geweldige winkel super goed geholpen.

Ik was er met mijn zus, we vonden het een geweldige mooie winkel met mode voor 50+. We werken goed geholpen met een goed kopje koffie erbij. We komen nog een keer terug, we zijn zeer goed geslaagd.

Een zeer fijn bedrijf.

Een hele prettige winkel, vakkundig personeel, vriendelijk en veel verschillende merken. Voor mij soms jammer dat de maten tot maat 48 gaan.

Heel Goed

Alles is prima

Supersnelle levering en als het artikel niet voldoet, wordt het geld ook weer snel teruggestort,

Top.

Leuk contact met de adviseuses en goed geholpen.

Een prachtige winkel met een enorm aanbod. Gezellige en kundige verkoopsters. Top!

Te kleine verpakking, was erg gescheurd.

Terug sturen zonder label erbij ed is niet erg klantgericht.

Geweldig!

Weer ben ik, zoals ik gewend ben fijn geholpen!

Vriendelijk

Persoonlijke en vriendelijke winkel

Mooie collectie, vriendelijk en behulpzaam personeel dat goed adviseert maar niets opdringt. Fijne winkel

Top, ga zo door!

Zie bovenstaand antwoord.

Heel fijn en prettig geholpen

Goed bijgestaan door de verkoopster niet opdringerig heel veel keus kortom geweldig voor herhaling vatbaar

ziet er goed uit

er is kleding en keuze genoeg

Prachtige winkel met mooie collectie. Ik ben erg prettig geholpen en de service is heel goed. Kom er graag

zeer klantvriendelijk

mijn ervaring is dat ik me altijd prettig voel bij Verschoor te winkelen. een zeer uitgebreide collectie en zeer klantvriendelijke verkoopsters! vaak acties die uitnodigen naar binnen te gaan en meestal ook met nieuwe aankopen naar buiten. Ook kreeg ik een kortingsbon voor mijn verjaardag die ik vandaag ook heb besteed. Ik zal met veel plezier mijn nieuwe aankopen dragen.

heel fijn terzake kundig geholpen!

zeker weer een bezoek waard; kwaliteitskleding en kundige verkopers

Heel tevreden . Enige wat mij stoort is dat sommige verkoopsters te opdringerig zijn. Ik wil op mijn gemak gewoon rondkijken

De hele afwerking vond ik erg correct en netjes.

Het was een positieve ervaring zoals ik ook verwacht van een zaak die ook merken in het hogere segment verkoopt. Alles netjes en correct. Aan te bevelen!

Altijd even gastvrij, tijd, gezelligheid en prachtige kleding

Verschoorstore is "de winkel" voor mij! Heerlijk om even te snuffelen, nieuwe ideeën op te doen, en rustig kleding te passen. Ik word er altijd super vriendelijk ontvangen, zo gastvrij en nooit iets opgedrongen.

Fantastisch geholpen

De eerste maal niet zo goed. Een pantalon verkocht die veel te wijd was op mijn bovenbenen. Dus retour. De tweede maal goed door de verkoopster geholpen. Zij kwam ook met de juiste pantalon voor mij aan, die goed paste op mijn benen. Groetjes J.

netjes en snel geleverd

Een prima eerste ervaring met Verschoor. Netjes en snel het bestelde geleverd.

Geweldig!

Persoonlijke benadering. Goed opgelost. Bedankt!

is goed

in de maat 46 niet veel aanbod, jammer dit mis ik wel eens.

Kerkbuurt 31

3361BC Sliedrecht