Pluspunten

Had verkeerde maat pantalon besteld. Na 1 mailtje werd alles perfect geregeld en binnen een paar dagen mijn geld terug.

Pluspunten

Gewoon netjes geregeld .

Toezending zou iets sneller mogen, zoals bij de meeste andere bedrijven; de volgende dag. Waarom verplicht lid worden, betaling geschiedt via iDEAL dus.......

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel geleverd No- nonsense site en bestellen

Pluspunten

Correcte, snelle levering!

Pluspunten

Snelle levering en artikel precies zoals omschreven

Geen idee, was goed zoals het nu is.

Pluspunten

Prijs kwaliteit verhouding Top!

Alle maten op voorraad en Ballin Amsterdam toevoegen

Pluspunten

Snelle levering en snelle terugbetaling wanneer zending retour moet!

Pluspunten

Goede service en goedkoop

Pluspunten

Goed contact en snelle levering

De website zou er iets proffessioneler uit kunnen zien

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering en mailing hierover

Dat ik zelf de retourneerkosten moet betalen

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

Goede prijs, correcte informatie gekregen via email. Na de bestelling een tracking code ontvangen en 2 dagen later geleverd.

Extra kosten voor de betaalmethoden. De enige kosteloze kan enkel door Nederlandse kopers gebruikt worden.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Veel e-mail contact gehad met dit bedrijf. Het staat niet in de algemene voorwaarden dat de retourkosten voor de klant zijn. Het pakket werd bezorgd met DHL, maar moest het retour zenden met PostNL daardoor moest ik meer retourkosten betalen. Er werd via de mail onbeschoft gereageerd op mijn berichten. Een tegemoetkoming zat er al helemaal niet in. Zeer slechte service. Jammer dat het zo is gelopen.

Pluspunten

Fijn assortiment, haalbare prijzen, simpele bestelprocedure. Snelle verzending en bezorging.

NVT

Pluspunten

Betrouwbaar, goede prijzen, gebruiksvriendelijke site en contact gaat ook gemakkelijk.

Levering duurde relatief lang, kreeg pas na een aantal dagen info over de verzending, was prettig geweest om direct te weten wanneer het ongeveer aan zou komen.

Pluspunten

Snelle levering Nette prijzen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, gemakkelijk bestelling te plaatsen

Aangeven dat het pakket door de brievenbus past zodat ik er niet op hoef te wachten

Pluspunten

Bestelling klopt en snel geleverd

Nvt

Elisabethhof 19

2353 EW Leiderdorp

+31 (0)252-348614

Over Fashion for Less

Fashionforless heeft een gevarieerd aanbod in merkkleding. Van schoenen tot accessoires, zowel voor dames als voor heren. Wij volgen de laatste trends en bieden het aan tegen zeer lage en aantrekkelijke prijzen met kortingen die op kunnen lopen tot wel 70%. Fashionforless verkoopt uitsluitend originele en nieuwe merkkleding, schoenen en accessoires direct uit voorraad. Daarnaast kunt u voor vragen altijd terecht bij onze klantenservice. Persoonlijk advies, betrouwbaarheid en goede service staan bij ons hoog in het vaandel.