Fijn geholpen!

Snelle afhandeling!

Snelle en correcte levering.

Snelle reactie op mail bij problemen.

Goede services

Snelle levering en bij retourzending, snel uitbetaald!

Goeie snelle levering

Fashion for less vind ik een leuke betaalbare toe en een goeie snelle levering prima te doen dus

goede prijs en top kwaliteit

Top levering!

prima verzorgd

na bestelling snel geleverd.

Super service

Primz

Snelle servicr

Netjes geleverd

Uitstekend!

Goede producten, snelle levering en alles keurig via mail bevestigd. Erg tevreden!

Ben zeer tevreden, snelle bezorging en zeer goed contact!!

Snellen levering

Blij met mijn aankoop.

Snel geleverd en aantrekkelijk geprijsd

Ben blij met de aankoop

Geweldig perfect op tijd geleverd !

Super keuze en snel !!

Uistekende online shop

Snelle levering, track en trace zeer overzichtelijk. Perfect verpakt en items zoals beschrijving.

Prima kwaliteit, betaalbaar en snel geleverd👍

Zie boven

goed opgelost snelle reactie op probleem

Prima.

Snelle levering.

Prima en snelle levering!

Prima en snelle levering!

Geen mooie boxers in pakket

Alle drie de boxers niet mooi (roze met palmbomen, flamingo’s en babyblauw)... toen ik dit aangaf bij verzoek om te ruilen, ging iemand vd klantenservice mij de les lezen dat het niet aardig is als ik zeg dat ik de boxers ‘lelijk’ vind... Nooit meer. Mvg, Arvin.

Top geregeld

Eenvoudig en super geregeld. Snelle levering

Snelle levering, kwaliteit product goed.

Elisabethhof 19

2353 EW Leiderdorp

+31 (0)252-348614

Over Fashion for Less

Fashionforless heeft een gevarieerd aanbod in merkkleding. Van schoenen tot accessoires, zowel voor dames als voor heren. Wij volgen de laatste trends en bieden het aan tegen zeer lage en aantrekkelijke prijzen met kortingen die op kunnen lopen tot wel 70%. Fashionforless verkoopt uitsluitend originele en nieuwe merkkleding, schoenen en accessoires direct uit voorraad. Daarnaast kunt u voor vragen altijd terecht bij onze klantenservice. Persoonlijk advies, betrouwbaarheid en goede service staan bij ons hoog in het vaandel.