ga zo door !!!!

Uitstekende service en kwaliteit

Vanouds een betrouwbare modewinkel met klantvriendelijk personeel. Een aanrader van de bovenste plank

Prima gezellige winkel.

Ik ken de mensen die er werken persoonlijk . Altijd een goede kwaliteit van kleding!

Mooie kwaliteit shirt Marc Cain

Op tijd geleverd en een mooie kwaliteit shirt van Marc Cain. Leuke prijs in de sale. Dat was boffen.

Alles goed verzorgd. Aanrader

Ik ga liever naar Verschoor

Kan altijd wel slagen zoveel moois en goede service!!

Goed geholpen en goed geslaagd.

Er werken verkoopsters die goed luisteren en helpen met zoeken.

Super fijne zaak

Hier slaag ik altijd,als ik het zelf niet vind is er altijd wel iemand die zijn best doet. Kom er graag.

Mooie collectie, vriendelijk en gastvrij.

Alle keren dat ik bij Verschoor kom ervaar ik de gastvrijheid en vriendelijkheid van het personeel. Gewoon rondkijken kan altijd en vragen om advies ook! Ook de website is mooi, zeker om inspiratie op te doen en elke week een e-mail met nieuwe kleding en informatie.

Mooie trui

Is perfect ontvangen, precies wat ik zocht Mvg Gijsje

Topwinkel

Netjes overzichtelijk, genoeg ruimte en keuze. Fijn personeel

Uitstekende service

Online besteld, had nog wat vragen deze werden keurig en uitgebreid beantwoord, product snel binnen en keurig verpakt

Vriendelijk service!

De medewerkers denken voor jouw als klant, zijn gezellig en vriendelijk, ook in deze corona-tijd,ze geven een fijne service. Een fijne winkel,een uitgebreid assortiment, een aanrader om binnen te gaan.

Erg leuk geholpen en geslaagd!

Leuke winkel, mooie collectie en gezellig personeel. Voor herhaling vatbaar!

zeer prettig geholpen en goed geslaagd met de aankopen!!

fijn te woord gestaan en keurig terzijde gestaan bij het zoeken van de juiste spullen

Was snel geleverd

Het vest heeft een goede pasvorm en ziet er goed uit. Ik heb het nog niet gedragen en weet dus niet hoe het materiaal zich houd na het dragen en wassen.

Bijzonder leuk geholpen.

Ruime keuze. Heel fijn

prima levering

mijn bestelling is keurig afgeleverd en echt naar mijn zin. Alleen vind ik dat u als Nederlands bedrijf niet zoveel Engelse woorden moet gebruiken..

top

altijd goed bereikbaar en snelle internet verkoop

perfect!

Ik werd nu door een andere verkoopster geholpen dan ik al jaren gewend ben. Mijn verkoopster was net op vakantie. Maar deze verkoopster was in 1 woord: perfect!

zeer goed

snel en keurig verpakt

Topmensen.

Het woord "Topmensen" spreekt voor zich!

Vriendelijk en behulpzaam

Snelle levering en mooi product

Mooi product erg blij mee

Snelle verzending, keurig verpakt.

Snelle verzending, keurig verpakt.

Kerkbuurt 31

3361BC Sliedrecht