Alles is goed, bestellen, bezorgen en het produkt.

Alles is goed, bestellen, bezorgen en het produkt.

Kreeg meteen respons op mijn vraag en alles was duidelijk, super snelle reactie chapeau.

Vlotte communicatie

Prettig bedrijf: vlotte communicatie per mail toen borden niet op voorraad bleken. Ook inschatting van nieuwe leverdatum gekregen welke klopte. Levering via postnl dat ook prettig is. Goed ingepakt alles heel binnen gekregen!

Snelle en goede levering

Zelfs voor 1 bord, top!

Prettig contact en snelle levering

Goede communicatie

Het door mij bestelde artikel was niet op voorraad en door goed overleg zijn we tot een uitstekend alternatief gekomen. De artikelen waren goed verpakt en snel geleverd. Dank je wel!

prima service

prima service

Snelle levering netjes verpakt en mooi materiaal

Correcte levering, goede service.

Borden besteld en al snel kreeg ik een reactie dat ze niet op voorraad waren en dus niet met 1 dag geleverd konden worden. Maar ze werden toch binnen 1 week geleverd. Heel goed verpakt!!!! Zeer tevreden.

goede service

De ijsschep c.q. oliebollentang in goede orde ontvangen en keurig op de hoogte gehouden van de verzending en eventuele vertraging.

Vriendelijke, snelle, perfecte levering

Ondanks onvoldoende voorraad toch levering volgens afspraak. Zeer snelle duidelijke communicatie. Goederen heel goed, veilig verpakt.

Prima levering

Snelle levering en mooi produkt

Perfecte!

Enorm fijne ervaring met Borden&zo gehad! Er zat een groot kleur verschil tussen de borden die ik had besteld. Dit werd mij snel meegedeeld met een foto bij. Vlotte en eerlijke communicatie, snel verzonden en goed verpakt! Heb spijt dat ik niet alles bij hen heb besteld!

geslaagd

In perfecte staat geleverd en professioneel ingepakt! Heel tevreden

Prima communicatie over langere levertijden enkele producten. Zending daarna keurig compleet ontvangen

uitstekende afhandeling van mijn bestelling

Goede webshop, geweldig dat standaard de bestelling verzekerd is bij levering.

Mooie borden, goede service

Ik had wat vragen over de borden en die werden heel snel beantwoord. Daarom juiste keuze gemaakt

kan niet beter !!!!!!

Vooral Anita. Die meid is goud waard voor dit bedrijf.

De bestek was niet meteen leverbaar en ik werd netjes op de hoogte gehouden dat het wat langer zou duren voor de uitlevering. Achteraf ging het best vlot. Hou de communicatie erin, zeer fijn!

Gebroken borden

Mijn borden waren gebroken aangekomen. Dat kan gebeuren maar dan is het belangrijk hoe ze reageren. En dat ging supersnel. Ze zorgen dat we voor 5 december de borden hebben.

Snelle levering, alles in perfecte staat, fijne communicatie!

Perfecte aankoop

Topbedrijf goede service en super snel geleverd!!

Super bedrijf,goede service en snel geleverd!!

top werk

Blij!

Zo blij met deze unieke bordjes. Allemaal net even anders geglazuurd. Echt prachtig! En super fijn zo in de afwasser

Zeer goede verpakking voor servies en breekbare spullen. Bovenal mega snelle verzending en fijn contact!

Stevinstraat 6

9351VK Leek