Product te groot + extre kosten retour

Erg vervelend dat het product veel te groot bleek te zijn. Toen ik er later achterkwam dat er ook nog extra kosten bij zaten voor retour was het voor mij duidelijk. Hier bestel ik nooit meer

Snelle kevering

Onderbroeken zaten top!

Prima ervaring

Ik vind alleen jullue collectie niet zo ruim. Misschien iets voor de toekomst?

Zeer tevreden over mijn bestelling

Zeer scherpe prijs

Het gewenste product snel geleverd en voor een zeer scherpe prijs.

Aantal keren besteld en het is gewoon dik in orde

Perfecte en snelle verzending en flink onder de winkelprijs

Wat een snelle levering en wat een mooie kleding voor een mooie prijs, ik ben heel erg tevreden

Slecht

Niet het product dat ik voor ogen had

uitstekend

super snelle levering

Bestelling kwam vlot en correct.

Tevreden over product, prijs en DHL levering.

Super prijs en snelle levering!

Goede prijs, op tijd bezorgd!

Dinsdag besteld, vrijdag geleverd, prima.

Mooie schoenen tegen een lage prijs

Goed.¡

Goede kwaliteit voor een goede prijs

Niwt zo goed

Ik heb mijn pakket nog steeds niet ontvangen. Ik zoy het ontvangen,toen stond er verhindert en daarna niks meer gehoord. Zeer slecht

Besteld en super snel in huis! Ik bestel hier vaker. Hele mooie kleding

Prima prijs / kwaliteit

Goede merkkleding voor een prima prijs. Snelle levering, goede retourvoorwaarden.

Snelle levering mooi product

Zie hierboven

Goede prijs, goede service.

Had al eerder wat besteld bij Fashionforless via Bol.com, nu rechtstreeks gedaan. 12 Björn Borg onderbroeken, goede pasvorm, goede kwaliteit, voor nog geen 5 euro per stuk. Scherpe prijs, zeker met nog 5 euro extra korting na inschrijving nieuwsbrief. Snel in huis, ondanks drukte met Corona. Had vraag over levering, binnen enkele seconden contact met de klantenservice, gewoon ouderwets via de telefoon.

Goed snel en zeer betaalbaar

Goede kwaliteit en snel geleverd.

Mooie trui.

Mooie trui, snelle levering!

Zeer Tevreden

Zoals afgesproken ook geleverd

Levering netjes en op tijd

Geen klachten maten goed en netjes bezorgd

Alles mooi op tijd

Elisabethhof 19

2353 EW Leiderdorp

+31 (0)252-348614

Over Fashion for Less

Fashionforless heeft een gevarieerd aanbod in merkkleding. Van schoenen tot accessoires, zowel voor dames als voor heren. Wij volgen de laatste trends en bieden het aan tegen zeer lage en aantrekkelijke prijzen met kortingen die op kunnen lopen tot wel 70%. Fashionforless verkoopt uitsluitend originele en nieuwe merkkleding, schoenen en accessoires direct uit voorraad. Daarnaast kunt u voor vragen altijd terecht bij onze klantenservice. Persoonlijk advies, betrouwbaarheid en goede service staan bij ons hoog in het vaandel.