Filters

10

Wat was het top geregeld!

Deze 4 dagen waren geweldig. Alles was geregeld voor ons en de schipper wist ons naar de perfecte plekjes en restaurants te brengen. We gaan dit zeker volgend jaar weer doen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig ervaring gehad, heerlijk ontspannend en mooie plekken gespot

Zelf nog nooit eerder gezeild maar het was echt een geweldige belevenis. Je komt op plekjes die je anders nooit zou zien. Je kan meehelpen met zeilen maar lekker genieten van het zonnetje op het dek was kan ook. De schipper wist precies de hotspots en mooie plekjes te vinden. Er was afwisseling met zwemmen in het blauwe water en aanmeren bij een leuk stadje waar we dan weer lekker konden lunchen. Kortom, een super ervaring die ik niet had willen missen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Ondanks covid-beperkingen een geweldig evenement neergezet

'Dat kan niet' komt in het vocabulaire van Ilmar niet voor. Omdenken, wat is wel mogelijk, flexibel en creatief zijn, hoe kunnen met beperkte middelen toch een grote impact maken? Dat is wat je nodig hebt in onzekere tijden als deze. Ilmar heeft samen met zijn team een geweldige prestatie neergezet: een Springtij Forum op anderhalve meter afstand waarbij het unieke Springtij gevoel gewaarborgd werd; drie dagen vol inspiratie, onverwachte ontmoetingen, natuurbeleving en bezinning. Vooraf hard gewerkt, zodat we tijdens Springtij Forum konden genieten van onze gezamenlijke prestatie en de vele complimenten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig professionele organisatie!

Middenin de Corona crisis heeft Sailing Dutchman het voor elkaar gekregen om onze trip naar Terschelling een onvergetelijke ervaring te maken. Door de steeds veranderende regelgeving, was het een uitdaging om alles vlekkeloos te organiseren. Vanaf het vertrek in Amsterdam, de overtocht met een RIB, het hotel, de verschillende activiteiten zoals blowkarten en fatbiken, alles was tip top in orde met als absoluut hoogtepunt de avond in de Groene Weide! De timing kon niet beter en wat waren we uit, het leek even of het leven weer was zoals het moet zijn! Jildou en Harm petje af voor de fantastische ervaring en goede zorgen

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede communicatie en een leuke dag.

Er was veel mogelijk in overleg met Jildou. Leuke dag georganiseerd voor ons bedrijfsuitje voor 17 man in Grou. Duidelijke planning van te voren en blije collega's!

 • Aanbevelen? Ja
9

Onvergetelijke herinnering en teambuilding

We hebben als ANPAK in het kader van de corona-problematiek een heroriënterings- en strategie dag georganiseerd via Sailing Dutchman. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar en alle mogelijke hobbels weet Sailing Dutchman te omzeilen dit door het leveren van custom-made oplossingen. Passend bij jou bedrijf, jou groep-samenstelling, doel van de meeting en verder specifieke klantwensen. Alles was tot in de puntjes geregeld. Met een prachtige da invulling, begeleidt van heerlijke delicatessen waarbij je als groep weer heerlijk kan opladen. Dit alles geheel COVID19 proof. Aan alles is gedacht en niks is te gek. Prachtige ervaring om hier als groep je te opladen met nieuwe energie en nieuwe denkbeelden hoe de toekomst in te vullen. Wat een belevenis en een herinnering voor het leven. Een event die wij graag opnemen in ons bedrijfs-revitalisering en strategiesessies. Dank!

 • Aanbevelen? Ja
10

Echt top geregeld!

We wilden graag met 2 gezinnen met jonge kinderen een weekendje op een platbodem doorbrengen. Sailing Dutchman snapte ons precies en had het top geregeld! Zowel voor onze kinderen als voor ons een top beleving, bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top winterposrt gehad

Fantastische bedrijfswintersport gehad in Oostenrijk met Sailing Dutchman. Vanaf voorbereiding tot nazorg alles is geregeld. Onze collega's hebben de wintersport gewaardeerd met een 9.6. Alles is tot in de putjes geregeld en bij problemen is er adequaat gereageerd en alles direct opgelost. Enorm bedankt. Maikel - Daan

 • Aanbevelen? Ja
10

Top geregeld!

Verrassend, alles klopt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Superleuke en gezellige avond

Mooi initiatief. Goed gezelschap. Iets om vaker te organiseren

 • Aanbevelen? Ja
10

Super gezellig op een mooi eiland

Unieke plek met gezellig samen zijn. Top geregeld!

 • Aanbevelen? Ja
9

Heel goed voor elkaar!

Een 9,5 omdat er altijd ruimte moet overblijven om te verbeteren maar wij hebben gewoon een echt hele leuke trip gehad. Uitstekende afstemming vooraf, uitstekend begeleiding op lokatie, persoonlijke aandacht, lekker eten, goede omgeving en dat alles op een eiland... Dank en tot de volgende keer!

 • Aanbevelen? Ja
10

geweldig goed georganiseerd

enorm leuke georganiseerd uitje. het is een aanrader om met deze organisatie in zee te gaan.

 • Aanbevelen? Ja
9

Fantastische ervaring

Van privé concert op het strand met kampvuur tot diner op speciale locaties, het eindland gevoel beleven.

 • Aanbevelen? Ja
9

Verrast worden en genieten

We hebben genoten van een leuk en verrassend uitje op het heerlijke Terschelling. Een originele invulling van het programma, heerlijk gegeten en genoten van het optreden van Hessel & Tess. Wietse Dusseldorp / Esther van Boxmeer

 • Aanbevelen? Ja
10

Met Sailing Dutchman een erg leuk en uniek verblijf gehad op Terschelling

Door Ilmar was een mooi programma opgezet, waarbij we alle facetten van het eiland hebben kunnen beleven. De reis naar het eiland was al meteen spectaculair, en op het eiland hebben we op diverse manieren kennis kunnen maken met de lokale mensen, de cultuur, en de natuur. Uitstekend georganiseerd!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!!

Alles goed geregeld, niks was te gek. Door de wind kon het blokarten niet doorgaan meteen werd er een goed alternatief geboden. Heel fijn om mee te werken, je word volledig ontzorgt

 • Aanbevelen? Ja
10

Onvergetelijk!

Wat hebben wij genoten van ons teamuitje, complimenten aan de organisatie van Sailing Dutch Events en in het bijzonder voor Jildou. De persoonlijke benadering in combinatie met de flexibiliteit en de perfecte service maakte ons uitje onvergetelijk!

 • Aanbevelen? Ja
9

Top geregeld! Heel leuke ervaring!

Top geregeld! Heel leuke ervaring! Van de voorbereiding tot het bedrijfsuitje zelf!

 • Aanbevelen? Ja
10

Van begin tot eind een achtbaan van leuke activiteiten

Prettige communicatie Hartelijk ontvangst Soepel inspelen op wijzigingen Goede prijs-kwaliteitsverhouding Meedenken met de klant Kortom: een organisatie om vaker iets mee te organiseren!

 • Aanbevelen? Ja
9

Origineel, flexibel en duurzaam

SDE heeft ons kantoor geholpen met het organiseren en uitvoeren van onze jaarlijkse kennisweek. Voor ons in een nieuwe venue, Terschelling, waarbij we optimaal gebruik hebben gemaakt van alle locaties die eiland te bieden heeft. Er is door SDE goed meegedacht in hoe onze wensen te vertalen naar locaties en catering. Ook kon er makkelijk door ze worden ingespeeld op last minute wijzigingen in programma of locaties. Al met al heeft dit een bijzonder origineel en duurzame trip voor mij en mijn 50 collega's + gasten opgeleverd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed georganiseerd en met gevoel voor de groep optimaal ondersteund.

We hebben een lang weekend met ons MT gezeild op de Oost Zee (Duitsland, twee Deense eilanden). Het schip leende zich zeer goed voor een teambuildingssessie. Fokke, die ons tijdens de trip begeleidde, voelde de groep goed aan en zorgde voor de logistiek en optimale sfeer. Voor herhaling vatbaar.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfekter Segeltörn - es hat an nichts gefehlt!

Vilmar ist nicht nur ein hochprofessioneller Skipper, bei dem man sich an Board pudelwohl und insbesondere sehr sicher fühlt, sondern er verseht es auch während des gesamten Törns eine sehr entspannte Atmosphäre zu schaffen. Perfekte Organisation, für alles war vorgesorgt und er war darüber hinaus immer für ein freundliches und interessantes Gespräch offen - sehr sympathisch!

 • Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
9

Geweldig

Veel contact gehad met Fokke, Prima bedrijf wat heel goed meedenkt en de afspraken nakomt. Top.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer betrokken en toegankelijke organisatie.

Met Sailing Dutchman Events meerdere malen met verschillende groepen naar Terschelling geweest. En elke keer weer verrassend anders! Ilmar en z'n team zijn gepassioneerd, creatief en bijzonder klantgericht...uniek!

 • Aanbevelen? Ja

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd