Fijne winkel

Vindt het alleen jammer als ik veel kleding koop voor 30%,korting ik had voor 800 euro..paar dagjes later 50% pppfff

Ruime keus in de beste merken.

Personeel zeer behulpzaam en ter zake kundig.

Fijne winkel

Kom graag in de winkels tegenwoordig meer in Naaldwijk is dichterbij. Altijd fijn en vriendelijk geholpen.

Ik kom hier graag daar ik geweldig geholpen word

Zie boven

Zie onder

Ik word vrij gelaten bij binnenkomst, er komt geen opdringerige medewerkster op me af; heb ik een vraag dan word ik vriendelijk geholpen.

Goed geholpen, prima personeel, veel keus.

Doen wat beloofd wordt

Bestellingen volgens afspraak geleverd

fijnste kledingwinkel van Sliedrecht en omgeving!

Het omrijden waard als je de grootste collectie van luxe kleding zoekt!

Uitstekend geholpen. Mooie kleding!

In het pand wat vroeger van Klein was werd ik veel leuker geholpen dan in het andere pand. Daar ben ik gauw weggegaan.

Klantvriendelijk

Klant vriendelijk

ze geven goede telefonische informatie en snelle levering!

De maat vond ik een beetje lastig in te schatten. Ik heb overlegd met de medewerker en gelukkig bleek het na levering goed te zitten. Ondanks dat er ook iets van een ander filiaal kwam, was het toch snel geleverd.

Heel fijn.

Zeer aardige verkoopsters, veel keuze in kledingmerken en kleding, mooie uitstraling van de winkel,

goed.

goede hulp en hele goede adviezen

Mooie webshop, snelle levering

Makkelijk en heldere webshop, levering is netjes en snel. Bij vragen snel een antwoord. Zeker aan te bevelen. Jammer dat er geen winkel in mijn omgeving is. Maar dan is de webshop wel erg makkelijk. Vind wel het terugsturen prijzig.

Fijn personeel

Wordt fijn geholpen, goede sfeer en ruime keuze, dus kom er graag

Vriendelijk en behulpzaam.

Zeer vriendelijk en behulpzaam bij het maken van een keuze.

Het zijn professionele fijne ervaringen

zoals ik vermelden ...professioneel en gezellig verkoopsters Een fijne en prachtige merken /mode zaak voor ons Dorp Naaldwijk

Retourbeleid redelijk

Bedrag werd teruggestort zonder melding van ontvangst per e-mail. Retour kosten hoog. Retour formulier ouderwets( teveel handmatig)

Snelle levering en mooie duurzame kleding

Mooie website met super mooie kleding en duurzame merken. Mooi verpakt en snel verzonden.

Mooi en verzorgd verpakt.

Helaas heeft postnl mijn pakje een nogal omweg laten maken. Maar daar kan Verschoor natuurlijk niets aan doen.

Klant vriendelijk winkel

Fijne winkel geweldig personeel word altijd goed geholpen komt er graag

Hele grote collectie. Vriendelijk en behulpzaam personeel

Goed geslaagd

Goed geadviseerd, ruime keuze, niet verwachte korting mooi meegenomen. Ik kom vast nog eens terug!

Geweldige verkoopsters

Kom regelmatig in deze damesmodezaak. Altijd goed en vriendelijk geholpen Veel kledingmerken aanwezig Voor ieder wat wils te vinden Kom graag weer terug...

Het was of ik me in een snoepwinkel bevond.

We werden gastvrij ontvangen. Heel erg vriendelijk en hulpvaardig geholpen. Er werd ons een kopje heerlijke koffie met een lekkere macaron aangeboden. Een geweldige ervaring. Voor herhaling vatbaar.

Kerkbuurt 31

3361BC Sliedrecht