2 September 2024
Review overzicht
2 September 2024
Rolf
Roermond
Snelle levering en contacten perfect.
24 August 2024
Thea H.J.
Zoeterwoude
Deze schoenen waar niet meer leverbaar bij PME, Bij Fashion for Less wel, good job!
20 August 2024
Rens
Helmond
Hele snelle levering met scherpe prijzen
18 August 2024
Jeroen Vincenten
Sint-Oedenrode
Gewoon goed. Snelle levering conform verwachting. Schoenen passen perfect en zijn minimaal € 10,- goedkoper dan elders, daarvoor shop ik online! Ga hier zeker vaker bestellen. Arie
16 August 2024
Arie
Dordrecht
Snel en goed kwaliteit producten
14 August 2024
Cyrille
Haarlem
11 August 2024
John
Utrecht
Gaar altijd goed en snel
4 August 2024
Henk
Zoetermeer
Makkelijk bestellen en super snel geleverd
4 August 2024
maarten
Eindhoven
Goede wijn behoeft geen krans.
3 August 2024
Frans
Zoetermeer
1e keer koop / bestelling gedaan. Goed. Duidelijke omschrijving artikel (loafers Mc Gregor) met foto's, leuk aanbieding, volgende dag in huis. keurig verpakt in neutrale doos. Tot een volgend bestelling.
P
A'dam.
Mooie schoenen van een goed merk tegen een prima prijs.
Gerrit
Kessel
Op zoek naar kortebroeken van Jack & Jones. Kwam bij deze, voor mij onbekende webshop terecht. Veiligheidshalve met Klarna betaald, als dit kan, is het oké. De bestelling keurig ontvangen, precies wat ik wilde, top.
Bennie
Enschede
Product zoals beschreven snel en goed ontvangen.
30 July 2024
Fred
Apeldoorn
30 July 2024
Anatoliy Tchalian
Sint-Niklaas
Eerste ervaring voor mij en heel goed bevallen. Het pakje was snel geleverd, goede kwaliteit van Cappuccino kleren en niet te duur.
29 July 2024
Rene
Leiden
Snelle levering en makkelijk bereikbaar bij eventuele vragen via mail. Hierop wordt zeer snel gereageerd. Producten zijn kwalitatief van het niveau zoals beschreven en voldoen aan de verwachtingen. Dit bedrijf is zeer betrouwbaar. TOP!!!
28 July 2024
Reggy
Elsenforp
100% naar mijn zin.
27 July 2024
Ton
Bergen Op Zoom
Snel geleverd, snelle reactie, goed verpakt
Freek
Leiderdorp
Probleem supergoed opgelost.
Hans Groeneweg
Goudswaard
T-Shirts XXXL besteld en ontvangen. Bij uitpakken en passen lijken ze meer op L (zonder XXX) Ik wil ze retour zenden maar moet daar zelf voor betalen. Klanten moeten toch weten dat Italiaanse shirts wat kleiner uitvallen word er gezegd, staat niet op de bestelpagina.
Beveelt niet aan
Adrie
Uithoorn
Hoi Adrie, de artikelen die jij hebt besteld vallen niet veel kleiner dan de normale maat van de dat artikel. Als artikelen veel kleiner vallen, dan melden wij dat altijd netjes op onze productpagina's. Zodat klanten hier rekening mee kunnen houden met het bestellen. Maar ook dan kunnen artikelen altijd qua pasvorm, stof of wat voor reden dan ook niet bevallen. En ook dan kunnen wij geen gratis retour aanbieden. Als wij gratis retourneren gaan aanbieden, dan kunnen wij nooit meer onze lage verkoopprijzen blijven hanteren.
En dat is vermoedelijk wel de reden dat je bij ons bent gaan shoppen verwacht ik!
Jammer dat de shirts niet bij je pasten, maar ons oplichters noemen in je review is een beetje te ver gegaan. Zoals je kunt zien in alle reviews, wij zijn een zeer betrouwbare webshop met heel veel tevreden klanten.
Groeten,
Fashion for Less
Ik heb er al verschillende x besteld het komt altijd keurig op tijd ben heel tevreden
Ingrid
Denhelder
Zeer gebruiksvriendelijk om te bestellen. Een correcte afhandeling en goede prijs/ kwaliteit.
Eric
Beernem
Snel, betrouwbaar, top prijs
23 July 2024
Anteun
Veenendaal
Zeer positief. Jammer dat de kwaliteit van het merk cappuccino te slecht was maar daar kan de website ook niets aan doen.
22 July 2024
Tom
Oss
Fashionforless heeft een gevarieerd aanbod in merkkleding. Van schoenen tot accessoires, zowel voor dames als voor heren. Wij volgen de laatste trends en bieden het aan tegen zeer lage en aantrekkelijke prijzen met kortingen die op kunnen lopen tot wel 70%. Fashionforless verkoopt uitsluitend originele en nieuwe merkkleding, schoenen en accessoires direct uit voorraad.
Daarnaast kunt u voor vragen altijd terecht bij onze klantenservice. Persoonlijk advies, betrouwbaarheid en goede service staan bij ons hoog in het vaandel.
Elisabethhof 19
2353 EW Leiderdorp