Prachtige kwaliteit kleding

Wat ik tot nu toe heb besteld wordt keurig verzorgd ingepakt en afgeleverd !

Goed verpakt.

Product is van Kyra, dus gegarandeerd mooie kwaliteit.

Goeie service, schoenen snel in huis

Prettige zaak

Afwisselende stijlen en prijzen.

Fijne winkel, mooie collectie

Je kan heerlijk zelf rondkijken en als je advies wil, staat er altijd een vriendelijke medewerker voor je klaar.

Gewoon goed!

De Beste Damesmodelijn winkel van de Drechtsteden.

Super levering

Op 2 Februari morgens besteld en op 3 Februari ontvangen Bovendien goed verpakt en alles retourbrief en retour label rekening keurig in een envelop

Kleding voor jong en oud in een altijd mooie etalage

Fijn geholpen en een ruim assortiment

goede service, goede kwaliteit

Prettige webshop met vele mooie merken

Plezierig

Erg klantvriendelijk en correct geholpen. Dat geeft een goed gevoel. Denken met je mee, zeker voor herhaling vatbaar, blij met mijn aankoop

Mooie gezellige winkel veel keus.

Zeer vriendelijk personeel Je wordt er altijd leuk geholpen en krijgt een goed eerlijk advies. Ruime keuze aan top merken voor ieder wat wils.

PERFECT

Goed en snel contact, oplossing en ruilgarantie, jammer dat jullie moeilijk leveren in België

Fijne en mooie mode

Ben altijd heel blij met mijn aankopen bij Verschoor Mode. Goede service en altijd heel snel geleverd. Kan het iedereen aanbevelen!

Snel geleverd, laagste prijs, product zoals beschreven en mooi ingepakt

Ik heb een blouse besteld. Goedkoopste prijs van Nederland. Zeer snel geleverd en netjes ingepakt. Daarnaast is het product zoals beschreven. Heel blij mee!

Geweldig!!!

Snelle reactie en levering! Ik ben erg tevreden.

Snelle levering, en personeel is attent, dus een aanrader om bij Verschoor te kopen

Supermooi en een perfecte service

Mooie cape van Ribkoff gekocht. Was nog mooier als op de site. Ben er erg blij mee. Dank voor de snelle service

Fijne mooie winkel, top service!

Een fantastische voorjaarscollectie

Heerlijk kleuren in de fantastische voorjaarscollectie. Uitstekend geholpen door de verkoopster. We gingen met een grote glimlach weg.

Mooie site, snelle levering

Duidelijke overzichtelijke website met een mooie collectie. De levering was snel, ik werd hier goed over op de hoogte gehouden.

Vriendelijke en behulpzame verkoopsters.

Mooie kleding voor ieder wat wils en de verkoopsters helpen je uitstekend als je er zelf niet helemaal uitkomt.

Hele fijne service!

Top webwinkel en service is perfect ook bij een retour!

Ik vind het een hele fijne winkel Veel keuze. Mooie kwaliteit kleding. Heel behulpzaam en vriendelijk personeel. Ben blij met jullie.

Mooie kleding

Klantvriendelijk

De bestelling kwam snel, een artikel was niet meer leverbaar, ik werd direct na de bestelling gebeld en het geld van dat artikel stond ook snel weer op mijn rekening. De rest van de bestelling werd vlot geleverd, in een artikel zat helaas een klein gaatje maar dit is ook weer door de dames van Verschoorstore prima opgelost. De dames aan de telefoon waren zeer klantvriendelijk, heel fijn!

Kerkbuurt 31

3361BC Sliedrecht