Snelle levering!

Snelle levering en prijs-kwaliteitverhouding meer dan goed.

Snelle levering! Snel geld terug.

Mooie tas besteld, helaas was deze kleiner dan verwacht. Retour gestuurd. Binnen twee dagen het ik het geld terug. Super netjes. Wel jammer dat de retour verzendkosten voor eigen rekening zijn...

Prima prijs, redelijk snelle levering

Retourzending kosten worden niet vergoed

Ondanks dat het bedrijf wettelijk verplicht is om deze kosten te vergoeden, geven zij niet thuis als hier om gevraagd wordt. Dus als klant ben je zo’n 7 euro armer en niets rijker als het product niet bevalt of juist is.

Mooi product

Rugzak besteld en snel geleverd. Ziet er prima uit, natuurlijk wel afwachten hoe de kwaliteit op langere termijn is.

Makkelijk bestellen en snelle levering

Goede prijs kwaliteit,goede en snelle service

Goede prijs kwaliteit snelle en goede service

Fantastic service , top company !

Top ,top,top.

Snel en voordelig

Snelle levering en voor een scherpe prijs.

Uitstekende service

Snelle levering, goede kwaliteit

zeer tevreden over de snelle levering en opvolging van de bestelling.

Snelle levering, netjes verpakt. Retour is makkelijk. Goede afhandeling

Zie boven

Voor het eerst op deze website terecht gekomen en hele fijne ervaring en ook nog een leuk Jack gescoord

Goede kwaliteit, snelle levering

Goeie prijs en kwaliteit . Zeer tevreden

Supersnel, voorkomend en accuraat behandeld.

Mijn bestelling werd binnen 2 werkdagen én op de afgesproken tijd geleverd. Het was heel prettig om op de hoogte gehouden te worden van de leverdag en -tijd. Het klopte allemaal!

Snelle service, mooi product.

tevreden

snelle bezorging,goede kwaliteit

Netjes en correct

Netjes en correct

Zeer snelle verwerking van de order

Prijs artikel zeer aantrekkelijk

Gaat altijd prima

Mooie kleding/schoenen voor een goede prijs

Mail gekregen en kon aangeven dat het pakketje bij de buren afgeleverd kon worden

snelle levering in passende verpakking

meer korting dan bij andere leveranciers.

bestelling geplaatst en binnen 24 uur geleverd prachtig

Slechte omschrijving op de site

De omschrijving bij een set sokken staat casual maar het zijn sportsokken. Ondanks dat moesten we het retour zenden zelf betalen.

Elisabethhof 19

2353 EW Leiderdorp

+31 (0)252-348614

Over Fashion for Less

Fashionforless heeft een gevarieerd aanbod in merkkleding. Van schoenen tot accessoires, zowel voor dames als voor heren. Wij volgen de laatste trends en bieden het aan tegen zeer lage en aantrekkelijke prijzen met kortingen die op kunnen lopen tot wel 70%. Fashionforless verkoopt uitsluitend originele en nieuwe merkkleding, schoenen en accessoires direct uit voorraad. Daarnaast kunt u voor vragen altijd terecht bij onze klantenservice. Persoonlijk advies, betrouwbaarheid en goede service staan bij ons hoog in het vaandel.