Pluspunten

Goede communicatie

Levertijd in de gaten houden

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Geen verschillende schoenmaten in één doos!!!!

Pluspunten

Snelle reactie en snelle omruil service Toppie!!!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Verkeerde schoenen gekregen

Pluspunten

Snelle levering, alles perfect in orde ontvangen.

Jammer dat het géén multicolor boxers waren (zoals de afbeelding voorspiegelde) van merk Björn Borg het was een verrassingspakket had alléén niet door dat daar dus een solo /mono kleur erbij zou kunnen zitten zó niet duidelijk te zien in de afbeeldingen.Verbeterpunt: de solokleuren tonen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heb niet de kleuren gekregen die op de afbeelding stonden

Doen wat je moet doen! Leveren wat je adverteert! Mbt kleuren!

Pluspunten

Goed in contact, reageren snel. Komen afspraken na

Pluspunten

Snelle bezorging

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

levert op tijd , goed product

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteit

Pluspunten

Snelle levering. Zat een fabrieksfout in en kreeg binnen twee dagen een nieuwe toegestuurd. Super service.

Pluspunten

Pluspunten

Snel bezorgd

Op tijd proberen te bezorgen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Enige beetje positieve is, snelle levering.

Schrap de retourkosten. Denk dat dan meer mensen bij jullie gaan bestellen. Slechte service om de klant retourkosten te laten betalen. Vondt het bestelde item anders niet goedkoop. Blij dat ik niet meer items heb besteld. Dan had ik de gehouden items moeten betalen + het item wat eventueel terug moest. Zo verdienen jullie nog aan klanten terwijl ze niks gekocht hebben.

Pluspunten

Makkelijk bestellen, geen verzendkosten, leuke aanbieding, snelle levering. Goed op de hoogte gehouden van bestel-en verzendproces.

Geen, alles oké.

Pluspunten

Veel producten van zeer goeie kwaliteit voor een betaalbare prijs, zowel bestelling als betaling eenvoudig en levering netjes op tijd aan huis (of bij servicepunt in de buurt). Services ook goed bij Fashion for Less: Tevreden!

Nieuwe bestelling niet altijd (gelijk) via mijn mail binnen, wat wel belangrijk is als o.a. bevestiging voor de klant. Hopelijk gaat dit bij de volgende bestellingen wel gebeuren...

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goed verpakt ,netjes geleverd

retouren nakijken op juiste maat. een stuk had een andere maat als welke op het doosje stond.

Pluspunten

Goede prijs

Communicatie qua mail

Pluspunten

Top over heel de lijn .

Elisabethhof 19

2353 EW Leiderdorp

+31 (0)252-348614

Over Fashion for Less

Fashionforless heeft een gevarieerd aanbod in merkkleding. Van schoenen tot accessoires, zowel voor dames als voor heren. Wij volgen de laatste trends en bieden het aan tegen zeer lage en aantrekkelijke prijzen met kortingen die op kunnen lopen tot wel 70%. Fashionforless verkoopt uitsluitend originele en nieuwe merkkleding, schoenen en accessoires direct uit voorraad. Daarnaast kunt u voor vragen altijd terecht bij onze klantenservice. Persoonlijk advies, betrouwbaarheid en goede service staan bij ons hoog in het vaandel.