Angelique weet wat ik zoek.

Ik ben iemand die niet graag winkelt en geen keuzes kan maken. Angelique helpt me daar goed mee.

Prachtzaak met leuk personeel

Mooie zaak, goede merken en zeer aardig personeel….

Goed en prettig geholpen

Bij de broeken was het druk, dus heb ikzelf gepast en beoordeeld. Met de kleding boven de broek ben ik heel goed geholpen. Een heel vriendelijk behulpzame mevrouw.

Hele goede service; snelle zorgvuldige levering.

Altijd goede ervaring met online bestelling bij Verschoor.

Mooie kleding zaak online

Fijne service

Goede communicatie, mooie collectie

Fijne zaak , goede service en mooie collectie, overzichtelijke web site

Gewoon klasse !

Ze helpen je super goed, en aardig!

Zoals altijd weer goed geslaagd bij laatste bezoek

Tijdje geleden een prachtig jack gekocht, een paar weken geleden een pantalon en een mooie trui! Fijn om weer te kunnen winkelen in een prachtige winkel met prettig en kundig personeel. Keuze uit vele goede merken!

Erg prettig

De dames zijn bijzonder vriendelijk en professioneel. Er wordt meegedacht en meegebracht zonder dat er enig moment iets wordt opgedrongen. Perfecte balans tussen met rust gelaten en bijzonder goed geholpen worden.

Gevonden wat ik zocht

Overzichtelijke website. Veel keuze in maten stoffen en kleuren.

Alles ging uitstekend De bestelde kleding had ik na 2 dagen binnen

goed geholpen op de laatste keer na/

wij gaan speciaal naar sliedrecht .omdat ik goed kan slagen. ik heb veel gekocht ook een t shirt speciaal onder een jasje/jasje moest besteld .niets meer gehoord jammer ze zouden bellen ik woon te ver weg

Fantastisch!

Bestel regelmatig bij dit bedrijf en altijd tot grote tevredenheid. Leveringen altijd netjes verpakt en op tijd geleverd! Geen probleem met retourneren als artikel niet past of niet aan de verwachtingen voldoet. Kortom: ik kan dit bedrijf ten zeerste aanbevelen.

,,Meestal '' doet iedereen zijn best om mijn met een tevreden gevoel, weer daar huis te laten gaan .

Stijlvolle zaak, super collectie, fijne bediening

In alle rust bijzondere kleding uitzoeken en passen, oprechte adviezen, geen tijdsdruk,

Het gaat beter

Mijn ervaringen zijn beter als vorig jaar

Proma snelle service

Samen met mijn moeder van 86 twee uurtjes winkelen op een avond in jullie winkel voelt als een avondje uit. Vriendelijk, behulpzaam en professioneel geholpen door Margrit en na afloop een kop koffie met wat lekkers. Geweldig, we komen graag weer.

Mooiste winkel in de omgeving!

Verschoor is de mooiste winkel in de omgeving Sliedrecht! Een groot assortiment, vriendelijke verkoopsters, geweldige merken en een hele fijne webshop. Echt een aanrader!

Leuke winkel!

Leuke collectie, vooral beneden is voor de wat jongere meiden erg leuk! Erg aardige verkoopsters die zorgen voor een leuke sfeer in de winkel.

Leukste kledingzaak in mijn omgeving

Fijne winkel, goede webshop, maar echt shoppen heeft mijn voorkeur, Word altijd goed geadviseerd, leuke verkoopsters.

Geweldig!

Jurkje online besteld, kon hem diezelfde middag al ophalen in de winkel. Netjes gebeld door 1 van de medewerksters van de webshop. Ook de verkoopsters in de winkel hebben mij zeer vriendelijk geholpen. Superfijne webshop en vriendelijk personeel! Top!

Uitstekend en zoveel keuze!!!!

Prachtige producten, altijd even vriendelijk en behulpzaam, ik ben erg blij met mijn aankoop

Mooie winkel

Fijn geholpen

Persoonlijke aandacht & super mooie collectie

Zeer tevreden over de winkel! Super mooie en hippe merken. Voor iedere leeftijd wat wils. Word ook goed geholpen en geadviseerd door het personeel.

Kerkbuurt 31

3361BC Sliedrecht