handig, snel en goede producten

positive ervaring, ook voor mij als man die niet als hobby heeft kleding kopen. Site is goed en duidelijk, snel correct geleverd en goede producten. Top.

Goed product, goede prijs

zeer snelle levering, goederen van goede kwaliteit, zeer betaalbare prijs

Snel en goede service

Geweldige kwaliteit truien

Doe nogmaals een bestelling bij jullie leuk truien goede kwaliteit dat is het belangrijkste

Super snel bezorgd en keurig verpakt

Als je weet wat je wil voor een goede prijs.

Ontvangen kleding was vies

Zaten vlekken in en haren op.

Service ver te zoeken

Ik had een vraag aan de telefonist over dat de DHL palkketlocaties momenteel gesloten zijn. Kreeg als antwoord " Ja kunnen wij niets aan doen, kijkt u een dorp verder " Uiteindelijk gelukkig zelf een open pakketservice gevonden ergens dus kunnen terugsturen. Verder nog steeds geen geld terug op de rekening van teruggestuurde artikel.

Betalen voor retourzending zonder dat te melden. Kansloos.

Goede service!

Binnen 2 dagen mijn pakket in huis. Keurig verpakt.

Prima service. Binnen een paar dagen geleverd.

Hier een keer casual sokken besteld. Normaal bij de Action, maar ja alles is dicht. De kwaliteit van de sokken vond ik iets minder als wat ik gehoopt had. Online bestellen is soms toch een gokje. Ze zijn zeker niet slecht, laat ik daar duidelijk over zijn. Maar dit is voor mij meer sportief als casual. Misschien dat ik nog eens een ander soort probeer hier. Maar de service is voor de rest top.

Snel en goed

‘s Middags laat besteld en 2 dagen later werden de bestelde producten geleverd. Heel tevreden met de producten en de levering

Verkeerde maat gekregen, geen reactie op mijn klacht per email

Zie bovenstaand

Prima product en supersnelle levering!

Prima product en snelle levering!

Ga zeker nog meer bestellen.

Goed product, snel geleverd, en vriendelijke geprijsd.

uitstekende service en snelle levering

Bestelling en afhandeling en levering verloopt altijd zeer goed.

te klein

uit voorzorg boxershort 1 maat groter besteld, maar nog te klein, en tja ook al hebben we er maar 1 gepast, de andere 9 konden niet retour. jammer.

Eerlijke Winkel

Kleur schoenen is zoals op de foto's, niet veel lichter of veel donkerder dan op de foto's, iets wat bij veel andere (online) winkels nog wel het geval is.

Ik had verkeerd besteld en meteen terug gestuurd en het goede besteld.

Het was voor mij de eerste keer daarom begreep ik de term sokken en casuel niet goed maar het is goed gekomen. Een minpunt is terug sturen voor eigen rekening

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en snel geleverd.

Beste, Alles is verlopen volgens de afspraak. Fantastisch

Bestelling werd snel geleverd, heel tevreden!

Elisabethhof 19

2353 EW Leiderdorp

+31 (0)252-348614

Over Fashion for Less

Fashionforless heeft een gevarieerd aanbod in merkkleding. Van schoenen tot accessoires, zowel voor dames als voor heren. Wij volgen de laatste trends en bieden het aan tegen zeer lage en aantrekkelijke prijzen met kortingen die op kunnen lopen tot wel 70%. Fashionforless verkoopt uitsluitend originele en nieuwe merkkleding, schoenen en accessoires direct uit voorraad. Daarnaast kunt u voor vragen altijd terecht bij onze klantenservice. Persoonlijk advies, betrouwbaarheid en goede service staan bij ons hoog in het vaandel.