Snelle levering en goede dienstverlening

Leuke winkel....vriendelijke personeel...en goed en oprecht advies

Goede snelle service.

Heel goede service.

Heel goede service en goed personeel

Ik bestel altijd on line omdat ik in Helmond woon. Het bestelde wordt altijd meteen verstuurd en als ik iets terug stuur omdat de maat niet goed is of zo dan staat het geld altijd weer snel op mijn rekening

Goede service, klantvriendelijk.

Goede service, snelle levering, vriendelijke mensen in de winkel.

Positief

Zie hieronder

Goede service, maar ook de vrijheid om rond te kijken en niet het gevoel te hebben iets te moeten kopen.

goede service en vriendelijk personeel, prachtige collectie J.Ribkoff

Fijne modewinkel met een schitterende collectie kleding. Je word er heel vriendelijk geholpen. Dringen niets op maar zijn eerlijk!

Uitstekende service; vriendelijk en behulpzaam personeel

Prima geholpen toen ik kleding zocht voor een speciale gelegenheid

Scoor nu door naar Verschoor te gaan, vriendelijkheid en goed advies staan bovenaan

Klantvriendelijk

Mooie collectie

Ik kan van tijd tot tijd heel leuk slagen bij Verschoor. Ze hebben een prachtige collectie zowel voor mezelf, mijn moeder en ook mijn dochter. Soms kom ik gewoon even 'voorkijken' wanneer mijn dochter of moeder iets nodig heeft. Het personeel kijkt of zoekt altijd met je mee als je dat wilt. Dat is fijn, zonder opdringerig te zijn. Dit kan ik ook enorm waarderen, want soms wil je gewoon zelf kijken.

fijne winkel, goede collectie

prettig winkelen bij Verschoorstore, en complimenten voor het personeel.

vriendelijk en deskundig personeel en wordt er altijd goed geholpen

positief

Goede service, vriendelijk personeel

Oke

Een gezellige winkel met een ruim assortiment en geweldig personeel!

Of je nu een feestjurken nodig hebt of een doordeweekse jeans, de kans van slagen is 100%. Goede parkeergelegenheid, behulpzame medewerkers en een ruim assortiment. Ik ga niet eens meer ergens anders kijken.....

Ontzettend tevreden.

Ontzettend tevreden.

Goede service. Klantvriendelijke medewerkers.

Word goed geholpen. Klantvriendelijke medewerkers. Gaan zelfs beneden kijken of er iets is, wat boven niet meer is.

Ik had een broek besteld nooit bij mij bezorgt ! Op een ander adres wild vreemde bezorgt Gebeld met de winkel naar 4 dagen nog niks ! Heb toen gezegt dat ik hem niet meer wou ! De winkel heeft mij het bedrag terug gestort ! En zou er zelf voor zorgen dat de broek bij hun terug komt !

nvt

goede service en advisering

Goede service, alles prima geregeld

Goede service alles prima geregeld, alleen ik beveel u niet aan want mijn vriendenkring vind het aangeboden veel te duur.

Service is geweldig.Niet opdringerig.

Ik kom al een hele tijd steeds terug naar deze winkel,voor de goede service .Ik ga nooit weg zonder iets moois te hebben gekocht.Zowel online ook.Het zegt al genoeg als ik van Almere naar Sliedrecht rijdt.

Goed advies zonder opdringerig te zijn Top👍🏻

Zie bovenstaand

professioneel met een persoonlijk tintje

Of je even komt "neuzen" of echt met een doel, het is altijd goed om naar de dames in Sliedrecht te gaan. Voor mij is een grote plus de uitgebreide collecties van o.a. Kyra & Ko, Liu Jo, Cambio, Joseph Ribkoff en Airfield. Even naar Sliedrecht is voor mij een uitje: een leuk weerzien onder het genot van een lekkere cappuccino. Ik word er blij van. Dus Rianne & team: ga zo door!

Ik kan nergens ter wereld zo goed slagen voor kleding als bij jullie

Ik kan nergens ter wereld zo goed slagen voor kleding als bij jullie Waar ik ook ben in Utrecht Amsterdam Dordrecht Gorinchem Barcelona of Berlijn ik kan nergens ontslagen als bij jullie en dat vind ik reuze fijn

Dag Mijn ervaring was ; vriendelijk personeel, niet opdringerig wel eerlijk. Hoop zeker nog wel eens terug te komen. Groet Nel

Kerkbuurt 31

3361BC Sliedrecht