De online koop van mijn kleding is prima en klantvriendelijk verlopen.

De kleding werd thuis bezorgd en de retour zending thuis weer op gehaald. Ook het telefonisch contact, als ik vragen had over enkele kledingstukken werd ik gezellig en vriendelijk te woord gestaan door uw medewerkers. Kom natuurlijk liever in de winkel maar nu in deze coronatijd vond ik dit voor mijzelf een prima oplossing.

Altijd vriendelijk tegen de klanten

Mooie kleding van goede kwaliteit.

Bestelling werd snel en netjes verpakt afgeleverd.

Altijd prachtige kleding en super snelle levering!

Altijd prachtige kleding en super snelle levering. Je voelt je als klant echt gewaardeerd!

Bezorger ging netjes buiten wachten of alles pastte.

Vertrouwd, snel en goede kwaliteit

Mooie collectie, goede website, snelle levering. Persoonlijk contact als er problemen zijn met de levering. Bij retournering snel geld terug. Zeer betrouwbaar bedrijf.

Perfecte levering

Mijn bestelling was de dag erop al binnen. Keurig en met zorg ingepakt. Met groet van het personeel. Professioneel!

Kwaliteit en service.

Deze zaak heeft goede kwaliteits kleding voor diverse budgetten. Nu met de lock down kunnen ze ook telefonisch erg goed ondersteunen ( bv bij een vraag over de kleur of bij twijfel over de maat) ik ben fan!

Perfecte afhandeling van de bestelling

Prachtige uitgebreide collectie en altijd correcte afhandeling vd bestelling.

Verschillende bestellingen per mail gedaan. Naar tevredenheid ontvangen en zonder passen in de winkel, goed bevonden. Website voorbeelden in overeenstemming met werkelijkheid.

Fijne webshop

Super fijne webshop, en prachtige kleding

Snelle levering, goed contact bij vragen. Vriendelijke medewerkers!

Geweldig, super winkelen!

Niets dan lof m, alles tot in de puntjes geregeld, van bestelling tot ontvangst, netjes telefoon als er iets niets meer is, retour betalingen netjes op tijd, kortom een DIKKE TIEN.

Zeer goede service!!!

Uitstekende service! Goed advies en snelle actie reactie

kleding kort geleden online op rekening gekocht Prima verzorgd.

Fijn en aardig personeel .

Sublime

Prachtige kleding, fantastische accessoire en super service❣️

Erg goed geholpen door u voor mijn vrouw tijdens de lockdown.

Erg goed geholpen door uw medewerkers tijdens de lockdown.

Snel geleverd, keurig verpakt, alles past en ziet eruit als op internet!

Prima! Een voorbeeld hoe het op deze manier kan!!

Perfect !!

Ik kan niet anders zeggen dan perfect. Naar mij is verzonden een prachtige blazer en bijpassende pantalon, waar ik erg blij mee ben. Ook heb ik wat niet voldeed aan mijn verwachting retour gestuurd, er is metteen gereageerd en en mijn geld terug.

Uitstekende service

De bestelde artikelen werden snel geleverd . De kwaliteit , maat en pasvorm komen overeen met hetgeen vermeld staat op de website.

Online bestellen, prima!

Bestelling wordt vlot geleverd en is keurig verpakt!

Mooi verpakt

Helaas was het bestelde jasje te klein, snel geld retour !

Super service

Op het moment dat de website niet optimaal functioneerde kon er een bepaalde korting niet toegepast worden. Deze korting is naderhand met een andere bestelling verrekend dat vond ik heel verrassend. De bestelling die ik ‘s ochtends plaatste werd ‘s middags al persoonlijk bezorgd, dat is bij elkaar toch absoluut een super service!

Super goede service.

Ik zat vorige jaar thuis wegens een operatie en ik kon de deur niet uit. Ik heb kleding opzicht thuis gehad, om te passen en uitzoeken, geweldig dat dit nog kan in deze tijd. Gr. G.A.

Kerkbuurt 31

3361BC Sliedrecht