Intiem, mooie collectie en vriendelijk en behulpzaam personeel.

Erg aantrekkelijk om te winkelen, hedendaagse mode van klassiek tot zeer modern in alle prijsklassen. Tot slot een heerlijk kopje koffie.

Snel netjes en keurig verzorgd

2 blouses besteld waarvan bij 1 blouse een haal in de mouw zat. Ik kwam daar pas achter toen ik hem aan had. Na het versturen van een e-mail mocht ik de blouse retour sturen en was binnen 1 dag het bedrag teruggestort op mijn rekening.

Prettige winkel met heel vriendelijk personeel

Wij zijn met onze moeder van 89 jaar in de winkel geweest en zijn heel goed geslaagd mede dank zij de voortreffelijke verkoopster

Fijne winkel en vriendelijk personeel

Altijd leuk om er te winkelen

Deskundige en vriendelijke verkoopsters.

Er heerst altijd een gemoedelijke sfeer.Deskundige en vriendelijke verkoopsters.Een uitgebreide collectie merken en de koffie staat altijd klaar.

Verschoor is veruit mijn favoriete kledingshop.

Het welkom gevoel is altijd sterk aanwezig. Het kopje thee staat klaar. In alle rust gezellig rondkijken. En de persoonlijke hulp, indien gewenst, is altijd aanwezig. Verschoor is voor mij een uitje.

Veel keus en fantastische verkoopster.

Wat een vriendelijke mensen en zo behulpzaam!

Op zoek naar speciale jas van luise cerano. Na zoeken op internet gevonden bij een andere winkel in Waalwijk! Hartelijk dank. En ik kom terug bij deze winkel.

Veel kleding .Mooie kleding .goed geholpen .Ziet er gezellig uit. Leuke ruimte voor de koffie.een leuke geste ,een prachtige shawl gratis bij de jas die ik kocht. ik wilde een broek.De juffrouw kwam met de maat die precies paste, dit had ik nog nooit meegemaakt , in 1 keer raaak.een donker grijze Brax broek in maat 42. Bedankt voor alle aandacht.

Personeel weet wat ze in hun winkel hebben.

Voor jong en oud, Klassiek, modern of sportief, Gewoon voor ieder wat wils.

Fijne winkel

Al vele jaren koop ik vrijwel al mijn kleding bij Verschoor Mode. De meeste verkoopsters zijn vriendelijk en behulpzaam. Helaas valt het me de laatste tijd steeds vaker op dat er ook een aantal behoorlijk selectief zijn. Als je niet de modebewuste vrouw bent die sommige zelf ook zijn, word je al snel genegeerd. Voorbeeld: Laatst heb ik voor de passpiegel een hele tijd staan twijfelen over een kledingstuk terwijl 2 verkoopsters mij zagen staan en gewoon bleven kletsen. Ik heb opzettelijk tijd gerekt, maar ze waren echt niet van plan om me aandacht te geven. Dat ben ik niet van 'Verschoor' gewend vanuit het verleden. Op de herenafdeling word je wel door iedereen leuk behandeld.

Mooi, gracieus, galant en vertrouwd

Goede pasvorm , grote en bekende merken met een zeer goede snit en betaalbaar. Is jurk , rok , jas of broek tekort, te lang of te breed een belletje en de coupeuse maakt het naar wens. Wat ik nog het meeste waardeer zijn de verkoopsters, ze staan niet in je nek te hijgen maar vraag je om hulp dan rennen ze heel de zaak door en van boven naar beneden en omgekeerd om toch het gevraagde artikel voor je te zoeken.Blijvend behulpzaam en ze durven ook te zeggen dat model is minder geschikt voor je. Ze behoeden je voor een miskoop.

Goed advies

Prettige winkel en goed advies wat je wel of niet staat dat vind ik belangrijk en eerlijk dat ze dat zeggen dat het geen miskoop word.

Fijne winkel word goed geholpen en geadviseerd.

Grote keuze van merken. Ik heb een keer verschillende broeken gepast en die verkoopster zei eerlijk hij zit van achteren niet mooi net zo lang gezocht tot ik een broek had die wel goed zat compliment.

Fantastische collectie en personeel

Mijn ervaring is echt fantastisch want ik ben 88 jaar oud, zittend in een rolstoel waardoor passen van een pantalon alleen met verplegend personeel kan in waerthove waar ik woon te Sliedrecht. Mevrouw; geen probleem als de pantalon niet goed is mag u deze terug geven of omruilen De collectie is voorzien van veel merken en het personeel weet waar ze over praten . Ik kom graag winkelen

Matig

Eerst de verkeerde bestelling geleverd. De volgende bestelling gaan opeens de prijzen omhoog op internet. Heel raar. Zou een betaal link krijgen diezelfde dag voor een e mail verstelling is ook niet gebeurd. Zeer matig.

Zowel in de winkel als online heel goed

Zowel in de winkel als online heel goed.

Overweldigend.

Wat een geweldige zaak. Steeds weer helpen de gezellige dames bij het uitzoeken van kleding. Zelfs voor mn moeder die niet goed in staat is om te winkelen geven de dames haar volle aandacht. Denken mee, weten wat haar smaak is en verwennen met koffie water en iets lekkers. Of je iets zoekt voor een feestje zomaar nieuwe outfit durven combineren jullie staan klaar om een fijne outfit samen te stellen. De twee tantes van mijn man zij komen hier niet uit de buurt en zijn omgereden om voor een tweede keer te winkelen. En geslaagd uiteraard.

Zeer goed personeel met veel ervaring!

Leuke sortering van merkkleding! Op een zeer prettige manier wordt men geholpen !

Ruime keus, goed adviserend personeel

Grote collectie van mooie kleding en zeer prettig geholpen.

wij vinden het prima personeel rustig en bereid om te helpen

Wij vinden het fijn om zo nu en dan even te gaan snuffen en rond te kijken Het personeel laat ons rustig onze gang gaan

Service en kwaliteit zijn top!

Top service eerlijke mening en goed advies over combinaties !

goede service, altijd behulpzaam

goede service, altijd behulpzaam

Veel keuze merkkleding. Helaas wel vrijwel alleen hoger segment

Ik zocht een specifiek kledingstuk in een kleine maat en kon dat vinden op Verschoorstore.nl. Keuze in merken is groot. Geen webshop voor een gemiddelde of kleinere beurs.

Vriendelijk personeel die met je meedenken

Uitstekende service, denken echt met je mee, met goede adviezen

Kerkbuurt 31

3361BC Sliedrecht