Gelukkig goede ervaring

Bezorgen snel En retouren ook netjes en snel geregeld

Aankoop was super

Vlot geleverd en alles naar wens.

Slechte kwaliteit

Op het kaartje aan de joggingbroek stond dat een prijs Van 69 euro. Ik heb 22 voor de broek betaald Begrijpelijk dat de broek zoveel goedkoper was want de kwaliteit is erg slecht Er zitten gaatjes in, er zijn stukjes stof kapot en het ringetje waar het touwtje doorheen gaat is al los gegaan. En dat na 1 dag dragen. Erg jammer... want de broek zit wel goed en zag er op het eerste oog goed uit

na 10 dagen nog niks

Mijn bestelling is niet afgeleverd. Na 10 dagen weet ik nog steeds niet wat DHL er mee heeft gedaan. Er wordt een onderzoek ingesteld. Nou daar heb ik onmiddelijk mijn (overigens wel betaalde) artikel mee in huis! Ik ben me er van bewust dat het op de vervoerder en niet op de leverancier slaat, maar die keuze is tenslotte niet mijn keuze. Als het nl bij DHL fout gaat, gaat het echt fout. Zeeën van tijd. Voor ontvanger en voor leverancier.

Snel thuis

Ga zo door

Snelle levering en duidelijke communicatie

Ik vind dat de levering van het bestelde product mooi op tijd was

mooie trui + hemd, maar 2 in 1 niet duidelijk genoeg

Ik had er kennelijk overheen gekeken: het is een dunne trui met V-hals, waar het bovenste deel van een overhemd in de V is genaaid. Ziet verder prima, staat leuk en nog behaaglijk ook.

snelle levering, goede kwaliteit

zie hierboven

Toch zou het retour veel makkelijker kunnen door gewoon bij een bestelling gelijk retour etiket mee te sturen. Groetjes Dick Verboom.

Goede spullen, best snel geleverd

Verkeerde bestelling gekregen maar keurig opgelost en snel geleverd

perfect.

mooie kleding en erg snel geleverd.

Goed!! Snelle levering

Zeker voor herhaling!!

Goede service!

Snel en tijdig bezorgd

Email naar customer service zonder reactie

Ik heb 3 gelijke maar andere kleur truien gekocht. ‘s Avonds eentje gepast Pasvorm was prima. Alle nieuwe kleren worden bij ons eerst gewassen omwille van allergie op verfstoffen. Na het wassen blijkt de zwarte trui midden voorop een hikkel te hebben. Niet gezien bij uitpakken. Voordat ik ga retourneren heb ik een mail gestuurd opdat de retour juist verwerkt kan worden. Er is 2 weken omruil mogelijk. Ik wacht al dagen op een reactie. Dit geeft geen prettige indruk met de tijdsdruk op omruilen. Afhankelijk of ze reageren en de omruiling regelen kan ik FashionforLess aanbevelen. Inmiddels hebben ze gereageerd en de trui is zonder problemen omgeruild. Zeer tevreden met de truien.

Goede kwaliteit

Betrouwbaar en snel geleverd

Eerste keer en voor herhaling vatbaar. Netjes verpakt en goede kwaliteit van de geleverde kleding

in orde

de klantendienst was heel vriendelijk

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit, snel bezorgd

prima geïnformeerd, correct aangeleverd

Een aantal keren werd ik op de hoogte gesteld van het proces van de bestelling. Is een prettige manier om iets bij jullie te bestellen.

Fijn jasje

Fijne jas snel in huis

Fijne T shirts.Dat ze langer zijn is heerlijk.

Elisabethhof 19

2353 EW Leiderdorp

+31 (0)252-348614

Over Fashion for Less

Fashionforless heeft een gevarieerd aanbod in merkkleding. Van schoenen tot accessoires, zowel voor dames als voor heren. Wij volgen de laatste trends en bieden het aan tegen zeer lage en aantrekkelijke prijzen met kortingen die op kunnen lopen tot wel 70%. Fashionforless verkoopt uitsluitend originele en nieuwe merkkleding, schoenen en accessoires direct uit voorraad. Daarnaast kunt u voor vragen altijd terecht bij onze klantenservice. Persoonlijk advies, betrouwbaarheid en goede service staan bij ons hoog in het vaandel.