Warme bijzonder gastvrije kledingadviseuzed
Mijn moeder is heel vaak bij jullie geweest Zij is lichamelijk gehandicapt en zij was een schim van wat zij vroeger eens was, een mooie zelf verzekerde elegante dame, voordat ze bij Verschoor kwam. Door haar traumatische ongeluk is zij zichzelf volledig verloren. Nadat zij uw modezaak Verschoor heeft verlaten, met volle tassen vol met Joseph Ribkoff jurkjes heeft zij zichzelf weer gevonden. Ik vind dat uw collega die mijn moeder adviseerde het leven mijn moeder heeft gered.. Zij heeft haar leven en zichzelf weerogeve door de woorden van uw collega, dat elke vrouw mooi is. Zij zei tegen mijn moeder "ik vind u zo'n mooie vrouw in deze jurken, ik moet er zelf ook bijna van huilen,". Ik zag tranen in de ogen van uw collega, zoveel jaar geleden. Wat een warme vrouw die de moeite heeft genomen om mijn beschadigde moeder uit de hoek te trekken waarin iedereen haar als een schim zag. Dank u dat u zo'n warmte uitstraalt in uw modehuis. Weet u, u die dit leest, ik was erbij en huilde ook. Uw verkoopsters hebben een waar hart voor anderen. Ik blijf hierdoor elke paar maanden jullie bezoeken, soms met mijn moeder, maar ook met vriendinnen, doordat jullie met kop en schouders uitsteken boven ander dames modezaken. Geloof mij, ik ben getuige geweest van dat mijn moeder voor het eerst met uw prachtige modezaak kennismaakte via internet. Haar vriendin en ik zijn jaren geleden met haar, op mijn moeders verzoek hierdoor naar Verschoor gegaan. Doordat mijn moeder nu een handicap heeft was zij heel schuchter om naar uw kledingadviseuze toe. Toen moeder huilde in het paskamertje omdat zij haar handicap in de spiegel zag zei uw adviseuze: "niet huilen lieve mevrouw, ik ben er speciaal voor u en ik ga u mooi maken voor iedereen,", deze lieve dame zocht de mooiste jurken voor mijn moeder uit. Zij was hele middag met haar bezig. Ik moest huilen toen ik mijn zenuwachtige moeder met een betraande gezicht uit het paskamertje, zag komen.
Nathalie Franken, Botenlaan 165, 5616JG Eindhoven