Niet erg tevreden met bestelde materiaal

Zeker niet tevreden over het bestelde

Vlotte levering

Prima ervaring

Was mijn eerste ervaring goed product snel geleverd

Goed gegaan

Makkelijk besteld en bezorgd

Zeer goeie service

Zeer snelle service

Goede ervaring

Snelle levering en goed product

snel, correct en artikel zoals verwacht

Snelle en vriendelijke retourservice

Mogelijk belangrijk te melden; Dat het ook snel en goed moet gaan bij het retour sturen!

Service goed

doen wat er staat

Prima, redelijke prijs, DHL levering ( kostenvrij ) en geen namaak zoals af en toe in eerdere commentaren gesuggereerd wordt

Snelle levering, maar tot je iets moet terugsturen...

Snelle levering, jammer genoeg waren de sandalen te klein voor m’n dochter... Ik wist dat de koper instaat voor de retourkosten maar er is nergens aangegeven dat je zelf voor het retourlabel moet zorgen. Als je als particulier zo’n label wil kopen, kost dat een hoop geld. Terwijl zo’n bedrijven vaak contracten hebben met pakjesdiensten en ook voordelige prijzen kunnen krijgen... Leuk als je zeker bent van je maat, maar ik koop er nooit meer!

Geen retour via antwoordnummer dus alsnog duur

Snelle service, veel keuze. Slippers leken een goede prijs te hebben, maar door de retourkosten werden het dure slippers. Retourkosten krijg je niet terug.

Very fast service and very good quality

and very good quality

Goede prijs.

Geen bekendmaking dat de zending verzonden is.

Onduidelijkheid over als product niet juist is en teruggestuurd wordt

Ik had het product ontvangen en de maat bleek niet juist. Ik heb de instructies gevolgd voor het terugzenden en daarbij aangegeven dat ik maat 39 wil. Voor het terugzenden heb ik flink moeten betale, bijna 8 euro, en dat was mij niet bekend dat je daarvoor port moest betalen. Maakt het daarom niet aantrekkelijk om nog eens bij jullie te bestellen. Nu lijkt het dat ik op mijn bankrekening van jullie geld heb teruggestort gekregen maar dat is dan uitsluitend het bedrag van de schoenen en geen porrtkosten. Ik heb geen mail ontvangen over het verdere verloop van de bestelling en/of de maat 39 wel/niet geleverd kan worden. Ik had verwacht dat ik of de maat 39 toegestuurd zou krijgen of een mail met daarin uitleg dat deze niet geleverd kan worden. Al met al dus hier een ontevreden klant die hoopt op verduidelijking. Jullie kunnen mij ook telefonisch bereiken op 06-44105999

mooi shirt snelle levering

ik heb een shirt besteld en hij was zeer goed en paste perfect en was mooi snel geleverd

Enorm goed

Alles top

Zeer tevreden.

Na een fout gemaakt te hebben en dat gemeld te hebben bij de klantenservice is mijn bestelling netjes en op afgesproken tijd keurig thuis afgeleverd .

Slecht

Direct gebeld om iets te annuleren maar was niet mogelijk en moest dan maar op eigen kosten terug gestuurd worden Zag te laat dat het namaak is

Den Schuh lange gesucht und hier endlich gefunden zu einem fairen Preis

Unkompliziert Adressen Korrektur, alles bestens

Geen antwoord terug en geen track en tracé gekregen

Ik heb al na 2 dagen geen antwoord gekregen op mijn mails en geen track en tracé gekregen ik moet het pakje zo snel mogelijk hebben maar weet niet wanneer het komt

Een goede site een aanrader

Een goeie website allemaal merk kleding lage prijzen en snel ingeleverd

Goede prijs-kwaliteit!

klantvriendelijk en snel.

Prima prijs en snelle levering

Product ziet er goed uit. Ik ben er erg tevreden mee.

Prima kleding

Elisabethhof 19

2353 EW Leiderdorp

+31 (0)252-348614

Over Fashion for Less

Fashionforless heeft een gevarieerd aanbod in merkkleding. Van schoenen tot accessoires, zowel voor dames als voor heren. Wij volgen de laatste trends en bieden het aan tegen zeer lage en aantrekkelijke prijzen met kortingen die op kunnen lopen tot wel 70%. Fashionforless verkoopt uitsluitend originele en nieuwe merkkleding, schoenen en accessoires direct uit voorraad. Daarnaast kunt u voor vragen altijd terecht bij onze klantenservice. Persoonlijk advies, betrouwbaarheid en goede service staan bij ons hoog in het vaandel.