Prettig

Altijd behulpzaam personeel zonder opdringerig te zijn.

Je wordt heel goed geholpen

Al 10 jaar klant dat zegt toch wel wat

top

snel-goed verpakt

Uitstekend!

Snelle levering en keurig verpakt! Prachtige jurken!

Op tijd geleverd mooi verpakt zoals altijd

goede ervaring goede gastvrouwen en prettig gewinkeld.

Goede winkelervaring

Weer perfect geholpen zoals altijd.

Fijn personeel vriendelijk en bereid met je mee te zoeken. Naar de juiste combinatie.

Personeel zeer behulpzaam, mooie kleding, alle jaren vaste klant en dat zegt genoeg!

fijne ontvangst met dames die de collectie goed kennen.

Ik ben een rolstoel zittende dame van 89 jaar en kom samen met mijn dochter op afspraak winkelen. Het personeel is heel prettig in de omgang waardoor de kleding keuze samen met hen in alle rust gekozen. Moeite om de juiste maten op te vragen van de pantalons en telefonisch aan mijn dochter worden keurig afgehandeld. Ik ben een vaste klant en hoop dit nog jaren te kunnen blijven.

Super geregeld.

Was weer eens heel gezellig, bakkie koffie en lekker genoeg tijd om te winkelen. Was heel fijn.

Veel mooie merken in assortiment

Tijdens Corona heel relaxed gewinkeld. Werd goed geholpen en prima advies. Mooie winkel met veel keus. Vriendelijk personeel.

Het was goed om een afspraak te maken, dat voelde veilig en vertrouwd. Daardoor was het plezierig om uitgebreid rond te kijken en te passen. Geen grote drukte en voldoende aandacht.

Leuke kleding,prima service!!

Vlotte afhandeling van mijn bestelling.

what you see is what you get !!

Prima online service , levering zoals toegezegd en producten komen mooi verzorgd aan. Ook bij online aankopen is er aandacht voor de klant.

Heel Prettig

Ik vond het heel fijn om door u medewerksters geholpen te worden en dat terwijl ik de winkel nog niet eens van binnen heb gezien. Dat moet helemaal wel super zijn. BEDANKT voor de goede zorgen.

Vriendelijk geholoen

Verkoopster weet wat er in de winkel is, houdt afstand als ze merkt dat je eerst zelf wilt kijken, opdringen is niet gedaan, vind ik persoonlijk prettig, heeft goed advies gegeven, ben erg tevreden

Behulpzaam

Omdat ik niet online doe bankieren hebben ze mij geholpen, zodat ik het bedrag over heb gemaakt en daarna mijn jurk heb ontvangen.

Service uitstekend

Snelle levering, uitstekende service

Geweldig!

Bestel regelmatig on line bij dit bedrijf en ben heel tevreden over de snelheid waarmee de bestelling verstuurd wordt. After-Sales is heel belangrijk en dat is geen enkel probleem bij dit bedrijf, je wordt altijd even vriendelijk en deskundig geholpen. Een fijn bedrijf, dus een echte aanrader!

Altijd goede service

Snelle service, mooie aankopen

Goede service zeer tevreden

Zeer tevreden Het opsturen van bestelling duurt niet lang Was snel in huis prima

FANTASTISCH

Geweldige ervaring. Enorm klantgerichte organisatie. Kennis en kunde PUR SANG. Alleen op afstand nog kunnen kopen hier, dus LIVE zal het wel overweldigende ervaring zijn.

Kopen was goed,coupeuze was ok,maar de afhandeling sle ht.

Ik werd op een prettige manier geholpen bij het kopen van een nieuwe outfit. Afgesproken,dat de grote stukken zoom,die er af moesten terug zou krijgen. Bij het afhalen waren deze stukken er niet bij. De verkoopster deed er erg makkelijk over ,waardoor ik nog bozer werd. Uiteindelijk werd de eigenaresse erbij gehaald, deze beloofde ,dat ze bij Ribkoff ging informeren of ze nog een stuk losse stof voor haar konden regelen. Gisteren werd ik gebeld ,dat dit ging lukken.Nu maar afwachten ,wanneer dit geleverd wordt.

Gedaan wat is beloofd

Verschoor heeft een prachtig aanbod in dameskleding. Een shirt besteld van Monari, en het was wat ik er van verwachtte. Uitstekend!

Kerkbuurt 31

3361BC Sliedrecht