Je wordt netjes geholpen ze denkt met me mee

Zie boven

Geweldig assortiment en snelle levering!

Heb mijn blouse geruild voor een grotere maat en toch wel de kosten van de retourzending moeten betalen! Dat viel een beetje tegen.

Veel keuze en goed advies

Bij Verschoor zijn veel merken, stijlen en mode te koop. Het is fijn dat er dan iemand is die je helpt een keuze te maken.

Niet klantvriendelijk

Diverse artikelen gekocht waarvan er één korter gemaakt zou moeten worden. De verkoopster was dit echter vergeten en heeft het artikel gewoon ingepakt bij de andere artikelen. Hierover gebeld en langs geweest nu moet ik opeens 11 Euro betalen. In de winkel de winkel werd hier echter niets over gezegd. Dit is niet bepaald klantvriendelijk.

Prachtige winkel!

Mijn eerste bezoek aan Verschoor. De collectie vond ik geweldig. Uiteindelijk met twee setjes de winkel verlaten. Kom hier zeker terug!!

Kan met Rianne heel goed overweg.

Al meer dan 50 jaar een uitstekende ontvangst. Vriendelijk personeel, dat met je meedenkt.

Geweldig geholpen

Ruime keuze, zeer behulpzaam, fijne winkels.

Goed en fijn.

Hier is de klant nog koning. Fijne en goede medewerkers met kennis van zaken met geduld die echt hun best doen voor de klant.

Geweldiggggg

Het is altijd een feest als ik bij verschoormode ben geweest ik wordt leuk en vakkundig geholpen , en krijg altijd een lekkere cappuccino met wat lekkers erbij . Daarbij verkopen ze heel veel mooie merken kleding , en slagen doen we altijd . Groetjes jose brouwers

Groot assortiment, vriendelijk en kundig geholpen

Ik ben heel goed, vriendelijk en eerlijk geholpen bij mijn kledingkeuze.

Fijne modezaak

Bij Winkler is het fijn kleding te kopen. Eerlijke mening en tijd voor je hebben!

Goede ervaring

Personeel denkt goed mee, zegt eerlijk als iets je niet staat, neemt alle tijd. Ook niet onbelangrijk: voldoende parkeerplek en lekkere koffie!

Ga zo door!!!

Zie boven. Groet.

Altijd vriendelijk personeel, Die met je meedenkt.

Mooie mode en kundig, vriendelijk personeel.

Gezellig winkelen en veel keuze uit merken die ik al koop. Met name Marccain. En laatste tijd ook Monari. Heb jullie onlangs ontdekt via een vriendin, mede omdat Marccain zelf in Nederland nagenoeg geen vestigingen meer heeft. Hulde aan jullie medewerkers.

Kan zelf altijd slagen en mijn dochter en schoondochter ook

Leuke collectie voor verschillende leeftijden en zeer deskundig en vriendelijk personeel.

Altijd vriendelijk en een geweldige collectie de beste van Sliedrecht.

Ik ben al heel lang klant bij Verschoor. Al vanaf de winkel in Papendrecht op winkelcentrum de Meent. Altijd vriendelijk en een geweldige collectie voor iedereen wat wils.

Vakkundige en vriendelijke verkoopsters

Verkoop adviseurs die weten wat jij wilt En geen moeite te veel .

Wij zijn super geholpen door heel vriendelijke verkoopster

Ze waren heel welwillend toen ik iets te ruilen had Ben zeer tevreden over Verschoor

Heerlijke winkel met super veel kleding die mij aanspreken kom er zeker weer terug ook al woon ik in Rotterdam Ook het personeel was vriendelijk en behulpzaam Groet Rens

Perfect in alle opzichten.

prima winkel

slaag er vak maar wat meer voorraad in maat 46 zou wel fijn zijn

Vriendelijk geholpen

Hadden er alles voor over om te verkopen heel fijn

Altijd snel en correct

Allemaal heel vriendelijk

Ja, altijd even vriendelijk en niets is teveel, mooie merken Dus vooral zo doorgaan, kijk wel eens op de website maar ga uiteindelijk altijd naar de winkel

Kerkbuurt 31

3361BC Sliedrecht