,,Meestal '' doet iedereen zijn best om mijn met een tevreden gevoel, weer daar huis te laten gaan .

Stijlvolle zaak, super collectie, fijne bediening

In alle rust bijzondere kleding uitzoeken en passen, oprechte adviezen, geen tijdsdruk,

Het gaat beter

Mijn ervaringen zijn beter als vorig jaar

Proma snelle service

Samen met mijn moeder van 86 twee uurtjes winkelen op een avond in jullie winkel voelt als een avondje uit. Vriendelijk, behulpzaam en professioneel geholpen door Margrit en na afloop een kop koffie met wat lekkers. Geweldig, we komen graag weer.

Mooiste winkel in de omgeving!

Verschoor is de mooiste winkel in de omgeving Sliedrecht! Een groot assortiment, vriendelijke verkoopsters, geweldige merken en een hele fijne webshop. Echt een aanrader!

Leuke winkel!

Leuke collectie, vooral beneden is voor de wat jongere meiden erg leuk! Erg aardige verkoopsters die zorgen voor een leuke sfeer in de winkel.

Leukste kledingzaak in mijn omgeving

Fijne winkel, goede webshop, maar echt shoppen heeft mijn voorkeur, Word altijd goed geadviseerd, leuke verkoopsters.

Geweldig!

Jurkje online besteld, kon hem diezelfde middag al ophalen in de winkel. Netjes gebeld door 1 van de medewerksters van de webshop. Ook de verkoopsters in de winkel hebben mij zeer vriendelijk geholpen. Superfijne webshop en vriendelijk personeel! Top!

Uitstekend en zoveel keuze!!!!

Prachtige producten, altijd even vriendelijk en behulpzaam, ik ben erg blij met mijn aankoop

Mooie winkel

Fijn geholpen

Persoonlijke aandacht & super mooie collectie

Zeer tevreden over de winkel! Super mooie en hippe merken. Voor iedere leeftijd wat wils. Word ook goed geholpen en geadviseerd door het personeel.

Een mooie zaak waar ik mij altijd op mijn gemak en welkom voel. Wanneer je een vraag hebt is het personeel vriendelijk, professioneel en servicegericht. Als klant sta je hoog in het vaandel bij Verschoor en dit geeft mij een prettig gevoel, ze zien mij snel weer.

Super mooie winkel en goed geholpen!

Ik ben super goed geholpen door het personeel in de winkel. De winkel is erg mooi en goed georganiseerd en heeft een hele leuke collectie! Ik ben erg blij met mijn aankoop! Zeker een aanrader!

Heerlijk geshopt

Pas weer eens lekker wezen winkelen. Prachtige zaak met super collectie! Voor ieder wat wils. Ben ontzettend fijn geholpen en heel blij met m’n spulletjes. Tot snel weer team Verschoor!

slecht georganiseerd

3 t-shirts besteld en betaald maar de volgende dag bleken ze uitverkocht?? Dus wel op de site plaatsen maar niet kunnen leveren en dat bij alledrie de artikelen! Erg teleurstellend

Professioneel, mooie kwaliteit en groot assortiment.

Wij zijn heel fijn geholpen en zeer goed geslaagd. Hartelijk dank voor de koffie.

Teleurgesteld

Ik had een half jaar geleden een vest gekocht met de alarm er nog aan. Aangezien ik Rotterdam woon en niet iedere dag naar Sliedrecht kom had ik gewacht tot ik weer eens met mijn vriendin die wel in Hardinxveld woont bij jullie te komen winkelen. Zij had het over een kortingsbon die ze had ontvangen van jullie! Ik had geen kortingsbon ontvangen. Ik vroeg aan de verkoopster die inmiddels het alarm aan het verwijderen was, hoe dat kon. Ze ging dat nakijken en wat blijkt de punten stonden op iemand anders zijn account. Ze zou dat recht gaan zetten maar het was niet mogelijk omdat gelijk te regelen. Ik moest maar wachten en de volgende keer dat ik weer kwam dan stonden de punten wel op mijn account en zou ik alsnog een kortingsbon ontvangen. Jammer dat z’n mooie zaak zo met klanten omgaan.

Verschoorstore is een waardevolle kledingzaak waar kwaliteit en behulpzaamheid voorop gaan.

Een winkel waar je je op het gemak voelt. vriendelijk en behulpzaam personeel.

fijn en correct geholpen

Ik ben een dame van 90 jaar en kom samen met mijn dochter winkelen. Een aandachts puntje is vanuit mij dat ik het jammer vind dat er te weinig keus is in pantalons in de grotere maten (50//52).

Snelle en goede levering

Prima in orde, snel geleverd en goed verpakt!

Netjes en verzorgd,snel bezorgd

Eerste keer van wat ik in de winkel had gezien, via de site besteld . Wilde er eerst over nadenken en kon het later bestellen, top!

Ben vast klant, kan echter nog niet erg wennen aan de veranderde opstelling van de zaak.

Moet nog erg zoeken in de winkel, dat komt mogelijk wel. Ook is er nieuw personeel, vind ik ook wennen, ener is een nieuwe verkoopster die ik niet erg sympathiek vind, zoek iemand anders als ik geholpen wil worden. Verder blijf ik tevreden met het aanbod en met de vertrouwde gezichten.

Goede site en een snelle levering

Kerkbuurt 31

3361BC Sliedrecht