Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Vandaag voor de 2de keer in vianen geweest. Ditmaal om mijn scherm te laten vervangen en ook de accu te laten vervangen. Beide keren ben ik geholpen door aardige en vakkundige medewerkers. Toen de telefoon klaar was gelijk een hoesje en screenprotector meegenomen.
30 July 2020
Rudi
IJsselstein
Helaas telefoon van 1 dag oud uit de jaszak gevallen. Dat is vervelend maar gelukkig kon ik dezelfde avond al terecht. Scherm snel en goed vervangen. Dochter morgen weer blij! Bedankt.
29 July 2020
Vincent
Lexmond
Pluspunten
Snel, duidelijk en niet duur. Goede service!
Verbeterpuntengeen
22 March 2019
28 February 2019
Karsten van Dijk
Odijk
Pluspunten
Snelle service. Vakkundig. Plezierig geholpen.
13 November 2018
Linda
Nieuwegein
Pluspunten
Snelle service en netjes.
7 November 2018
E Fransen
Nieuwegein
Pluspunten
Hele dag bereikbaar Snelle service Kwalitatief goed Goede prijs/kwaliteit Vriendelijk
VerbeterpuntenNee
5 November 2018
LJP
De Bilt
Pluspunten
top service! Fijn dat je er ook in de avond terecht kan! makkelijk online een afspraak inplannen. Geen vage kantoortjes/zaakjes voor mij. Dokter iphone werkt keurig, en met een factuur. Garantie van een half jaar.. Er is veel werk verricht door hen maar in opperste klanttevredenheid. Ik raad dokter iphone zeker aan
3 October 2018
Marcia
Utrecht
Pluspunten
Snelle, nette service.
VerbeterpuntenKoffieapparaat op tijd bijvullen
2 October 2018
anoniem
Pluspunten
Snelle, goede en een professionele service! Open tot 22.00 uur, waardoor je ook na je werk gemakkelijk langs kan komen, top!!
28 September 2018
Jerry de Zeeuw
Nieuwegein
Pluspunten
vriendelijk en professioneel. Het werk was snel klaar en het apparaat werkt nog altijd uitstekend
Verbeterpuntenmoeilijk te vinden zonder navigatie. Misschien een boord met bewegwijzering zou dit versoepelen.
31 August 2018
Lee
IJsselstein
Pluspunten
er wordt snel gewerkt, vriendelijke ontvangst met evt. een kop koffie en thee en prima resultaat.
Verbeterpuntenvindbaarheid op de website en misschien een verwijzing dat het op de eerste verdieping is.
28 August 2018
Danielle
Hoogblokland
Pluspunten
Service, het op afspraak laten repareren, openingstijden, no nonsense, de bank
27 August 2018
Leslie O
Pluspunten
Ruime mogelijkheden om langs te komen. Zondagavond 19:00 kon ik langskomen. Goede bereikbaarheid, vriendelijke service en snel.
VerbeterpuntenN.v.t.
26 August 2018
Raymonf van Erven
Vleuten
Pluspunten
Vriendelijke ontvangst, adequate aanpak/uitvoering/oplossing, expertise, flexibel in het kort ervoor iets verzetten van de afspraak, werkt met kwaliteitsproducten (origineel Apple), 6 mnd garantie. Kreeg ook nog leuke korting omdat ik met twee reparaties kwam.
VerbeterpuntenEigenlijk niets alleen de uitstraling. Als je even moet wachten is het wel een erg ongezellige plek.
23 August 2018
FrederIQ
Doorn
21 August 2018
Rob
Houten
Pluspunten
Goed bereikbaar - snel en makkelijk te regelen - goed geregeld
Verbeterpuntengeen
20 August 2018
Arjan Kros
Vianen
Pluspunten
Snel en goed geholpen
VerbeterpuntenNiet zo snel weten
20 August 2018
Eric
Ijsselstein
Nvt
19 August 2018
Jane nussy
IJsselstein
Pluspunten
Vakbekwaam, snel, vriendelijk, eerlijk
19 August 2018
Bureau Waardenburg
Culemborg
Pluspunten
Top communicatie en snelle reacties.
15 August 2018
Jan
Utrecht
11 August 2018
anoniem
Pluspunten
Duurde inderdaad een half uur. Prima.
VerbeterpuntenBord bij trap voor naar boven.
11 August 2018
Olaf.
Nieuwegein.
Pluspunten
Snel. goedberijkbaar .vakkundig geholpen .
9 August 2018
anoniem
Pluspunten
Snelle service; zaterdagavond gebeld en voor zondagochtend direct een afspraak. Telefoon was binnen 30minuten klaar terwijl er 3 mankementen waren! Vriendelijk en goed bereikbaar.
29 July 2018
Shirley