Einfach und schnell

Es hat alles sehr gut funktioniert , alles zu meiner Zufriedenheit .

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

product zoals op de fotp

Prima communicatie snelle levering

Top snel en correcte levering en communicatie

Snelle levering, goede prijs

Goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering

Moet sneller

DHL bezorgde mijn pakket via vele omwegen. Heb bijna week moeten wachten. Bij online denk ik aan de volgende dag in huis. Maar hele mooie schoenen, voor een goede prijs.

Precies wat ik verwacht van een professionele webshop

Duidelijke afrekening en bezorging

netjes

...

...

top en super snel

Top en super snel

Prima service en goed bereikbaar

Zoals aangegeven doen ze ook. Prima service en direct reageren bij vragen.

Gewoon goed en vlotte levering. Prijs kan wat scherper.

Goed product, kost weinig en snel geleverd

Zie aanhef

Blijft in mijn belangstelling bij mijn volgend aankopen.

besteld en binnen 2 dagen in huis.Klasse

Meine Bestellung bei Kaufland MDP49CD Ticket 0019711693

Leider verstehe ich kein niederländisch. Ich möchte die bestellte Uhr zurücksenden, bekomme aber keine Nachricht hierzu von Ihnen. Könnten Sie mir bitte das Rücksendelabel zuschicken? Vielen Dank im Voraus

Snel

Binnen een dag was mijn bestelling er

goede ervaring

goede ervaring alleen voor mij geen gebruiksvriendelijke site. liep telkens vast bij afrekenen en kon de producten niet uit de winkelmand verwijderen.

Gute Ware

Sehr schnelle Versendung der Ware, guter Kontakt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle bezorging en mooie spullen

Snel geleverd en mooie trui. Ben er super blij mee!

Absoluut niet tevreden over de geleverde goederen.

Boxershorts zijn niet naar wens, de band rekt maar 1 of 2 cm terwijl de broek zelf alle kanten op kan rekken. Fout product. Ondergoed kun je niet terug sturen. En iedere dag een herinnering voor de betaling is ook erg irritant. Resume mijn geld kwijt geen boxershorts en iedere dag een mail van ze. Nee, erg jammer.

Positief

wat ik had gelezen was niet positief. Maar ik heb het er op gewaagd.en het is goed gekomen. Na wat mails heen en weer.

Gowd

Snel verstuurd!

Helemaal goed

Zocht een bepaald merk schoenen dat hier in de aanbieding was. Scheelt weer een hoop geld. Geen verzendkosten en snel bezorgd.

had wel graag een bevestigings mail gehad bestelling ontvangen.

geen respons na bestelling en betaling op mail aleen dhl na 5 dagen.

heel blij

ik ben blij met mijn sneakers keurig verzorgd.

Elisabethhof 19

2353 EW Leiderdorp

+31 (0)252-348614

Over Fashion for Less

Fashionforless heeft een gevarieerd aanbod in merkkleding. Van schoenen tot accessoires, zowel voor dames als voor heren. Wij volgen de laatste trends en bieden het aan tegen zeer lage en aantrekkelijke prijzen met kortingen die op kunnen lopen tot wel 70%. Fashionforless verkoopt uitsluitend originele en nieuwe merkkleding, schoenen en accessoires direct uit voorraad. Daarnaast kunt u voor vragen altijd terecht bij onze klantenservice. Persoonlijk advies, betrouwbaarheid en goede service staan bij ons hoog in het vaandel.