Goede ervaring

Goede ervaring top personeel fijne winkel . Groot assortiment fijn winkelen

Leuke en mooie collectie Betrokken personeel

De collectie is heel uitgebreid en gevarieerd Zit altijd wel wat leuks bij voor mij Het personeel is betrokken en het is gezellig om er heen te gaan Als er een maat niet is doen ze hun best om het te bestellen Parkeren gratis en vaak ook een lekkere cappucino aan de leestafel

Fijne zaak!

Mooie en uitgebreide collectie, vriendelijk personeel.

Binnen de 2 dagen was mijn bestelling geleverd. Heel mooie kledij. Top en bedankt!

Goed . Mijn nieuwe e-mailadres [email protected]

Niet echt klantvriendelijk

Een winkel met zeker mooie merken, maar daar zijn meer winkels van waar de klantvriendelijkheid wel hoger ligt.

Grote sortering en heel fijne goede hulp bij het zoeken en beoordelen hoe het staat.

Mooie mode, voor elk wat wils.

Snelle levering,makkelijk retour sturen, mooie verpakt.

Je wordt er goed en vriendelijk geholpen.

Fijne winkel

Een fijne winkel

Ik wordt goed gericht en fijn geholpen

Uitstekend!

Uitstekend!

Geweldig advies

Altijd even keurig geholpen de dames groeten altijd zijn vriendelijk geven goed eerlijk advies zeggen het ook als iets niet goed zit en je het beter niet kan kopen. Heb alleen ervaring in Naaldwijk. Kijk ook altijd even op de website voor ik naar de winkel ga.

Alles prima op tijd.

Kledingstuk was te groot, retour gestuurd. Retour zending keurig afgewerkt.

Betrouwbaar en professioneel

Goede service!

Altijd bereid persoonlijk te helpen bij vragen over het artikel.

Altijd bereid persoonlijk te helpen.

Prima collectie

Fantastische collectie, prima parkeergelegenheid

De service is goed. Alleen de vermaak kosten zijn niet prettig. In andere mode zaken is het vermaken gratis.

fantastisch

altijd klantvriendelijk, goede service en meedenken wat staat wel en staat niet.

Veel mooie merken en maten te koop in de winkel

Veel mooie merken en maten vriendelijk personeel

Totaal concept met vele adviezen en behulpzaam team!

Een prettige winkel met een brede keuze ! Hip maar ook tijdloze keuzes . Leuk team, de koffie staat altijd klaar en wanneer de Sale start zijn er goede kortingen te vinden ….. opruimen en door naar het volgende seizoen is t motto waardoor mensen mensen met een iets mindere dikke portemonnee ook nog goed kunnen scoren. Al met al een top winkel met een regionale functie. Succes !

Mooie winkels, heel mooi assortiment en aardig personeel.

Mooie winkels, heel mooi assortiment en aardig personeel.

Super personeel

Heel lief en fijn personeel

Fijn

Geweldig assortiment en verkoopsters

Heel goed geslaagd

Ik ben bij mijn laatste bezoek erg goed geslaagd! Heel goed geholpen ondanks mijn maat 50!

Altijd prettig in de winkel

Ik kom.graag in de winkel en word prima geholpen

Kerkbuurt 31

3361BC Sliedrecht