Laden reviews...
71 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen het vriendelijke personeel en de ruime collectie. Ze prijzen de hulp bij het kiezen en de persoonlijke aandacht. De winkel biedt gemakkelijke levering en retouren, met af en toe opmerkingen over kosten of procedure. Over het geheel genomen blijft de winkel een populaire keuze met een prettige sfeer.
Geweldig assortiment en verkoopsters
Cocky
Zwijndrecht
Ik ben bij mijn laatste bezoek erg goed geslaagd! Heel goed geholpen ondanks mijn maat 50!
L.
Dordrecht
Ik kom.graag in de winkel en word prima geholpen
Joke
Dordrecht
Vriendelijk personeel in Naaldwijk ,maar ook in Sliedrecht. Beide zaken bezoek ik vaak.Ik wordt altijd vriendelijk geholpen. Groet Thea van Gortel- van Voorden
21 August 2025
Dorothea
Zwijndrecht
Op 28 april 2025 heb ik een bestelling geplaatst bij Verschoor, die ik daarna netjes heb geretourneerd. Volgens Verschoor zou mijn retourbedrag op 12 mei 2025 zijn overgemaakt, maar dit is nooit op mijn rekening bijgeschreven. Ik heb de aangegeven verwerkingstijd van 6 weken keurig afgewacht, maar inmiddels zijn we 3 maanden verder en heb ik mijn geld nog steeds niet ontvangen. Mijn laatste drie e-mails blijven onbeantwoord. Het enige wat ik ontvang, is een screenshot dat het bedrag zou zijn overgemaakt, met de mededeling dat ik het verder maar met mijn bank moet regelen. Mijn bank verwijst mij echter terug naar Verschoor, want daar gaat het fout. Ondanks meerdere pogingen van mijn kant leidt dit niet tot een oplossing. Voor mij gaat het om een hoog bedrag dat ik nog steeds niet retour heb ontvangen. Deze ervaring met Verschoor is uiterst frustrerend en teleurstellend.
Beveelt niet aan
31 July 2025
Sara
Loosdrecht
Prima collectie vooral van de betere merken.
8 July 2025
Conny
Altijd vriendelijk geholpen
Van
Sliedrecht
Uitstekende keuze.
Ria van den Bogaard
Papendrecht
zeer klantvriendelijk behulpzaam bij keuze maken
Nelie
Monster
Heel prettig winkelen,door het mooie en grote assortiment.en fijne en goede verkoopsters.
willy
OUD-ALBLAS
Super geholpen door Angelique! Leuke winkel, mooie kleding nu met leuke kortingen! Ik kom er graag!
Renata
Alblasserdam
Attent, vriendelijk, behulpzaam , mooie merken voor ieder wat wils.
4 July 2025
ANJE Post-Hoogland
Dordrecht
Een goede samenwerking met de klant en service.
4 July 2025
Johanna van der Form
Monster
Er is / zijn altijd een of meerdere vriendelijke dames die je welkom heten. Kopje koffie tijdens het passen?
Wil
Barendrecht
Sterke merken, overzichtelijk over de winkel verdeeld. Personeel is kundig, maar kan soms elitair overkomen tot je vaker komt en herkend wordt.
Jen
MAASSLUIS
Professioneel en betrouwbare modezaak
Erika
Groot-Ammers
Altijd goede adviezen van merken die passend zijn bij mijn lange lengte. Ben altijd blij met mijn kleding die ik bij verschoor gekocht heb. Gezellig en ontspannen om bij verschoor binnen te lopen.
Wilma
Evenblij
De een helpt goed de ander loopt gewoon weg en heeft geen tijd om te kijken.
laura
rhoon
Ik winkel meestal bij winkler Naaldwijk, hier word ik altijd heel goed geholpen en ga ik met een tevreden gevoel over mijn aankopen naar huis
Mevr Sloot
Spijkenisse
Super winkel slaag er altijd.
Marijke
DenHaag
wordt altijd prima geholpen, de verkoopsters zoeken de mooiste combinaties uit!
Henny
SLIEDRECHT
Zie boven
18 May 2025
Sophia
Papendrecht
Heb mijn blouse geruild voor een grotere maat en toch wel de kosten van de retourzending moeten betalen! Dat viel een beetje tegen.
12 May 2025
Johanna
Waalre
Bij Verschoor zijn veel merken, stijlen en mode te koop. Het is fijn dat er dan iemand is die je helpt een keuze te maken.
11 May 2025
B.C. Egas
HARDINXVELD-GIESSENDAM
Diverse artikelen gekocht waarvan er één korter gemaakt zou moeten worden. De verkoopster was dit echter vergeten en heeft het artikel gewoon ingepakt bij de andere artikelen. Hierover gebeld en langs geweest nu moet ik opeens 11 Euro betalen. In de winkel de winkel werd hier echter niets over gezegd. Dit is niet bepaald klantvriendelijk.
Beveelt niet aan
11 May 2025