Prettig gewinkeld en gekocht, de verkoopsters waren vriendelijk en behulpzaam. De collectie was mooi.

Heel fijn

De persoonlijke benadering en het mee denken zonder op te dringen. Voelt goed! Daarvoor komen we speciaal uit Dordrecht naar Sliedrecht

uitstekend geholpen!

Prettige sfeer en goed advies.

Fijn shoppen.

Deskundig en eerlijk advies. Nemen alle tijd voor je.

Correctie snelle levering

Bedrijf met veel keuze van mijn favoriete merk.

Gewldig

Volop keuze.goede bediening, vriendelijke dames in verkoop.

Snel mooi verpakt

Snelle levering mooi ingepakt met een persoonlijke groet. Helemaal niets op aan te merken.

Goede ervaring.

Altijd vriendelijke hulp..en toch lekker rond kunnen kijken.

Mooie webshop met snelle levering

Mooie merken en een snelle levering.

Zie beneden

Ben goed geholpen door een vriendelijke verkoopster

Mooie kleding en een fijne sfeer.

Ik koop met veel plezier bij Verschoor. Ze hebben voor elke gelegenheid en (bijna) elk budget iets. Ik word altijd erg prettig geholpen door verkoopsters die ook zeggen als iets niet goed zit.

Een bijz. fijn zaak en goed geholpen

zie boven

Top zaak

Prachtige zaak overzichtelijk vriendelijke verkopers

Altijd mooie collectie en fijne service

Online bestelling en snel en prachtig verpakt thuis bezorgd

Ruime sortering en goed geholpen!

Speciaal voor het merk Joseph Ribkoff gegaan en super geslaagd!

Mooie winkel met aardig personeel

Prima geholpen!

Super goed

Enorm behulpzaam en prettig

Zo goed en vriendelijk geholpen

Zonder opdringerigheid goed advies gekregen. Ik kom hier heel graag!

Had volledige collectie verwacht.

Voor mijn moeder van 89 jaar is Verschoor een hele fijne winkel. Helaas was de collectie niet compleet en hingen er alleen winter jassen. Zij had een bon gekregen die zij mocht besteden voor € 33,00 en voor 31 augustus zou deze €43,00 waard zijn., maar helaas waren er nog geen pantalons maat 50 aanwezig. U begrijpt dat voor mevrouw nog steeds een tientje veel geld is dus vond zij dit jammer. Aan gezien zij permanent in de rolstoel zit en het veel moeite kost en energie om kleding te passen.

Zeer goed en aanbevelenswaardig!

Het bestelde wordt altijd zeer snel geleverd en zorgvuldig ingepakt. Ook aan de telefoon hele aardige en behulpzame medewerkers.

Mooie kleding

Kleding die gezien mag worden, goede kwaliteit. Ik ben uitermate tevreden over de uitgebreide collectie van Joseph Ribkoff.

vakkundig personeel.

kan de meeste keren wel iets leuk vinden.

zeer goed

alles werd snel en goed geleverd, ook de retouren worden snel en correct afgehandeld.

Ik heb een hele leuke modeshow bijgewoond!

Het was een hele bijzondere ervaring. Prachtige show met modellen die een variatie aan prachtige herfstkleding showde. De setting was klein gehouden ( corona) en daardoor heel intiem. Het was een leuke middag.

Positief

Grote sortering verschillende merken. Voor iedere leeftijd. Een prettige sfeer en heel vriendelijk en professioneel verkoopsters. En altijd een lekker kopje koffie.

Kerkbuurt 31

3361BC Sliedrecht