Goede service en uitstekende bediening

Al bijna 50 jaar met veel plezier naar Sliedrecht.

Leuk winkelen

Ontzettend veel keus en leuke verkoopsters, geen opdringerig gedoe, hou ik niet van.

Prettige winkel, goed personeel en mooie kleding

Heel fijn

Goed geholpen!

Aardige mevrouw, die mij ontzettend goed geholpen heeft met het uitkiezen van jasjes, broek en shirts.

Snelle levering, goede communicatie en goede prijs-kwaliteit

Op afspraak heel goed geholpen door Margit. Fijn dat er zoveel goede merken zijn met een goed assortiment! De persoonlijke en gezellige benadering maakte dat ik al snel weer terug kwam. Ik heb mijn kledingwinkel gevonden en kom er graag voor uit Den Haag naar Sliedrecht.

perfect

het is heel fijn als je maat er niet meer is, dat alle moeite gedaan wordt om het na te bestellen. Dat is lang niet overal het geval, en ga je toch naar een andere winkel.

Fantastisch, snel geleverd, perfect verpakt

Online wat besteld, 1e keer bij Verschoor Sliedrecht, wat een kadootje om binnen te krijgen, in 1 woord perfect

prima geholpen

Werd door met mijn dochter afgelopen Zaterdag gemaand even naar binnen te gaan. wat resulteerde in 4 kledingstukken ! En heel vriendelijk geholpen en niets was te veel moeite en niet te vergeten een heerlijk kopje koffie en thee voor m'n dochter.

De grootste collectie in deze regio. Zeer uitgebreid.

Parkeerplaatsen voor de zaak. Vriendelijke verkoopsters, en altijd de koffie klaar.

Klantvriendelijk en behulpzaam

Mede door persoonlijke benadering van medewerksters

Personeel is drukker met artikelen in rekken hangen, dan klanten te helpen

Ik kom regelmatig even binnenlopen. En beschik over erg weinig vrije tijd ivm beademingszirg vpk aan huis. Dus extreem druk in werk. Wanneer ik vraag of ienand me kan helpen moet ik altijd een tijd wachten. Het meest storende vind ik dat ik beoordeeld wordt omdat ik kom binnen hollen, vaak in sportkleding, terwijl er dames aan de koffietafel zitten en als een koningin behandeld worden.. Mijn bestedingspatroon doet echt niet onder voor deze dames. Dat ik toch nog steeds kom, is dat ik nu eenmaal sneller bij verschoor ben, dan dat ik de stad inga. Ik woon overigens in rotterdam. Maar heb klanten in omgeving sliedrecht en.ook mijn sport daar. Aanbod aan kleding is fijn, klantvriendelijkheid verre van dat.

Alsof je "thuis" bent gekomen bij deze winkel

Super......

Fijne en een hele mooie winkel behulpzaam personeel mag er graag komen

Er zit altijd iets bij wat ik leuk vind.

Vriendelijke dames behulpzaam schitterende collectie. Het is al jaren zo dat ik altijd iets leuks kan kopen in jullie winkel. Ik kan bij Verschoor altijd slagen voor een nieuwe outfit Ik hou van shoppen ik ga graag naar Rotterdam Den Haag Utrecht maar daar vind ik het niet echt qua kleding. Bij Verschoor lukt het altijd om iets leuks te vinden. Ook mijn dochter koopt inmiddels haar kleding bij Verschoor.

Ik heb nog nooit iets besteld via de webshop, ik kom wel heel graag in uw winkel

Ik kom heel graag in uw winkel shoppen.

Leuk!!!

Fijne winkel met mooie collectie. Verkoopsters zijn vriendelijk en kundig. Ik kom er graag.

Altijd bij bezoek aan de winkel, medewerkers begroeten enthousiast. Kijken mee wat past bij jou als persoon. Goede tips om iets op andere manier te dragen.

het ziet er allemaal keurig uit

wij kunnen op ons gemak alles bekijken en oordelen

Ben tevreden

Vind het een prima verzorgde webside

Fantastische service

Snelle levering en afhandeling retouren.

Goed, vakkundig, gezellig.

De laatste ster erbij staat voor perfect. Er is altijd een verbetering mogelijk, waar dan ook. Compliment voor Suzan ! Groot empatisch vermogen.

Alles prima

Was alles snel en correct geleverd!

Geen op of aanmerking!

Kerkbuurt 31