super

gezellig personeel goed geholpen altijd.

Als een prettige kleding winkel waar je lekker kunt rond kijken en goed geadviseerd word , en mijn man kan altyd op zijn stoel achter tot rust komen met een bakkie koffie .en ik vind daar altyd wat ik wil hebben , en hoef niet alle winkelstraten af , om wat te vinden wat mij past ,

Fijne winkel, goed advies, vriendelijk personeel.

Goede website en snelle levering. Mooi ingepakt. Echt een cadeautje

Ik vind bij verschoor altijd datgene wat ik zoek.

Fijn en deskundig personeel Ik waardeer het zeer dat ik voor mijn moeder dingen op zicht mee mag nemen zodat ze dat thuis kan passen heel hartelijk dank ook namens mijn moeder .

Mooie collectie

Mooie merken en verrassen snel snel geleverd. Top

Fijne winkel

Fijne winkel met goede sortering

wordt altijd prima geholpen

Pas een aantal jassen gepast. De verkoopster hielp heel fijn, zonder aan te dringen.

Prima ,aardige mensen aan de telefoon.

Keurig behandeld en goed verlopen.

Trui en sjaal besteld, sjaal toch niet leverbaar, geld snel terug gestort, en hoefde ik alsnog geen verzendkosten te betalen, goede service

Volkomen tevreden.

Goede zaak en hele mooie merken.Kortom TOP!,,

Mooie, gesorteerde winkel,goede verlichting,en behulpzaam personeel, top

Perfecte combi items,mooie pasvorm en kleuren. Kwaliteit zeer goed. Zeer vriendelijk personeel, heerlijk ontspannen en genieten in de winkel.

Uitstekend!

Goede en snelle service. Keurige verpakking. Ben zeer tevreden over deze webshop!

Tevreden over het bedrijf.

Snelle verzending. Retouneren gaat ook prima.

Belofte maakt sculd

Ik zit te balen , net bericht gehad dat mijn pakje 1 a 2 dagen later komt ! En waarom? Weer een dag thuis blijven.

Ik kocht een prachtig pulltje van Essentiel. Ben heel tevreden zowel qua de prijs als de levering. Ik zal er nog kopen!

Prachtige kwaliteit kleding

Wat ik tot nu toe heb besteld wordt keurig verzorgd ingepakt en afgeleverd !

Goed verpakt.

Product is van Kyra, dus gegarandeerd mooie kwaliteit.

Goeie service, schoenen snel in huis

Prettige zaak

Afwisselende stijlen en prijzen.

Fijne winkel, mooie collectie

Je kan heerlijk zelf rondkijken en als je advies wil, staat er altijd een vriendelijke medewerker voor je klaar.

Gewoon goed!

De Beste Damesmodelijn winkel van de Drechtsteden.

Super levering

Op 2 Februari morgens besteld en op 3 Februari ontvangen Bovendien goed verpakt en alles retourbrief en retour label rekening keurig in een envelop

Kleding voor jong en oud in een altijd mooie etalage

Fijn geholpen en een ruim assortiment

goede service, goede kwaliteit

Prettige webshop met vele mooie merken

Kerkbuurt 31

3361BC Sliedrecht