Fabricage verpakking fout retour

Helaas pakket terug moeten sturen. Raakt vervolgens kwijt in een soort loop vanuit Returnista ism DHL. Vaal na mailen wat er mis is en waarom pakket zo lang onderweg retour is. Contact met verkoper was echter wel goed en dit heeft alles netjes gecrediteerd. Dus 8. Wel jammer dat het veel controle en mailtjes heeft gekost.

Goede ervaring

Het pakket was snel geleverd en goed verpakt. Ook was de prijs erg gunstig, dus ik heb niks negatiefs aan te merken :)

Goede ervaring

Het bestelde voldeed aan mijn verwachting,het is een kado voor Kerst,hopelijk voldoet het ook aan de verwachting van de ontvanger

Snelle correcte levering. Dankjewel!

In orde!

Geweldig, snelle service

Correct

Alles in orde

Vlotte levering en laagste prijs

Een paar slippers van Birkenstock besteld. Nergens goedkoper en snel geleverd.

Fijne afhandeling van de bestelling en super snel binnen! Top!

Zeer tevreden, ga hier zeker vaker bestellen.

Snelle levering, mooie prijs

Product is precies datgene wat ik besteld had. Redelijk veel keuze en scherpe prijzen!

Ik had na mijn bestelling geen bevestigingsmail gehad. De volgende dag even de klantenservice gebeld. Bestelling was ontvangen en zou dezelfde dag nog verstuurd worden. Inderdaad, de volgende dag was het binnen!

Goed en snelle levering

Goed product en snelle levering!

Was goed

Gewoon goed!

Voor de 3e keer iets besteld bij deze webshop. Deze keer contact moeten hebben met de klantenservice. Snel en keurig antwoord. Ik ben en blijf dus tevreden en kom zeker terug.

Dit was mijn eerste bestelling en alles verliep heel vlot , kan geen minpunten geven. Gewoon perfect verlopen van bestelling tot bezorging.

Zeer goed en snelle levering

Zeer goede kwaliteit en erg snel geleverd, toppie

Top! Goed, snel en duidelijk.

Prima dus

Snelle levering! Mooi product

Goed 'gebekt' met Fashion for Less-mondkapjes

Al twee maal heb ik dit product verkozen boven anderen. Mijn ervaring ermee is dat het prettig de neus en mond eh.., bekleed, zeg maar. Voelt zacht aan; prima, elastische koorden; mooi en strak ontwerp. Goede aankoop, eerste keer was het ietsjes duurder, dus zeker voor herhaling vatbaar, deze aanschaf.

Niet op tijd geleverd

Communicatie tussen fashion for less en dhl niet goed .heb bezorger aan gehouden 14,30 uur hij zei niks te hebben .14,36 bericht van dhl dat hij ons gemist had daar blijf je dan voor thuis .

Matig

Heb moeten betalen om mijn retour pakket terug te sturen (6,95)

Goede levering

Mijn bestelling bij Fashion for Less verliep geheel volgens plan

Netjes en snel geregeld

Alles snel binnen en keurig verzorgd

Snelle correcte levering. Helemaal top

Klantvriendelijke winkel. Snelle en correcte levering. Anderen minder enthousiast. Wij wel. Ga zo door!

Super blij met snelle levering

Van mijn verjaardagsgeld supergave schoenen gekocht en pasvorm perfect!!!

snelle levering en passende kleding

Elisabethhof 19

2353 EW Leiderdorp

+31 (0)252-348614

Over Fashion for Less

Fashionforless heeft een gevarieerd aanbod in merkkleding. Van schoenen tot accessoires, zowel voor dames als voor heren. Wij volgen de laatste trends en bieden het aan tegen zeer lage en aantrekkelijke prijzen met kortingen die op kunnen lopen tot wel 70%. Fashionforless verkoopt uitsluitend originele en nieuwe merkkleding, schoenen en accessoires direct uit voorraad. Daarnaast kunt u voor vragen altijd terecht bij onze klantenservice. Persoonlijk advies, betrouwbaarheid en goede service staan bij ons hoog in het vaandel.