Correct, snel, keurig

Altijd een feestje om de online bestelling te krijgen. Snel en mooi verpakt met een persoonlijk briefje erbij.

Prima personeel en service

Zie boven

prettig geholpen

ik kreeg goed advies

Gezellig

Super geholpen

Talloze malen bestelling gedaan en alles is altijd vlekkeloos gegaan.

Prettig geholpen en een goede collectie voor mannen en vrouwen

Mijn ervaringen omschrijf ik als volgt De winkel heeft een goede collectie die past bij onze smaak. Bovendien worden wij er fijn geholpen en goed geadvideerd

Snel geleverd en keurig netjes verpakt!

Website is overzichtelijk en eenvoudig te bestellen. Mooie uitgebreide collecties om ui te kiezen.

Fijne winkel, heel veel keus, toppersoneel.

Elke keer als wij winkelen is het er gezellig. De koffie staat altijd klaar.

Leuk personeel

Kleding gekocht wat ik zelf niet zou uitzoeken

Superfijn!

Telefonisch contact opgenomen of er een bepaalde jurk nog was. Zeer vriendelijk ben ik te woord gestaan. De volgende dag had ik de jurk al in huis. Gelukkig past hij goed, maar anders mocht ik m ook nog omruilen voor een andere maat. Goede service!

Prima webshop

Eindelijk mooie schoenen gevonden, tegen een prima prijs! Zo jammer dat ze klein uitvallen. Ze moeten retour. Ik reken er vanzelfsprekend op dat dit ook weer correct wordt afgehandeld!

SUPER aardig en kundig personeel!!

SUPER aardig en kundig personeel!! Je gaat met een glimlach de deur uit.

Prachtige kleding , ik voel me écht een vrouw!

De voorpret begint al bij het kijken op jullie site. Het is voor mij zo’n geniet momentje... Uiteindelijk iets moois uitkiezen en bestellen. Dan wachten tot het pakketje wordt gebracht. En dan is het wéér een feest om het uit te pakken! Zo keurig en verzorgd en met een lief kaartje erbij. Ik ben een alleenstaande moeder, al mijn energie, tijd en geld zit voornamelijk in de kinderen, maar af en toe denk ik even om mezelf, dan ga ik even naar Verschoorstore.nl en kan ik de hele wereld weer aan!

Goede service bij “ on line” bestellen. Zeer behulpzame en vriendelijke verkoopsters in de winkel. G

Buiten de uitgebreide keuze i mijn favoriete merk “ Joseph Ribkoff” ben ik enthousiast over “ Verschoor” . Zie bovenstaande redenen

Prima service, volgende dag in huis!

Prachtige zaak, heel veel keus en zowel in winkel als online goede service. Aanrader

zeer geslaagd Joseph Ribkoff event

Afgelopen zaterdag onder genot van een heerlijke lunch werd de nieuwste Joseph Ribkoff mode geshowd door de dames Juliette en Ellen. Dank weer voor alle goede zorgen door iedereen van het team. En zeker voor herhaling vatbaar Rianne!

Transport kost

Transport kost is er teveel aan

Leuke spulletjes voor weinig

Geweldig, wat een keuze!

Geweldig was het weer zaterdag 25 juli. ( helaas niet hèt weer )Ik ben nu ook helemaal om naar Josef Ribkoff. Prachtig! Als wij komen (de zussen uit Alphen) staan jullie ( Suzan ) ook altijd direct voor ons klaar. Altijd gezellig en we gaan dan ook met volle tassen de winkel uit!

Beter kan niet

Zeer goede service, je wordt op maat geholpen Met uitstekend en goed op geleid personeel. Beter kan echt niet

Leveren goede kwaliteit tegen goede prijzen.

Zie hiervoor.

Lichtelijk teleurstellend

Van mijn bestelling, bestaande uit drie artikelen, waren twee niet leverbaar. Jammer dat de webshop niet overeenkomt met de werkelijke voorraad. En helaas was dit niet de eerste keer. Wel volgde er een keurig berichtje met excuses en was het geld per omgaande terug gestort op mijn rekening.

Betrouwbare zaak en goede kwalitieit

Goede service en vriendelijk personeel. Wordt prima aan de weg getimmerd. Uitstekende kwaliteit voor elk wat wils. Zeer zeker aan te bevelen.

Uitstekende expertise.

Winkel met uitgebreide merken keuze met altijd uitstekende expertise met persoonlijke aandacht van de verkoopsters. Een aanrader.

Fijne winkel met heel veel keus en fijn personeel

Ik heb er jaren gewerkt dus van zelf sprekend dat ik het een goed bedrijf vindt

Kerkbuurt 31

3361BC Sliedrecht