Perfect verlopen en nog een leuke attentie ontvangen

Duidelijke weergave op de website. Correcte en snelle afhandeling.

PRIMA!

PRIMA

keurig op tijd geleverd en mooi verpakt

keurig op tijd geleverd en mooi verpakt. bestelde kleding maakt verwachtingen waar

zeer goed

zeer vriendelijke en behulpzame winkelpersoneel met oog voor de klant

Fijne webshop!!

Duidelijke webshop. Lukt het op de webshop niet staat er een hele mooie zaak achter met fijne mensen. Top

geweldig

ik had een pantalon bestelt per telefoon en hij was al binnen voordat ik betaald had. vertrouwen in de klant was goed

Gewoon goed!!!

Omdat ik ver weg woon, ontving ik, na mijn telefoontje, de volgende dag al de zichtzending. Zo kon ik thuis rustig bekijken of dit een goede combinatie met mijn eerdere aankoop. zou zijn. Wat een service!

Prettig

Prettige sfeer ,correcte behandeling,vriendelijk,behulpzaam

Alle mooie merken in één huis.

Goede, vriendelijke verkoopsters. Mooie merken trendy en chic. Mooie shows.

Vlotte service

Online bestelling gedaan, supersnel geleverd, leuk ingepakt !

Deskundig advies.ineen gemoedelijke sfeer. Met een lekker kopje koffie.

Deskundig advies.in een gemoedelijke en gezellige sfeer. Met een lekker kopje koffie.

Je wordt fijn geholpen.

Service is heel erg goed.

Uitstekende winkel.

Waardeer persoonlijke aandacht en uitstekende service

Super fijne zaak👍

Altijd alles op tijd,goed verzorgd en soms een klein cadeautje erbij. Dat is extra leuk🌞

Je word er goed geadviseerd en geholpen

Zijn vriendelijk ze laten je ook rustig kijken .

Snelle levering en zorgvuldig ingepakt

Het was een feestje om het pakje uit te pakken.. In deze (Corona)-tijd kon ik mijn verjaardag niet vieren, maar kwam wel mijn cadeau in de vorm van een pakje van Verschoor. Het was heel netjes ingepakt in knisperend gekleurd sitspapier. Het vestje zit mooi, ben er heel blij mee.

Persoonlijke aandacht en tijd die de verkoopster aan mij besteedt.

Hoe ik Verschoorstore beoordeel, heeft te maken met de tijd en aandacht waarmee ik als klant bediend word. Alle tijd heeft de verkoopster voor mij om de goede keuze te maken. Ze zoekt net zo lang samen met mij om een goed setje tevoorschijn te halen, waarmee ik tevreden ben.

goede snelle service

goede snelle service

Leuke merken en aparte acties voor vaste klanten

Verschoor heeft leuke merken zoals High Drycorn en Goldbergh De nieuwsbrieven zijn altijd gezellig geschreven en ze verzinnen ook leuke acties Dus ik lees ze altijd en maak er ook vaak gebruik van

Fantastisch geholpen

Ik kwam er niet helemaal uit bij de bestelling die ik online had gedaan. Daarom heb ik gebeld . Een zeer vriendelijke dame had ik aan de lijn en mijn vragen werden dan ook direct opgelost. De volgende dag had ik mijn bestelling ook al in huis.

Persoonlijke aandacht, geweldige service en een prachtige collectie!

Persoonlijke aandacht, geweldige service en een prachtige collectie! Zelfs in Corona tijden blijft Rianne meedenken met haar klanten en verrast ze haar klanten met positieve ondernemersspirit. Super winkel!

Goed geholpen

Vriendelijke verkoopster en gelegenheid om zelf rond te kijken.

Fijne winkel!! Waar je rustig kan rondkijken!!

Geweldig aanbod van merken met zeer behulpzaam personeel

Zeer goed en vriendelijk personeel !

Kerkbuurt 31

3361BC Sliedrecht