Pluspunten

Klantvriendelijk, goede adviezen, kleding ook op zicht mee te nemen en dat is prettig indien je voor een ouder iemand kleding zoekt.

Geen!

Pluspunten

De super vriendelijkheid en ook klantgerichtheid. De verkoper denkt mee met de klant.

Geen. Ik kom er graag.

Pluspunten

Ik ken het bedrijf verder niet maar wat ik besteld heb is goed en op tijd aangekomen. Online kopen gaat dus uitstekend bij Verschoor.

Pluspunten

Mooie winkel, goed assortiment. Veel activiteiten

Ga zo door

Pluspunten

Keuze is reuze

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel merken voor oud en jong. Veel acties.geen.Punten spaarsysteem.

Geen.

Pluspunten

Goede aandacht

Pluspunten

mooie kleding, klantvriendelijk, meedenken.

misschien wat meer maat 36/38.

Pluspunten

Vriendelijk personeel en goed gesorteerd

Pluspunten

Personeel op de herenafdeling vinden wij heel erg betrokken. Goeie adviezen, schrijven op welke maat en merk goed past. Handig vooreen volgend bezoekje aan de winkel. Goede collectie, voor elk wat wils in dit segment. Personeel op de damesmode midden verdieping zijn ook erg aardig en betrokken. Hangen je spullen netjes wegin de paskamer alsje er mee door de winkel loopt. Blijven contact houden. Soms voelt het voor mij als wat opdringerig. Maar misschien ligt dat aan mij. Ik weet zelf goed wat ik wil dus hulp niet nodig. Anderen vinden het vast prettig. Dit is moeilijk in te schatten. Verder een prachtige collectie.

Wellicht de mogelijkheid om bij de heren ook “ een bakkie” te kunnen nuttigen. Misschien een idee om de damesmerken eens op een andere plaats te hangen. Ik weet nu welke merken mij aanspreken en daar loop ik naartoe. Hierdoor sla ik andere merken dikwijls over. Wellicht als het iedere keer elders hangt het uitnodigt om ook die merken te bekijken. Helemaal boven staan hele aardige dames, die altijd een praatje maken en leuk adviseren. Ik kwam hier dikwijls voor mijn moeder. Zij is er niet meer. Enfin, misschien vind u het onzin, want positief bedoelde “ kritiek” valt niet altijd goed. Maar zo is het wel bedoeld. Leuk zo’n klanttevredenheidsonderzoekje cq verbeterpunten vraag. Succes met de prachtige winkel.

Pluspunten

Zeer goede en prettig personeel die je goed helpen bij het maken van je keuze

Heb ik niet, alles is naar mijn mening oké.

Pluspunten

Pluspunten

Word altijd vriendelijk geholpen de koffie staat altijd klaar. Voor mij een gezellige mooie winkel met heel veel keus. Jong en oud kan hier slagen.

Voor mij is het zo als het nu is prima geregeld. Ik ben tevreden.

Pluspunten

Verkoopster moedigde mij aan om shirt te passen met rok die ik in andere zaak had gekocht....daardoor trok zij mij over de streep....geweldig!! Dus geweldig dat iemand je helpt....

Pluspunten

Super vriendelijk en behulpzaam personeel die alles eraan doet dat de klant zich Koning voelt. Mijn moeder en ik komen dan ook heel graag vanuit Helmond naar deze geweldige winkel met een brede scala aan merken waar we altijd heel goed slagen

Pluspunten

Mooie winkel, mooie etalage

Meer zitjes in de winkel voor mensen die moeten wachten

Pluspunten

Zeer behulpzame en rustige verkoopsters Veel mooie merken

Inrichting iets knusser maken door kleinere hoekjes

Pluspunten

Uitgebreide collectie.Klantvriendelijk en behulpzaam. Er is altijd wat moois te vinden. De sale is ook een echte sale, geen neplokkertjes

Pluspunten

Klantvriendelijk en meedenken en ook eerlijk zeggen als iets niet goed past of staat.

Meer vlotte kleding in grotere maten.

Pluspunten

Super service, leuke collectie, leuke meiden!

NVT

Pluspunten

Klantvriendelijk servicegericht hulpvaardig

Echt niet

Pluspunten

Mooie kleding. Zeer vriendelijk personeel. Met auto zeer goed te bereiken.

Kerkbuurt 31

3361BC Sliedrecht