Mooie prijzen

Mooie prijzen voor mooie producten. Erg blij mee en snelle levering.

Snel en netjes afgeleverd

Snelle levering en netjes binnen gehad mooie onderbroeken

Top!!!

Het bedrijf is top! Kwaliteit goed! En iets was niet geleverd! gelijk gecrediteerd! Mail goed snel geholpen.retouren zijn ze ook snel in met crediteren top zaak!

Top winkel

En betaalbaar

Bestelling ging goed. Maar ik heb €0,95 betaald om het s'avonds te laten leveren en krijg een mail dat ze tussen 10:00 en 15:00 uur komen leveren wat dus niet kan omdat ik dan niet thuis ben. Ik heb het daarom een dag later laten leveren en ben mijn € 0,95 wel kwijt. P.S ik weet niet of dit aan post.nl ligt of aan de winkel.

top service

prima afgeleverd en snelle levering top gewoon!!

2 artikelen besteld, slecht 1 ontvangen. Professioneel opgepakt voor Fashion for Less en ze hebben het tweede artikel snel en kosteloos opgestuurd.

Prima, snelle service

Snelle en correcte afhandeling

Niets mis mee!

Zoals als prima voor een een scherpe prijs

Goede snelle correctie levering en service

Alles conform afspraak!

Een eerste ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is. Goede producten en ‘ strak’ geregeld. Dus helemaal top.

Excellent!!!

Bestelling was eerder dan gepland en goed aangekomen.

Prima en snelle verzending

Goedkoop en snelle verzending

Goed mooi

Geod mooi

Slecht

Ik heb nog niks ontvangen

Snelle bezorging

Zeer tevreden met de snelle bezorging en goeie kwaliteit van het product.

Betrouwbaar en kwalitatief goed.

Ben zeer tevreden met mijn items , dit zijn kwaliteitsproducten met een aangenaam prijskaartje.

Snel geleverd en hele goede pasvorm!

Hoge kwaliteit, snelle levering, hoge korting

Hoge kwaliteit, snelle levering, hoge korting

Altijd dijn goedkoop kopen

Tis altijd fijn dat je een jeer iets goedkoop kunt kopen, goeie snelle levering!!!!

Alleen teveel en te grote maat verschil in het product

Vlug geleverd

Top Gerne wieder

Artikel wie beschrieben, Lieferung im angegeben zeitrahmen, Top Artikel Neuware, Gerne wieder keine Beanstandung weiter so. MfG.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Elisabethhof 19

2353 EW Leiderdorp

+31 (0)252-348614

Over Fashion for Less

Fashionforless heeft een gevarieerd aanbod in merkkleding. Van schoenen tot accessoires, zowel voor dames als voor heren. Wij volgen de laatste trends en bieden het aan tegen zeer lage en aantrekkelijke prijzen met kortingen die op kunnen lopen tot wel 70%. Fashionforless verkoopt uitsluitend originele en nieuwe merkkleding, schoenen en accessoires direct uit voorraad. Daarnaast kunt u voor vragen altijd terecht bij onze klantenservice. Persoonlijk advies, betrouwbaarheid en goede service staan bij ons hoog in het vaandel.