toesturen? We moeten natuurlijk wel het juiste artikel opsturen. Mocht er iets niet kloppen dan kunnen wij dit weer communiceren met de leverancier van deze t-shirts. Hopelijk ben je in de gelegenheid om ons de foto's te sturen op info@fashionforless.nl Groeten, Fashion for Less
Hoi Wilma, goed om te horen dat je tevreden bent over de ontvangen artikelen. Jammer genoeg konden we inderdaad ook iets niet leveren. Normaal gesproken zou je hier ook een e-mail van hebben ontvangen. Mocht dit niet het geval zijn geweest dan is daar iets mis gegaan vanuit ons systeem. We zullen dit nog eens goed nakijken. Bedankt voor je feedback! Groeten, Fashion for Less
Hoi Marjan, voor ons is het niet haalbaar om gratis retourneren aan te bieden. Als wij die kosten ook voor onze rekening zouden nemen dan zouden we niet onze lage prijzen kunnen aanbieden. Ook is het voor ons logistiek gezien te omslachtig om ruilingen te doen. Hiervoor raden we daarom altijd aan om zelf een nieuwe bestelling te plaatsen, omdat er dan ook de zekerheid is dat de andere maat beschikbaar is. Tijdens de retourzending kan er zo maar weer iets uitverkocht raken. Wij sturen de nieuwe bestelling wel altijd weer gratis naar je op! Groeten, Fashion for Less
Hoi Robert, jammer dat de broeken te klein waren. Maar we hebben je niet de verkeerde maat geleverd, dus die informatie klopt helaas niet in je beoordeling. In de titel van de broek staat ''cropped'' dit betekent bijgesneden. Snap wel dat dit voor onduidelijkheid heeft gezorgd, dus dit gaan we zeker even aanpassen in de beschrijving op onze website! Groeten, Fashion for Less
Fashionforless heeft een gevarieerd aanbod in merkkleding. Van schoenen tot accessoires, zowel voor dames als voor heren. Wij volgen de laatste trends en bieden het aan tegen zeer lage en aantrekkelijke prijzen met kortingen die op kunnen lopen tot wel 70%. Fashionforless verkoopt uitsluitend originele en nieuwe merkkleding, schoenen en accessoires direct uit voorraad. Daarnaast kunt u voor vragen altijd terecht bij onze klantenservice. Persoonlijk advies, betrouwbaarheid en goede service staan bij ons hoog in het vaandel.