Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit kleding en perfecte service

Pluspunten

De fijne winkel met leuke merken en het vriendelijke personeel maken dat ik hier graag kom.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

mooie kleding en prachtige zaak

mijn moeder had 2 jassen gekocht en shirts en jasje. afgerekend en komen in restaurant waar we koffie zaten te drinken erachter dat er 1 jas niet is afgerekend,wij gaan netjes terug om dit te melden,komen binnen en zeggen het is niet goed gegaan ,eerste wat we te horen krijgen het is geen stapelkorting!!! hallo we komen eerlijk terug om een jas te betalen, dus klantservice mag wel verbeteren. de verkoopster die ons had geho;pen erbij gehaald,en die bood wel haar excuus aan en gaf aan dat ze heel eerlijk vondt dat we terug waren gekomen,maar een leuke sjaal of iets dergelijks had ook van verschoor zijn kant erg aardig geweest. jammer gemiste kans!!!

Pluspunten

Snel en met zorg ingepakt geleverd

Pluspunten

Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden.

Mogelijk in doos verzenden. Kreeg nu het pakket alsof iemand het als kussen had gebruikt.

Pluspunten

Ik vind het een fijne winkel met veel verschillende genres kleding. Ik vind dat ze het heel goed aan de weg timmeren bv in de social media. Maar ook het organiseren van veel events. De regelmatige emails. Goede kortingen in de uitverkoop. Plezierige mensen in de winkel. Fijn geholpen

Pluspunten

prima geholpen en tegen een goed betaalbare prijs zelf koffie tijdens wachten

geen

Pluspunten

vriendelijk behulpzaam personeel goed advies

geen

Pluspunten

Prima service mbt weghangen kledingstuk. Goed advies en zeer fijne winkel met een breed assortiment.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

vind de inrichting wat rommelig. er zijn wat verkoopsters die niet oprecht eerlijk hun mening geven( alles is mooi)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie merken en personeel geeft op gepaste wijze advies en blijft zonodig op de achtergrond beschikbaar, heel fijn.

Geen, Chapeau voor deskundig personeel.

Pluspunten

Bestellling goed verzorgd

Had bestelling gedaan van haast 400 Euro . Toch verzendkosten morgen betalen ! Vind ik niet juist

Pluspunten

Persoonlijke aandacht Uitgebreide collecties Heerlijke koffie

Ga zo door!

Pluspunten

goede service

Pluspunten

Snelle levering, mooie artikelen en goede service!

Pluspunten

Voor mij een uitstekende collectie met kleding van goede kwaliteit. Niet oubollig wel kleding die ‘langer dan één seizoen’ mee kan. Prettige verkoopster met goed advies.g

Geen.

Pluspunten

Vakkundig geholpen.veel geduld en niets was teveel om optezoeken

Alles was goed.lekker koffie gedronken

Pluspunten

Ik ben heel goed en gezellig geholpen Ga zo door

Ik vind dat de kortingen tegelijk moeten l;open. Niet de ene week damesafdeling en dan weer een andere keer de herenafdeling

Pluspunten

Vriendelijke deskundige medewerkers. Groot aanbod en voor ieder wat wils.

Pluspunten

Klantvriendelijk. Er wordt goed meegedacht met de klant om tot een goed advies te komen. Fijne sfeer!

Soms ben je het overzicht kwijt omdat er zoveel kleding hangt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Persoonlijke aandacht/ Bijzonder klantvriendelijk!

Pluspunten

Schitterende labels. Goed advies en zeer prettige verkoopmedewerkers. "Ga rustig je gang en geef een seintje als dat nodig is." Als je er al jaren komt, hoor je eigenlijk bij de familie. Klasse.

Ga op dezelfde voet verder.

Pluspunten

Keurig netjes verzonden, op tijd, was net een kadootje. één retour zending gehad omdat het te klein was, ook prima afgehandeld

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk

Kerkbuurt 31

3361BC Sliedrecht