Altijd vriendelijk en een geweldige collectie de beste van Sliedrecht.

Ik ben al heel lang klant bij Verschoor. Al vanaf de winkel in Papendrecht op winkelcentrum de Meent. Altijd vriendelijk en een geweldige collectie voor iedereen wat wils.

Vakkundige en vriendelijke verkoopsters

Verkoop adviseurs die weten wat jij wilt En geen moeite te veel .

Wij zijn super geholpen door heel vriendelijke verkoopster

Ze waren heel welwillend toen ik iets te ruilen had Ben zeer tevreden over Verschoor

Heerlijke winkel met super veel kleding die mij aanspreken kom er zeker weer terug ook al woon ik in Rotterdam Ook het personeel was vriendelijk en behulpzaam Groet Rens

Perfect in alle opzichten.

prima winkel

slaag er vak maar wat meer voorraad in maat 46 zou wel fijn zijn

Vriendelijk geholpen

Hadden er alles voor over om te verkopen heel fijn

Altijd snel en correct

Allemaal heel vriendelijk

Ja, altijd even vriendelijk en niets is teveel, mooie merken Dus vooral zo doorgaan, kijk wel eens op de website maar ga uiteindelijk altijd naar de winkel

Hele mooie collectie, perfect geholpen.

Ik kom graag uit Gorinchem naar Verschoor

Geweldig wat een keus.Fantastische verkoopsters.Zeer behulpzaam.

Geweldige ontvangst en hulpverlening.

Zeer prettig. Ik ben uitstekend geholpen door Mevr. Jacqueline. Niets was haar te veel en ze dacht heel goed met mij mee, zonder opdringerig te zijn.

Zeer tevreden.

Alles gaat goed en vlot. Zeer tevreden.

Grote keuze. Superleuk personeel. Gastvrij

Kom graag naar Sliedrecht. Wordt ons gelijk koffie aangeboden en is tijd voor een praatje. Daarnaast weet mijn lievelings verkoopster precies wat ik leuk vind en wat me staat. Suzanne. Is echt een dagje uit met leuke aankopen weer thuis komen.

Vriendelijk behulpzame medewerkers. Groot assortiment en fijne koffie corner.

Heel fijne omgeving met voldoende parkeerplaatsen

Vriendelijk en zeer behulpzaam

Fijne winkel

Grote sortering vriendelijk personeel

Gedreven en veel keus

Hoe je ook wil winkelen. Rond kijken, geholpen worden of zelf passen en daarna geholpen worden. Het kan allemaal. prettig en ervaren personeel. behulpzaam en komen hun afspraken na.

Gewoon een hele fijne winkel

Geduldig en attent personeel, mooie collectie, lekkere koffie

Heerlijk rustig alles bekijken en hulp indien nodig, daarbij geweldige service.

Nog steeds verbaasd over de geweldige service, die vind je niet snel meer elders. Mooie collectie en geschikt voor alle leeftijden.

Prima winkel die ik al ruim 25 jaar ken

Via internet besteld, werd keurig afgeleverd. Een stuk teruggestuurd, geld netjes direct op mijn rekening teruggestort.

Veel keuze

Ik werd werkelijk heel goed geholpen, kreeg advies, en de sfeer was heel ongedwongen

Verschoor Altijd gezellig binnen Mooie collectie Leuke shows met hapjes

Verschoor zit in mijn top 3 Ik kijk er naar uit om heen te gaan Personeel deskundig aardig geïnteresseerd en behulpzaam Leuke merken En hele leuke shows af en toe Met lekkere hapjes en een drankje Goed bezig daar

Alle smaken onder 1 dak !

Fijne winkel met een brede en mooie keuze voor alle leeftijden. De koffie staat klaar en echt leuk personeel. Ik kom er erg graag en zeker nu met de uitbreiding nog meer leuke merken erbij. Als ik 1 min punt op mag noemen is het geven van een tegoedbon bij winkelaankoop als je iets onverhoopt toch terug brengt, dat is jammer. Als extraatje is er altijd goede sale die op tijd start en niet kinderachtig is, kortom Verschoor Sliedrecht is een aanwinst voor de Kerkbuurt.

Leuk geholpen. Mooie kleding

Eerlijk en goed advies Genoeg keuze in kleding voor ieders portomonnee

Kerkbuurt 31

3361BC Sliedrecht