Altijd mooie collectie en fijne service

Online bestelling en snel en prachtig verpakt thuis bezorgd

Ruime sortering en goed geholpen!

Speciaal voor het merk Joseph Ribkoff gegaan en super geslaagd!

Mooie winkel met aardig personeel

Prima geholpen!

Super goed

Enorm behulpzaam en prettig

Zo goed en vriendelijk geholpen

Zonder opdringerigheid goed advies gekregen. Ik kom hier heel graag!

Had volledige collectie verwacht.

Voor mijn moeder van 89 jaar is Verschoor een hele fijne winkel. Helaas was de collectie niet compleet en hingen er alleen winter jassen. Zij had een bon gekregen die zij mocht besteden voor € 33,00 en voor 31 augustus zou deze €43,00 waard zijn., maar helaas waren er nog geen pantalons maat 50 aanwezig. U begrijpt dat voor mevrouw nog steeds een tientje veel geld is dus vond zij dit jammer. Aan gezien zij permanent in de rolstoel zit en het veel moeite kost en energie om kleding te passen.

Zeer goed en aanbevelenswaardig!

Het bestelde wordt altijd zeer snel geleverd en zorgvuldig ingepakt. Ook aan de telefoon hele aardige en behulpzame medewerkers.

Mooie kleding

Kleding die gezien mag worden, goede kwaliteit. Ik ben uitermate tevreden over de uitgebreide collectie van Joseph Ribkoff.

vakkundig personeel.

kan de meeste keren wel iets leuk vinden.

zeer goed

alles werd snel en goed geleverd, ook de retouren worden snel en correct afgehandeld.

Ik heb een hele leuke modeshow bijgewoond!

Het was een hele bijzondere ervaring. Prachtige show met modellen die een variatie aan prachtige herfstkleding showde. De setting was klein gehouden ( corona) en daardoor heel intiem. Het was een leuke middag.

Positief

Grote sortering verschillende merken. Voor iedere leeftijd. Een prettige sfeer en heel vriendelijk en professioneel verkoopsters. En altijd een lekker kopje koffie.

Fijne dames die je altijd goed helpen

Kom al jaren in de winkel altijd vind ik wel iets leuks

Prettig, zonder opdringerigheid

Het is altijd leuk om rond te kijken bij Verschoor. Als je geholpen wilt worden is er altijd wel een medewerkster in de buurt, die goed advies geeft.

uitstekend

Hele goede adviezen

Zie onder

Hele fijne winkel met goed personeel.

Met de webshop TOP

De medewerker was heel behulpzaam en stuurde meteen een link. dit na telf. Navraag of het product ook in een andere kleur beschikbaar was. Gelijk besteld, dag daarna in huis, ik weet alleen niet meer of ik het ook op een ander adres had kunnen laten bezorgen. Het was nl. Voor mijn zus die op afstand woont e. Erg blij was met de jurken.

Super snelle levering

Bestellen en de volgende dag was het al in huis

Altijd

Een altijd prachtige collectie. Met als extra: Attente en vriendelijke medewerksters.

Prachtige kleding en snel bezorgd!

Het is altijd een feestje als de postbode komt met een pakketje van jullie winkel! Het ziet er keurig verzorgd uit en zo’n persoonlijk kaartje erbij vindt ik altijd zo lief! Ik bestel online best wel veel, woon te ver van jullie winkel, ik zou het ook wel eens leuk vinden om een kortingscode te krijgen, dan bestel je nét even iets meer of iets duurder.

fijne webshop.

Met klantvriendelijk personeel.

Supersnelle levering

Mooie producten, mooi verpakt en zeer vriendelijk briefje erbij. Je voelt je als klant zeer gewaardeerd.

Goede webshop en zorgvuldige verpakking, alles klopt.

Fijne webshop en leuke goede communicatie.

Fijne winkel met goede merken ik kom er graag.

Ik kom al vele jaren met plezier bij jullie in de winkel, en ik wordt altijd vriendelijk en deskundig geholpen. De collectie is leuk, mooie merken, voor jong en oud en dus voor ieder wat wils. Op de bovenverdieping is het zo fijn dat alles per merk hangt, lekker overzichtelijk. Ik kan over het algemeen goed slagen, en ga meestal wel met iets de deur uit. zoniet dan kom ik gewoon een andere keer terug om weer te kijken of er wat nieuws bijgekomen is. Ik beveel de winkel van harte aan, en hoop dan ook nog lang te komen shoppen bij jullie. Vr groet Nelly Kros Bezemer.

Kerkbuurt 31

3361BC Sliedrecht