Snelle service en mooi verpakt.

Ben zeer tevreden netjes geregeld en snel geleverd Dus super en mooie spullen !

Fantastisch bedrijf

In één woord: fantastisch! Ik kan altijd slagen bij Verschoor Sliedrecht, online en natuurlijk in de prachtige winkel! Uitgebreid assortiment en hele fijne verkoopsters die altijd kunnen adviseren. Echt een parel in onze regio.

Teleurstellend

Kreeg een tegoedbon, ben twee keer in de winkel geweest kon niet goed slagen.

Mijn vorige ervaring was veel beter

Boven ben ik dez keer slecht geholpen ze hadden weinig tijd voor mij terwijl het niet druk was. Mijn man hebben ze ook geen kopje koffie aangeboden terwijl hij zat te wachten. Daarna naar beneden en dat maakte alles weer goed, meteen ern kopje koffie en een kopje thee. Heel goed geholpen en goed geslaagd dus dat maakte alles weer goed.

Tijdig geleverd in keurige verpakking en compleet.

Heel prettig zo'n goed ingepakt kledingstuk uit te pakken. Alles formulieren, zoals rekening, retourbon e.d. helemaal compleet. En snel geleverd.

goed verzorgd

prima afhandeling

goede kwaliteit

goed advies gekregen van verkoopster, kleding past mooi en draagt plezierig

Werd goed geholpen door verkoopster. Gaf eerlijke mening en stel dat op prijs.

Mooie winkel, aardig personeel.

In voorjaar en najaar vind ik meestal wel een mooie kleding combinatie.

Ik kan het merk loavies niet terugvinden bij de merken klopt dat ?

Was gezellig winkelen

Fijn ontvangst, geen moeite was te veel en de koffie smaakte heerlijk.

Mijn lievelingswinkel

Ik kom er al jaren lang met veel plezier. Ik kan er altijd wel slagen het is een mooie collectie waar iedereen wat aan heeft. Ik loop er vaak zomaar even door om te kijken naar al die mooie kleding. Vriendelijk personeel en ik krijg altijd voor mijn verjaardag cadeaubon van mijn man hahaha. Hij kan me niet gelukkig maken.

persoonlijk en vriendelijke

Bij Verschoor heb je niet het gevoel met een online webshop te maken te hebben, maar met een extra service van de winkel, waar de mensen je ( her) kennen en als klant behandelen!

Goed geholpen

Ik was op zoek naar een outfit voor een bruiloft. Er is goed geluisterd naar wat ik wilde en meegedacht en gezocht daardoor ben ik goed geslaagd!

Mooie kleding Prima geholpen

Fijne winkel . Mooie kleding . Grote keuze. Prima service Deskundig personeel

goedde klantenservice

Fijne winkel, mooie mode.

Fijn personeel. Mooie winkel. En mooie coupon.

Goede communicatie

Er ging wat mis en dit werd op een prima wijze opgelost

Snelle levering grote keus

Geheel naar verwachting

Snelle levering, product helemaal mooi en blij mee,

Vertrouwd gevoel

Omdat de Marccain winkel waar ik altijd kwam werd gesloten ben ik via Margit bij Verschoor terecht gekomen. Inmiddels naast Marccain ook al wat items van Cambio en Replay in mijn collectie. ;) Door Margit voelt Verschoor voor mij direct vertrouwd.

Een ervaring op zichzelf je wordt of nu wel of niet regelmatig regelmatige bezoeker bent in de watten gelegd. Een kopje koffie met bonbon geen druk iedereen neemt er de tijd om je helpen. Ik kom er niet vaak wel graag. En dat is meer omdat ik persoonlijk geen shopper bent en ligt absoluut niet aan de winkel.

Prachtige stijlvolle winkel

Ik kom al heel lang in deze winkel, het is er fijn winkelen met goed adviserend personeel, belangrijk voor mij : eerlijk zeggen als het niet staat.

Super service

Betrouwbaar, klantvriendelijk en actieondernemend, als klap op de vuurpijl gewoonweg een winkel waar je je gewaardeerd voelt

Kerkbuurt 31

3361BC Sliedrecht