Leuk geholpen

Leuk geholpen, goed geslaagd.

Attent!

Ik heb een rokje gekocht. Een bijpassend jasje was niet beschikbaar, maar de medewerkster ging na of het besteld kon worden en hield mij keurig op de hoogte. Ik ben een jasje rijker. Dat noem ik attent en servicegericht!

Ik ga altijd met kleding naar huis !

Het personeel is altijd heel behulpzaam, vriendelijk en voorkomend .

Mooie collectie! Goede service!

Mooie website! Misschien niog iets duidelijkere foto' s van de stof waarvan een kledingstuk is gemaakt.

Fijne zaak waar ik graag kom.

Altijd prettig om rond te kijken zonder opdringerige verkoopsters. Als je geholpen wil worden en advies vraagt is dat altijd mogelijk. Mijn ervaring is dat je prettig en goed wordt geadviseerd bij het maken van een keuze.

Helemaal Top...

Telefonisch een pantalon besteld van Ribkoff besteld.Netjes besteld en na een telefoontje van 1 van de dames, keurig opgestuurd met een rekening, die achteraf betaald kon worden.In één woord alles helemaal Top.Dik tevreden..

Snel en goed

Bestelling volgens afspraak geleverd

Ruime keuze en vriendelijk geholpen

Naar het zoeken van mijn outfit, ben ik vriendelijk en deskundig geholpen.

Mooie kleding en kwaliteit

Altijd te vrede

Ik kom er graag wordt goed geholpen en geadviseerd mooie merken

Heel vriendelijk behulpzame dames

Heel vriendelijke dames en mooie collectie

Gastvrije zaak met mooie, modieuze, goed draagbare kleding voor een prima prijs.

De verkoopster neemt alle tijd om goede kleding voor mij uit te zoeken. Ik krijg ook een goed advies als de kleding niet passend is. Fijn dat er voldoende keus is in de wat grotere maten. Kortom een goede aanbeveling voor deze zaak.

De bestelling komt bijna altijd op tijd.

Het liefst kom ik in de winkel, waar fantastisch personeel werkt. Via internet kun je heel goed zien wat ze te bieden hebben. De bestelling komt altijd vlot, goed verzorgd.

Ik woon in dit vest

Snelle levering, goed en mooi verpakt. Vest is alles wat ik ervan verwachtte.

Een prettig bedrijf om te bestellen, echt een aanrader!

Vanwege de Corona-beperkingen heb ik het internet shoppen ontdekt. Op Verschoorstore.nl kan ik mijn favoriete kledingmerken uitzoeken en bestellen. De kleding wordt keurig netjes en zorgvuldig verpakt en snel geleverd. Mocht het kledingstuk niet passen of niet aan je eisen voldoen, dan kan je het ruilen of terugsturen, in het laatste geval krijg je het geld snel op je rekening teruggestort. Ook telefonisch wordt je heel aardig en vakkundig te woord gestaan. Niets anders dan lof voor dit bedrijf, het is gewoon een feestje om hier te shoppen en een paar dagen later je “kadootje”met de post te ontvangen en uit te pakken!

Gewoon goed

Leuk als de mensen die er werken je smaak kennen en leuke suggesties doen.

Voor eerste keer online besteld en volgens afspraak andere dag binnen. Netjes verpakt, voor herhaling vatbaar.

heel goed

ze laten je lekker rondkijken niet opdringerig fijne winkel

Stijlvol en super goed advies. Werkelijk een wereld vol fashion, advies en vriendelijkheid

Een mooie winkel maar ik word als klant door Rianne niet altijd respectvol behandeld.

Deze ervaring heb ik in de achterliggende tijd van meerdere vriendinnen vernomen. Ik heb lang getwijfeld om dit aan u te melden maar hopelijk kunt u hier iets mee.

geweldig fijne winkel

goed en geduldig personeel geen moeite was te veel

Op zich goed

De website is niet up-to-date! In de winkel zijn veel meer Items!

Slecht

Op de dag van bezoek aan de winkel werd bij het afrekenen geen enkele vraag gesteld of mededeling gedaan omtrent actieboot. Wat schetst mijn verbazing bij thuiskomst ligt er een actiebon in de brievenbus. Niet bepaald een klantvriendelijke gang van zaken!!

Ok

Niet zo leuk is het wanneer je een leuke jas besteld van Ribkoff ,de top was er niet meer,maar kon worden bijbesteld. Dus niet . Heel Nederland afgebeld voor de bijbehorende top,maar was nergens anders kennelijk ingekocht .

fijn geholpen

zoals gewoonlijk weer fijn geholpen

Kerkbuurt 31

3361BC Sliedrecht