Dure sjaal - verkreukeld bezorgd

Voor moederdag had ik een mooie zijden sjaal van Marc Cain besteld bij Verschoor. Bezorging was prima, de sjaal was netjes opgevouwen, maar het middenstuk was compleet verkreukeld (waarschijnlijk in de winkel geknoopt gehangen). Ik vind dit absoluut onacceptabel als ik een sjaal a 150 euro bestel. Bovendien is het niet leuk om een verkreukelde sjaal cadeau te doen. Een kleine moeite om op te sturen kledingstukken / accessoires even te strijken/ stomen. Geen goede reclame..

TOPWINKEL VOOR DE MODEBEWUSTE VROUW

Het is mij altijd gelukt om iets leuks te kopen in de winkel Verschoor. Personeel is vriendelijk en helpen je altijd correct

Zie hieronder

Een fijne modezaak met zeer vriendelijk personeel en een grote verscheidenheid aan merken en sortering.

Het bestelde artikel werd keurig ingepakt thuis bezorgd op de genoemde datum, top!!

Fijne winkel

Je word super goed geholpen

Vriendelijk, gastvrij en deskundig personeel, niets is teveel.

De winkel heeft iets teveel kleding in de schappen hangen

Prima winkel voor mij, ik koop er al mijn kleding

Ik koop al jaren mijn kleding bij Verschoor, en ben zeer tevreden over de goede merken en voldoende keuze, en wat ik ook belangrijk vind is het vriendelijke maar ook vakkundig personeel. Voor mij is Verschoor het helemaal!

Vriendelijk personeel, geen moeite is teveel. Wel veel dure kleding en weinig grotere maten.

Zeer goede service en ruime keus

Indien gewenst en nodig....Erg fijn om de kleding op zicht mee te kunnen nemen en thuis in vertrouwde omgeving te laten passen . Geen gezeur met eventueel ruilen of retour brengen. Alles met een glimlach! Top!

Ik ben heel vriendelijk geholpen.

Zie hierboven.

Attente verkoopsters die graag voor je klaarstaan

Ik kom graag met mijn moeder bij jullie. Goeie hulp .staan klaar om te helpen. Altijd koffie en gezelligheid🤗

Het lijkt alleen net of pak gedragen is, door kreukels in knieholtes en op bovenbenen.

Goede service,,snelle levering, top

Zeer snelle levering en leuke actie btw gratis

Mooie winkel waar je zelf moet oppassen of je een waardecheque krijgt.

Mooie winkel met mooie kleding en vriendelijk personeel. Alleen vreemd dat als je voor meer dan 1000 euro besteed heb in november/december 2017 en in 2018 daar geen waarde cheque voor heb ontvangen je vervolgens geen cheque meer krijgt. Ik dacht dat je tegoed op naam had oid. Ik had geen ervaring met deze winkel, maar vind dit echt niet klantvriendelijk. Ook zag ik onder op de bon staan dat je binnen 3 dagen mag ruilen, maar je krijgt geen geld terug (tegoedbon).

Hele goede service

Ben hel goed geholpen hele vriendelijke dame

Fijne verkoopster en groot aanbod kleding

De manier waar ik ben geholpen ben omdat de betaling niet lukte heeft deze mevrouw goed te woord gestaan en de dag eens had ik mijn artikel. In huis.

Top team, mooie kleding en geweldige service.

Bij Verschoor staat service, kwaliteit en een goede klantbeleving echt op nummer 1.

Bijzondere kleding

Uitgebreide collectie

snelle service met de shop

Ik ken dit bedrijf via de webshop...Nooit geen problemen,en altijd snel geleverd,

Veel keus voor iedere portmonnee

veel diversiteit qua kleding en prijzen Vriendelijk personeel

Keurige winkel

Goede keus vriendelijk personeel

Meestal alle tijd om de klant tevreden naar huis te laten gaan

Helemaal top!😉

Goede service!

Zeer goede ervaring

Mooie kleding, perfect verpakt, snelle levering en goede communicatie.

Kerkbuurt 31

3361BC Sliedrecht